• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik hikayem ve planlarım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım, ben de devlete gidiyorum..güveniyoruz valla, şöyle etraflıca muayene olmak gerek demek ki..
Hayırlısı olsun bakalım Rabbim gönlüne göre versin.
sağol canım, tabi ki her doktor bir değildir ama burdaki doktor beni alttan muayene etmedi mesela.. en az 3 sefer gittim. gebelik düşünüyorum kontrol amaçlı geldim dedim. neden sadece üstten ultrasonla baktı? üstten bakmayla ne görebilir ki? hiçbir hormon testi istemedi mesela.. 2 aydır gebelik düşünüyorum dedim diye az buldu 2 ayı, önemsemedi. Doktoru şikayet etmeyi bile düşünüyorum açıkçası. benim sözde sağlık güvencem var ama devlete gidemiyorum. neden böyle olsun ki

merhaba canım uzuuun bir aradan sonra :KK14: ben söylediğim gibi doktora gittim. ben de tüplerimden birinde kist çıktı. :işsiz: henüz tedaviye başlamadı bir sonraki adet dönemini bekliyor. bir de kanama falan gördü onun için ilaç verdi. bu zamana kadar devlet hastanesinde vakit öldürdüğüm için üzgünüm sadece, bunun yanısıra çok, çok sinirliyim:sinirli:
sende durumlar nasıl, sen nasılsın?
Hadi ya çok geçmiş olsun canım. tedavisi nasılmış ilaçlamı ? bende bişey yok aynı bu ay korunduk zaten :) şuan adetimin 2. günü bitince ağustosta yansın geceler :D :D :D vebende aşırı derecede d vitamini eksik çıktı gidip takviye alcam d vitamini bebeğin tutunmasına yardımcıymış. acaba kimyasal ondanmı oldu ki

sağol canım, tabi ki her doktor bir değildir ama burdaki doktor beni alttan muayene etmedi mesela.. en az 3 sefer gittim. gebelik düşünüyorum kontrol amaçlı geldim dedim. neden sadece üstten ultrasonla baktı? üstten bakmayla ne görebilir ki? hiçbir hormon testi istemedi mesela.. 2 aydır gebelik düşünüyorum dedim diye az buldu 2 ayı, önemsemedi. Doktoru şikayet etmeyi bile düşünüyorum açıkçası. benim sözde sağlık güvencem var ama devlete gidemiyorum. neden böyle olsun ki
evet çook haklısın canım yaa, seninki de iyice kötü olmuş
doktorun da iyisine denk geleceksin...
güvencen var ama özele para harcamadan ne nedir ne değildir, çıkmıyor doğru dürüst..

Hadi ya çok geçmiş olsun canım. tedavisi nasılmış ilaçlamı ? bende bişey yok aynı bu ay korunduk zaten :) şuan adetimin 2. günü bitince ağustosta yansın geceler :KK70: :KK70: :KK70: vebende aşırı derecede d vitamini eksik çıktı gidip takviye alcam d vitamini bebeğin tutunmasına yardımcıymış. acaba kimyasal ondanmı oldu ki
evet canım olabilir ben d vitamininin önemini çok duydum. ama bende onu ölçmedi.
kist için bir tedavi vermedi, kendiliğinden gidermiş ama ben gideceğinden şüpheliyim. bir sonraki adet döneminin 5. günü tekrar bakacaklar. biz de korunma durumundayız, gerçi sıkıntılardan dolayı pek birlikte de olmadık en sağlam korunma yöntemi :KK70: şimdi yeni yeni iyi oldu aramız. ama dediğim gibi korunma kararı aldık.

OTE="isimdeyimgucumdeyim, post: 56397825, member: 615470"]Bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım maalesef :KK43: sık rastlanılan bi durummuş nedeni belli değil. Doktorum sıkıntı yok sesi. Umarım bu ay olur:)[/QUOTE]
Önlem almışmıydın canım bidaha düşmesin diye doktorun yani ekstra kullanman için bişi verdi mi. Şuan hamilesin ya ondan sordum Benim üç tane kimyasal gebelik oldu. Biri hatta şimdi düşüyo. Ama bi önlem alamıyorum

Back
X