seni çok iyi anlıyorum kimyasal da benimde değerim düşüktü. şu an yine hamileyim ilk değerim düşük geldi yine başlamıştı korkularım ama çok şükür bu sefer keseyi gördüm yani yiyecek ekmeği varsa gelecek bu dünyaya öyle düşün yüreğini ferah tutmaya çalış inşallah sağlıklı şekilde ilerlerKızlar merhaba , en son 4 martta adet oldu. 2 gündür testim pozitif çıkınca gittim kan verdim . 19.53 çıkmış değerim. Daha önce 3 6 12 çıktı ve kimyasalmış. Çok korkuyorum yine kimyasal olur diye . Dua ediyorum Allahım içimdeki korkuyu al diye ama düşünmeden edemiyorum. Sonuca sevinemedim bile
Çok haklısınız hepsinin farkındayım ama içim içimi yiyor , sonucu değiştirmem mümkün değil onuda biliyorumseni çok iyi anlıyorum kimyasal da benimde değerim düşüktü. şu an yine hamileyim ilk değerim düşük geldi yine başlamıştı korkularım ama çok şükür bu sefer keseyi gördüm yani yiyecek ekmeği varsa gelecek bu dünyaya öyle düşün yüreğini ferah tutmaya çalış inşallah sağlıklı şekilde ilerler
Anlıyorum hala korkuyorum ben ya boş gebelik olursa y kalp atışını duyamazsam malesef çok stresli bi süreç bol bol dua etmekten başka bişey yapamıyoruzÇok haklısınız hepsinin farkındayım ama içim içimi yiyor , sonucu değiştirmem mümkün değil onuda biliyorum
İnşallah kalp atışlarını duyarsınızAnlıyorum hala korkuyorum ben ya boş gebelik olursa y kalp atışını duyamazsam malesef çok stresli bi süreç bol bol dua etmekten başka bişey yapamıyoruz
çok sağolun güzel haberlerinizi okuruz inşallahİnşallah kalp atışlarını duyarsınızyine de her şeyin hayırlısını diliyorum
çok sağolun güzel haberlerinizi okuruz inşallah
İnşallah kimyasal değildir canım dua et korkma kimyasal sonrası hemen sağlıklı gebe kalanlar oluyormuş.. hatta kimyasal olduğunda yerini temizliyor diyorlar.. bende kimyasal geçirdim bu ayın yumurtlama dönemini falan iple cekiyorum biran önce denemelere baslayimda kimyasalı unutaym diye.. bu kez adetim 8-10 gün gecikmeden kana asla gitmeyi düşünmüyorum. testide gecikme olmadan yapmam yapsamda kana gitmemKızlar merhaba , en son 4 martta adet oldu. 2 gündür testim pozitif çıkınca gittim kan verdim . 19.53 çıkmış değerim. Daha önce 3 6 12 çıktı ve kimyasalmış. Çok korkuyorum yine kimyasal olur diye . Dua ediyorum Allahım içimdeki korkuyu al diye ama düşünmeden edemiyorum. Sonuca sevinemedim bile
Bende öyle diyordum merakıma yenik düştüm erkenden kan verdim yineİnşallah kimyasal değildir canım dua et korkma kimyasal sonrası hemen sağlıklı gebe kalanlar oluyormuş.. hatta kimyasal olduğunda yerini temizliyor diyorlar.. bende kimyasal geçirdim bu ayın yumurtlama dönemini falan iple cekiyorum biran önce denemelere baslayimda kimyasalı unutaym diye.. bu kez adetim 8-10 gün gecikmeden kana asla gitmeyi düşünmüyorum. testide gecikme olmadan yapmam yapsamda kana gitmem
Hayırlısı olsun canım korkma tekrar kanı ne zaman vereceksin gerekirse geç ver dicemde bişey değiştirmez sanırım kaygilarin gıdım vereyim kan diye bastırırBende öyle diyordum merakıma yenik düştüm erkenden kan verdim yine
Yarın vereceğim ama testlerime baksana biHayırlısı olsun canım korkma tekrar kanı ne zaman vereceksin gerekirse geç ver dicemde bişey değiştirmez sanırım kaygilarin gıdım vereyim kan diye bastırır
Koyulaşmiş duruyor canım inşallah güzel artış olmuştur haber ver bana da umut olYarın vereceğim ama testlerime baksana bi
İnşallah kuzum her gün yapıyorum koyulaşıyorKoyulaşmiş duruyor canım inşallah güzel artış olmuştur haber ver bana da umut ol
Tamam canımİnşallah kuzum her gün yapıyorum koyulaşıyorakşam vericem kan yazarım sana mutlaka
Verdin mi kanıİnşallah kuzum her gün yapıyorum koyulaşıyorakşam vericem kan yazarım sana mutlaka
Verdim canım 47.48 çıktı 2 kattan fazla ama az gibi de delgi bilmiyorumTamam canım
Öyle düşünme canım güzelce artar Allah'ın izniyle... Kimyasal sonrasindaki gebelik dimi bu hemen bir sonraki ayVerdim canım 47.48 çıktı 2 kattan fazla ama az gibi de delgi bilmiyorum
Evet canımÖyle düşünme canım güzelce artar Allah'ın izniyle... Kimyasal sonrasindaki gebelik dimi bu hemen bir sonraki ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?