• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik hikayem ve planlarım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar sonucu şimdi aldım. 1,20 çıkmış. Evet sonuç negatif ama benim önceden biliyorum 0,3 ve 0,7 dolaylarında çıkardı. Sonraki kanama da bunun için olabilir mi dersiniz? Yani kalan parçayı temizlemek ve sonucu 0'a düşürmek. Ben öyle düşündüm.
Soğan kürünü uyguladım belki de soğan kürü çözdü gerisini. Ama civanperçemine yeni başlıycam. Civanperçeminin adet söktürücü özelliğide varmış ona korktum başlayamadım. Ama videoyu atayım Saraçoğlu bu bitkiyi öneriyor. Biraz kararsız kaldım.

özellikle 3:06 'dan itibaren bi izlesenize

ay canm en azndan düşmüş 1.20 bişi değil düşer bence daha. videoyu cok merak ettm ama işyerndeyim izleyemiom :D sonra muhakkak izlicem. benmde yumurtla günüm 5 gün önceydi o günleri değerlendirdik şuan kasıklarmda felaket ağrı var ara ara. insan bu ay akışına bırakcam desede bi değişiklik fatkednce hemen acabamı diyor :D adete 10 gün var biraz daha gçsinde erken gebelk testi yaparm belki :D aslnda eşime söz verdm adet günüm gelmeden bişi yapmıcam die :D offf yaaa

merhaba canım.. aynen biz de o gruptanız.. kaç gündür devam ediyor kanaman? Benim bi 3 gün sürdü bitti ama çok yoğun oldu, 10 gün sonra da hafif bir kanama daha geçirdim. Geçen hafta kan vermiştim ben de sonucumu bekliyorum. Malum araya bayram girince sonucu alamadım.
Geçen hafta salıdan beri devam ediyor. İlk iki gün çok yoğun ve pıhtı şeklindeydi. Sol alt kısımda sancılarım çoktu. Artık iyice azaldı kahverengi ye döndü. Ama hala devam ediyor. Dra göründüm. Bir sıkıntı yok. Rahim duvarı incelmeye başlamış dedi. Yumurtalıklarda da bir sıkıntı yok dedi. Kan verdim yine. Değer 5in altına düştükten sonra korunmanıza gerek yok dedi. İçimi rahatlattı.

ay canm en azndan düşmüş 1.20 bişi değil düşer bence daha. videoyu cok merak ettm ama işyerndeyim izleyemiom :KK70: sonra muhakkak izlicem. benmde yumurtla günüm 5 gün önceydi o günleri değerlendirdik şuan kasıklarmda felaket ağrı var ara ara. insan bu ay akışına bırakcam desede bi değişiklik fatkednce hemen acabamı diyor :KK70: adete 10 gün var biraz daha gçsinde erken gebelk testi yaparm belki :KK70: aslnda eşime söz verdm adet günüm gelmeden bişi yapmıcam die :KK70: offf yaaa
Son kanamadan sonra o da düşmüştür ama evet neyse yine negatife ulaştım şükür bir sıkıntı yok şimdilik. Ben de 50 adet labquick gebelik testi aldım. Zaten geldiğinde bi test yapıcam. Şimdi negatif biliyorum ama sonraları yanıltmasın diye. Artık günlük test yaparım :KK70:
Benim o ara kanamam adet yerine geçmez di mi? Onu hesaba katmak istemiyorum :63: Benim de 10 gün var bata eğer o ara kanamayı saymazsak. 28 haziranı bekliycem.

Geçen hafta salıdan beri devam ediyor. İlk iki gün çok yoğun ve pıhtı şeklindeydi. Sol alt kısımda sancılarım çoktu. Artık iyice azaldı kahverengi ye döndü. Ama hala devam ediyor. Dra göründüm. Bir sıkıntı yok. Rahim duvarı incelmeye başlamış dedi. Yumurtalıklarda da bir sıkıntı yok dedi. Kan verdim yine. Değer 5in altına düştükten sonra korunmanıza gerek yok dedi. İçimi rahatlattı.
Benim hiç sancım olmadı ama pıhtı çok fazlaydı benim de... Yoğun kanamam 3 gün sürdü. İyi bir sıkıntı yokmuş ne güzel. rahim duvarına nerden baktı, alttan muayeni mi etti?

Son kanamadan sonra o da düşmüştür ama evet neyse yine negatife ulaştım şükür bir sıkıntı yok şimdilik. Ben de 50 adet labquick gebelik testi aldım. Zaten geldiğinde bi test yapıcam. Şimdi negatif biliyorum ama sonraları yanıltmasın diye. Artık günlük test yaparım :KK70:
Benim o ara kanamam adet yerine geçmez di mi? Onu hesaba katmak istemiyorum :63: Benim de 10 gün var bata eğer o ara kanamayı saymazsak. 28 haziranı bekliycem.
kız bnmde 28 haziran bat :D sat neydiki senin benim 31 mayıstı :D aynımıyız yoksa. bendemi netten test alsam napsam depolayım eve :D adam desin sıyırdı benim hatun :D

kız bnmde 28 haziran bat :KK70: sat neydiki senin benim 31 mayıstı :KK70: aynımıyız yoksa. bendemi netten test alsam napsam depolayım eve :KK70: adam desin sıyırdı benim hatun :KK70:
ay evet 31 mayısı aldım işte düşük kanaması olduğu zaman. Ortalama 28 gün olur benim ama belli olmaz daha uzun daha kısa da olabilir. 25'i de gördüm 32-33 hatta daha fazlasını da
Ben de oncomed var bir sürü ama çıkmıyor onda sonuçlar. Beta 74 çıktığı gün yaptım silik çizgi bile çıkmadı var gel sen düşün artık. Valla kargo dahil 50 tanesini 40 Tl ya falan aldım. Dursun evde inş o kadar da lazım olmaz amaaa:olamaz:
Ben eşime söylemiyorum hiç. Çift çizgi çıksa bile söylemem. kimseye söylemem hatta. Ama sana söylerim sen hariç yani :rapci:

ay evet 31 mayısı aldım işte düşük kanaması olduğu zaman. Ortalama 28 gün olur benim ama belli olmaz daha uzun daha kısa da olabilir. 25'i de gördüm 32-33 hatta daha fazlasını da
Ben de oncomed var bir sürü ama çıkmıyor onda sonuçlar. Beta 74 çıktığı gün yaptım silik çizgi bile çıkmadı var gel sen düşün artık. Valla kargo dahil 50 tanesini 40 Tl ya falan aldım. Dursun evde inş o kadar da lazım olmaz amaaa:olamaz:
Ben eşime söylemiyorum hiç. Çift çizgi çıksa bile söylemem. kimseye söylemem hatta. Ama sana söylerim sen hariç yani :rapci:
hahahaha :D bende ilk silik çizgimi roll gebelk testnde gördüm şimdi hep ondan aalasm gelio :D :D bana sölicen tabi kız bnde sana söylerm :D ideal kilondamsn hamişlik için :D ben hangi akla hizmet bilmem ama biraz zayflamam lazmken bebiş yapmaya çalışıom :D

hahahaha :KK70: bende ilk silik çizgimi roll gebelk testnde gördüm şimdi hep ondan aalasm gelio :KK70: :KK70: bana sölicen tabi kız bnde sana söylerm :KK70: ideal kilondamsn hamişlik için :KK70: ben hangi akla hizmet bilmem ama biraz zayflamam lazmken bebiş yapmaya çalışıom :KK70:
yaa ben hiç çift çizgi görmedim. O yüzden çok istiyorum öyle görmeyii :KK36:
1,55 benim boyum bu aralar 60 kiloyum. Hamilelik için sıkıntı değil ama kendim için vermem lazım. Spora gidiyodum aslında ama biraz aksattım bu aralar. Bi kafamı toparlarsam başlıycam yine..

ben diyetsyene gitmeyi düşünüorm cok almamak için kalırsam eğerD: kalamazsamda gidcem zayıflamak için :KK70:
Mantıklı bence :KK49: Ama işte ben boğazıma hakim olabilir miyim onu bilmiyorum. Bazı arkadaşlarım hamile kalınca kusmaktan:kusmuk: bırak kilo almayı kilo bile veriyorlar. O da zor aman sağlık olsun da:KK14:

valla kilolarınız ne güzel bende almak istiyorm :KK70: 1.77 boy 56 kiloyum kafaları yiyorm bide her gören zayıflıktan hamile kalamıyosun diyor deli oluyorum.
Yok be ne alaka.. Fazla kilo Gebeliğe engel ama zayıflığı hiç duymadım. Aman kimseye söylememek lazım aslında çocuk düşündüğünü. Ben de dayanamamış biraz söylemiştim ama pişman oldum ona bile. Ailem dışında 4 arkadaşım biliyor. Ona bile gerek yokmuş aslında.
hamile kaılnca ilk 3 ay da yine herkese söylememek lazım

Back