Canım neye göre kimyasal demişlerdi değerin artıyor çünkü
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anladım cnm gerçekten işin zormuş masa başı olsaydı sorun olmazdı Allahım sabır versin sana nediyim kendini nezaman hazır hissedersen ozaman düşünürsün tekrar fazla kafana takma yat dinlen
Canim banada cevap ver ben 2 gun once bhcg yaptirdim 26.02 cikti kimyasal dediler bugun 104.62 cikti hala kimyasal mi yoksa degrr normalmi hamilemiyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benim degerler ne dogru duzgun yukseliyor nede dusuyor iki gun once 52 idi simdi iki gun sonra 83 ne olacak bu durum kanamamda durdu acabagelisir mi ki
ayy cnm inş. bebeğin tutunur sana doktora sordunmu o ne dedi
Deger düşük oldugu icin bide ben adet gunumu hatrlamiyorumtahmini son adetimin uzerinden 50 gun gecti ve pko luyum evet deger yukseliyo
Canim benim degerler ne dogru duzgun yukseliyor nede dusuyor iki gun once 52 idi simdi iki gun sonra 83 ne olacak bu durum kanamamda durdu acabagelisir mi ki
Sonuumu dun aksam aldim, sali gunu tekrar kan testi yaptirip carsamba gunu gosterecegim, Allaha sukurler olsun kahverengi pembe sildikce gelen lekelenmemde durdu progestan kullanmadan ama surekli uzaniyorum, 52 den 83 e bir buuk kat atrmis 2 kat degil o biraz kafami kurcaliyor,
Canım doktorunla görüşebildin mi. Artış var aslında kaç olması gerekiyor bilmiyorum ama adetin geçtikten sonraki değerler mi bunlar yoksa gebeliğini erken mi öğrendin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anlıyorum cnm suan aklın kurcalanıyor beta hcg 2 ye katlamasada sağlıklı gebelik geçirenler var en azından kaybetmiyosun bebişini oda seni bırakmıyor inş. devam eder yükselmeye dinlen ve sabret cnm
Insallah birakmaz bebegim, :26: su an raporluyum zaten canim uzanip dinleniyorum faydasi olur belki gecen hafta iki gun kanamam geldiginde isyerindeydim ayakta cok kalmistim, ama yatinca kanamam gecti, gunlerdir dis gebelik forumlarini okuyorum , hep aklimin bir yerinde umutsuzluk var, hayirlisi olsun,
anlıyorum cnm inş. dış gebelik değildir geç döllenmedir dua etmekten başka yapacağın bişide yok
Umarim dış gebelik değildir... ben de yeni kimyasal gebelik geçirdim doktor ilk konuştuğumuzda korunmaya gerek yok demişti kanamam bitip kontrole gittigimde 1 ay korunsaniz iyi olur dedi kafam karıştı. sizlerin doktoru ne dedi kimyasal gebelik sonrasi ?
elifcim ne durumdasıncnm bana 2 ay dedi ama ben korunmadım valla sakıncalı değil diye
elifcim ne durumdasın
ya canım ben anlamadım bende acayip akıntı ve kasık ağrısı var yumurta mı çatladı yoksa hamilelik belirtisi mi çözemedim senin regl tarihin ne zamandıtatlım herhangi bişey yok daha kırmızı kartıda yemedim inş. Yemeyizde sen nasılsın naptın?
ya canım ben anlamadım bende acayip akıntı ve kasık ağrısı var yumurta mı çatladı yoksa hamilelik belirtisi mi çözemedim senin regl tarihin ne zamandı
evet canım 22.sinde kanama başladı ayın mayıs 5 te kanama bitti...ayın 12 sinde tekrar lekelenme başladı doktora gittim regl dedi ama regl kanaması gibi değildi bu kadar da erken adet olunmaz sanırım...ne olduğunu da anlamadım neye göre bekleyeceğimi de ?ikisininde belirtilerine benziyo cnm bnm 24 veya 26 az kaldı dişimizi sıkalım bakalım senin 22 mydi?
evet canım 22.sinde kanama başladı ayın mayıs 5 te kanama bitti...ayın 12 sinde tekrar lekelenme başladı doktora gittim regl dedi ama regl kanaması gibi değildi bu kadar da erken adet olunmaz sanırım...ne olduğunu da anlamadım neye göre bekleyeceğimi de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?