• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik hikayem ve planlarım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım maalesef :( sık rastlanılan bi durummuş nedeni belli değil. Doktorum sıkıntı yok sesi. Umarım bu ay olur:)

Bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım maalesef :KK43: sık rastlanılan bi durummuş nedeni belli değil. Doktorum sıkıntı yok sesi. Umarım bu ay olur:)
Geçmiş olsun. Evet nedeni belli değil, eğer 3 kimyasal yaşarsanız dikkate alıp araştırıyorlar. Üzülmeyin biz de aynı durumdayız. Ne kadar zamandır düşünüyorsunuz çocuk?

o da doğru :kahve: Bu sefer Labquıck aldım ben. Bu platformdan birisi silik çizgi çıkmıştı ölçtürdü beta 10 :KK53: Düşünebiliyor musun beta 10'u tespit etmiş. Ben de o yüzden onu aldım.
Bende bu akşam eve giderken bi 5 10 tne alcam ucuzlardan bata 5 kalınca yapmaya başlıcam :D bakalm hafif mide bulantısı kasık ağrısı ve göğüslerde ağrı ddışında bi belirtim yok bakalım tuttumu tutmadımı :D

Geçmiş olsun. Evet nedeni belli değil, eğer 3 kimyasal yaşarsanız dikkate alıp araştırıyorlar. Üzülmeyin biz de aynı durumdayız. Ne kadar zamandır düşünüyorsunuz çocuk?
Aralık’tan beri ama bu sürede bir ay gün hesabı korunduk dişlerimdeki çürük yüzünden ondan sonraki ayda kist vardı doğum kontrol hapı kullandım. Doğum kontrol hapı bitince hamile kaldım oda kimyasal oldu.
Siz kaç aydır korunmuyorsunuz?

Aralık’tan beri ama bu sürede bir ay gün hesabı korunduk dişlerimdeki çürük yüzünden ondan sonraki ayda kist vardı doğum kontrol hapı kullandım. Doğum kontrol hapı bitince hamile kaldım oda kimyasal oldu.
Siz kaç aydır korunmuyorsunuz?
Peki bişi sorcam çürük yüzünden dediniz. Benim de dişçiye gitmem lazım. Bu ara gitsem sakıncalı mı? Geçen çrş beta değerim 1,20 çıktı. Yani bu hafta gebe de değilimdim herhalde. Gitsem hemen?
Sizin de güzel demek ki korunmasanız hemen olacak. 2 aydır ben de korunmuyorum. 2. ay kimyasal oldu. 1. ay da kimyasal olabilir ondan korkuyorum biraz. Korunmayı bıraktığımdan beri normal adet kanamasını görmedim. :KK17:

Bende bu akşam eve giderken bi 5 10 tne alcam ucuzlardan bata 5 kalınca yapmaya başlıcam :KK70: bakalm hafif mide bulantısı kasık ağrısı ve göğüslerde ağrı ddışında bi belirtim yok bakalım tuttumu tutmadımı :KK70:
sen daha önce o silik çizgiyi ne zaman yakalamıştın? ben de belirti hiç olmuyo sanırım onu anlamıyorum. Tek dileğim artık ya adam gibi adet olayım ya da hiç kan görmeyeyim.
3 seferdir yerleşme kanaması görüyorum. Ama yerleşen bişi yok ortada. yetti gari canıma:KK62:

Peki bişi sorcam çürük yüzünden dediniz. Benim de dişçiye gitmem lazım. Bu ara gitsem sakıncalı mı? Geçen çrş beta değerim 1,20 çıktı. Yani bu hafta gebe de değilimdim herhalde. Gitsem hemen?
Sizin de güzel demek ki korunmasanız hemen olacak. 2 aydır ben de korunmuyorum. 2. ay kimyasal oldu. 1. ay da kimyasal olabilir ondan korkuyorum biraz. Korunmayı bıraktığımdan beri normal adet kanamasını görmedim. :KK17:
Bilmiyorum ki canım. Ben adet oldum hemen dişçiye gittim bir aylık bi süreçti bi kaç dişime kanal yapılması gerekti bende o ay gün hesabı korundum. Hamile olmadığından Eminsen git bence yoksa gebelikte sıkıntı diş ağrısı. 1 ayı boşver ama bu ay takip yap bakalım. Yani adet gününde bi test yap gebelik varsa çıkar zaten. Sonra hasta olursan kimyasaldır. Ben bu ay öyle anladım. Çok sık tuvalete gitmeye başladım. Ben kızıma hamileyken de sık giderdim. Yani gece uykumdan kalkıp gidiyordum. Bide sıcak basması falan olmaya başlayınca adete iki gün kala test yaptım çok ince bir çizgi belirdi. Kan verdim 12,5 çıktı. İki gün sonra verdim 6.5 olmuş sonraki gün 2.4 oldu hastalandım.

evet bana da başladılar benim de 1 seneyi geçti, kısmet diyorum soranlara... Aldırmamak lazım ama bilmiyorum ben galiba biraz da çok sinirliyim. En ufak bişey deseler kafam atıyo, çaktırmıyorum o ayrı:KK53:
millete neyse bizim bebemizden sanane kardesim git kendi isinle gucunle ugras hic mi derdin yok. :D çıldırtirlar insani

sen daha önce o silik çizgiyi ne zaman yakalamıştın? ben de belirti hiç olmuyo sanırım onu anlamıyorum. Tek dileğim artık ya adam gibi adet olayım ya da hiç kan görmeyeyim.
3 seferdir yerleşme kanaması görüyorum. Ama yerleşen bişi yok ortada. yetti gari canıma:KK62:
hhahahaah yerleşen bişide yok ortada diyo ya :D :D :D benm silik çizgi adetten 2 gün önce geçen ay roll geblk testyle cıktı bebem. snra o gün değerm 42 cıkmıştı. snra 142 oldu snra 152 oldu orda bıraktm ölçtrmedm bidaha kimyasaldı sanrm. şimdi adete 5 varken başlıycma yapmaya bu ay roll alcam yine

hhahahaah yerleşen bişide yok ortada diyo ya :KK70: :KK70: :KK70: benm silik çizgi adetten 2 gün önce geçen ay roll geblk testyle cıktı bebem. snra o gün değerm 42 cıkmıştı. snra 142 oldu snra 152 oldu orda bıraktm ölçtrmedm bidaha kimyasaldı sanrm. şimdi adete 5 varken başlıycma yapmaya bu ay roll alcam yine
hadi bakalım ben ümitliyim bu ay senden ama hayırlısı olsun tabi ki... Ben testi ne zaman yapmaya başlarım bilmiyorum sanki her an peçeteye kan gelecekmiş gibi geliyo. çok afedersin her sildiğimde bakıyorum :KK70: iyice paranoyağa bağladım :KK53:

Yeni konu acmak istemedim. Ama bende isler ilerlemiyor kizlar. Takilip kaldim. gecen ayki kimyasaldan beri 14 gun geciktim. hala adet olmadim. bi onceki ay 18 gunde kimyasal yasadigimdan bu ay gecikir demistim ama bu kadar gecikme beklemiyordum. 32 yasindayim hic bu kadar adetimin geciktigini bilmem. Kist mi olustu acaba... Gebelik yok. Baska bir hastaligim icin acile gittigimde baktirdim. Baska bir sehirdeyim doktora gidemiyorum. Kafamda deli sorular, oylece adet olmayi bekliyorum...

Bende 30 mart'ta kimyasal geçirdim 3.5 ay olacak neredeyse. Bu ay aşılama yaptırdım beklemedeyim. İnşallah tez zamanda hamile kalırsın canım.

Bende 30 mart'ta kimyasal geçirdim 3.5 ay olacak neredeyse. Bu ay aşılama yaptırdım beklemedeyim. İnşallah tez zamanda hamile kalırsın canım.
Valla hayirlisi olsun canim.. arada istemiyorum cocuk falan diyorum, ama olmayinca da uzuluyorum. Ne istedigimi ben de bilemedim.

bende benden umutluuyum bu ay :KK70: :KK70: bakalım
merhaba canım uzuuun bir aradan sonra :KK14: ben söylediğim gibi doktora gittim. ben de tüplerimden birinde kist çıktı. :işsiz: henüz tedaviye başlamadı bir sonraki adet dönemini bekliyor. bir de kanama falan gördü onun için ilaç verdi. bu zamana kadar devlet hastanesinde vakit öldürdüğüm için üzgünüm sadece, bunun yanısıra çok, çok sinirliyim:sinirli:
sende durumlar nasıl, sen nasılsın?

Geçmiş olsun canım, ben de devlete gidiyorum..güveniyoruz valla, şöyle etraflıca muayene olmak gerek demek ki..
Hayırlısı olsun bakalım Rabbim gönlüne göre versin.

Back
X