• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik hikayem ve planlarım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iki gündür rüyamda hamile oldugumu görüyorum. dün bana doktor 5 haftalık hamilesiniz diyordu. bugunde böyle bir yaşlarnda kumral bi erkek bebek gördüm :KK70: benimmmiş ama kızda oalblr emn değilm erkek gibiydi D:
Hadi hayırlara vesile olur inşallah :dua: Benim bu aralar pek tadım yok nedense. Çocuk mocuk görmeyi bırak korkulu rüyalar görüyorum.
Ha bu arada dün civanperçimine başladım. Günde 1 tane içeyim bakalım. Yalnız tadı berbat:kusmuk: Soğan suyunu tercih ederim şahsen :dondurma:
Sanırım bu çay rahim duvarını kalınlaştırıyor. Çünkü rahim duvarı kalınlığı olanlar içmesin denmiş saraçoğlunun gönderdiği notta. Ama hamileler için de sakıncalı tam kavrayamadım. Bu aydan çok umudum yok zaten. Takılıyorum öyle çaylar maylar :kahve:

Hadi hayırlara vesile olur inşallah :dua: Benim bu aralar pek tadım yok nedense. Çocuk mocuk görmeyi bırak korkulu rüyalar görüyorum.
Ha bu arada dün civanperçimine başladım. Günde 1 tane içeyim bakalım. Yalnız tadı berbat:kusmuk: Soğan suyunu tercih ederim şahsen :dondurma:
Sanırım bu çay rahim duvarını kalınlaştırıyor. Çünkü rahim duvarı kalınlığı olanlar içmesin denmiş saraçoğlunun gönderdiği notta. Ama hamileler için de sakıncalı tam kavrayamadım. Bu aydan çok umudum yok zaten. Takılıyorum öyle çaylar maylar :kahve:
hedef temmuz :D temmuzda nolcak bakalım. soğan suyunun etkisi olcakmı. benmde belli olsun bu ay snra ara vercem ya. diyete başlıcam kür yapcam yapamıyorm hamileler yapmasn diyor. ya ihtimal varsa diyorm ya bişi olursa diyorm delircem :D bu ayda tutmadysa bi iki ay ara vercem zayıflıycm snra denerz :D zaten kurban bayramı için karadeniz turu alcaz hamile kalrsam nası gezerm dağ tepe bayır bilmiyorm :D

minnos sen çalşmıyomusun ev hanımımısın :)

hedef temmuz :KK70: temmuzda nolcak bakalım. soğan suyunun etkisi olcakmı. benmde belli olsun bu ay snra ara vercem ya. diyete başlıcam kür yapcam yapamıyorm hamileler yapmasn diyor. ya ihtimal varsa diyorm ya bişi olursa diyorm delircem :KK70: bu ayda tutmadysa bi iki ay ara vercem zayıflıycm snra denerz :KK70: zaten kurban bayramı için karadeniz turu alcaz hamile kalrsam nası gezerm dağ tepe bayır bilmiyorm :KK70:
şimdi soğan kürünü adetin bittikten sonra başlayacaksın. 10 gün yapsan yeter. O da işte anca yumurtlama zamanına geliyor.
Biz de kurban bayramı öncesine karadeniz turu almıştık ama iptal edicez. Yazın çok düğün var bizim de telaşelerimiz fazla.
Çalışıyorum canım.

şimdi soğan kürünü adetin bittikten sonra başlayacaksın. 10 gün yapsan yeter. O da işte anca yumurtlama zamanına geliyor.
Biz de kurban bayramı öncesine karadeniz turu almıştık ama iptal edicez. Yazın çok düğün var bizim de telaşelerimiz fazla.
Çalışıyorum canım.
aa ne iş yapıon tatlım

Yok be ne alaka.. Fazla kilo Gebeliğe engel ama zayıflığı hiç duymadım. Aman kimseye söylememek lazım aslında çocuk düşündüğünü. Ben de dayanamamış biraz söylemiştim ama pişman oldum ona bile. Ailem dışında 4 arkadaşım biliyor. Ona bile gerek yokmuş aslında.
hamile kaılnca ilk 3 ay da yine herkese söylememek lazım
canım sen söylemesen bile çewrenden birileri illaki söylüyor gizlenemiyor ki bide 3 senelik ewliyim 2 senedir çocuk istiyoruz türk toplumunı da biliyosun ewlenir ewlenmez çocuk derler zaten istemesen bile bak bak olmuyo da söylemiyor derler saklamak zor yani :) aldirmiyorum milletin ne dedigine de zayiflikla alakasi war mi onuda bilmiyorum. Hayirlisi artik

canım sen söylemesen bile çewrenden birileri illaki söylüyor gizlenemiyor ki bide 3 senelik ewliyim 2 senedir çocuk istiyoruz türk toplumunı da biliyosun ewlenir ewlenmez çocuk derler zaten istemesen bile bak bak olmuyo da söylemiyor derler saklamak zor yani :) aldirmiyorum milletin ne dedigine de zayiflikla alakasi war mi onuda bilmiyorum. Hayirlisi artik
evet bana da başladılar benim de 1 seneyi geçti, kısmet diyorum soranlara... Aldırmamak lazım ama bilmiyorum ben galiba biraz da çok sinirliyim. En ufak bişey deseler kafam atıyo, çaktırmıyorum o ayrı:KK53:

Back
X