Kimyasal Gebelik geçiren varmı?

kafam çok karıştı kızlar ilk beta-hcg 280 iki gün sonra 168 bana kimyasal gebelik dedi düşecek denildi ama beş gün sonra 188 oldu bu şimdi ne anlama geliyor düşmeyecek mi eğer yaşarsa sağlıklı mı olacak hiç bunun gibi birşey yaşayan var mı?

cnm yakında adet olursun inş. bnmde cok ağrılarım vardı

inşallah dediğin gibi olur artık kafam karmakarışık :S

Cok mutsuzummm arkadaslar ilk bebegimi 2 aylikken kaybettim simdide kimyasal gebelik geciriyorum galiba dr pek bir sey soyleyemedi adetten 1 gun sonra degerim 6, 47 idi 4 gun sonra yani dun 44, 4 oldu ama dunden ve bugunden beri akintilar basladi dun pembeydi bugun kahverengi basladi ve kirmiziya dondu parcali yogun kirmizi kan var,

Üzülme cnm hakkımzdaki hayırlı olan buymuş benim ilk bbeğim 17 haftalıktı kaybettim ikincide kimyasal oldu canını sıkma düşükten sonra bebeğin bacağı içerde derler hemen gene nasip olur adet oluyorsun suan adet kanamasıyla atıyosun içinde temizleniyor fazla kafaya takılcak bişi değil cnm değerde sıfırlanıyor adet olunca zaten

Bugun tekrar dr gupittim kan verdim birde vajinal bakti kanama damla damla var dedi, kesin bir sey demedi dusuk tehdidi dedi, degerlerin yukselmesine gore degerlendirecekmis, seninde basin sagolsun canim ben dis gebeliktende korkuyordum ama dis gebelikte degerler cok yuksek olur dedi, kimyasal gebelik olabilecegini soyledi, bu gun hastanede karni burnunda kadinlari gorunce kendimden utandim bir saglam cocuk dogur iyorum diye icimicimi yedi sanki o gunler bana cok uzak gibi, cok sukur hamile kaliyorum ama dusuyor.

cnm bende aynıyım emin ol enazından oluyo dimi olmayanlar napsın senelerce uğrasıyolar ümitleri kesiliyor enazından bizim bi ümidimiz var demi canını sıkma cnm düşmemesi için sana ilaçç yazmadımı doktor bide senin kesen oluşmuşmu yoksa gebelik yokmu

kimyasal gwbwlık nedır neden olur sonrasında hamıle kalmak zor mu?
adetıme 2 gun kala beta hcg 6,68 cıktı 2 gun sonra 4,58

idrar testım de hala çift çizgi çıkıo silk de olsa.
bu ay catlatma iğnesi olmuştum. brazsan dr randevum var ve ben hala adet olmadım

mrb cnm kimyasal gebelik kafaya takılcak bişi değil en azından değerin fazla cıkmamış adet olucaksın adetle birlikte değerin sıfırlancak htta kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolay içini temizliyomuş sağlıklı bile deniliyor

Iki gun ince 44 cikmisti adetin 6, gunu lekelenmelerde basladigi icin kimyasal diye dusundum, adetten 1 gun sonra 6, 47idi 4 gun sonra 44 olmus henuz kese olusmamistir zaten, gecen ay adet duzensizligi yasadim 42 gun adet oldugum icin aslinda adet dongumun nezaman oldugunuda tam olarak bilmiyorum, ilk gebeligimde adetin 3 gunu 45 ti 6 gun sonra 1987 olmustu, bunuda bildigim icin acaba ilerlermi diyorum , ilk gebeligimdede 15 gun kanamam oldu dr bebek gorunmuyor diye progestan vermedi sonradan bebekte gorundu ben kendim gittim porogestan aldim ama kullanmakla kullanmamak arasinda kaldim ve kullandim dunden beri bugunde fitil olarak koydum, nasibi varsa olur yoksada eninde sonunda duser.

anladm cnm hayırlısı yiyecek ekmeği varsa gelir hakkında hayırlısı olsun nediyim

anladm cnm hayırlısı yiyecek ekmeği varsa gelir hakkında hayırlısı olsun nediyim

Sonucum cikti 52 ilki 44 tu bu 52 kimyasal oldugu ispatlandi, cok buyuk cokuntu yasiyorum ikinci kez bebegimi kaybettigimemi yanim rapor almak zorunda kaldim isyerine yine bebgini dusuruyor diye dedikodum oldugunami yanim tabiki dedikodu onemli degil ama yine kaybettim yine olmadi

Cnm keşke söylemeseydin ben söylemedim rapor bile almadım sonuçta kimyasal bu kese oluşmuyo ki bebek hiç oluşmuyo buna canını sıkma fazla ilki gibi olamaz yat dinlen cnm ağrıların olur ama yapcak bişeyimz yok adetin bittikten sonra başlarsın çalışmalara hemen tutar bence dua et bolbol cnm meryem suresini oku

Canim soylememek elde degilki ben haftanin 6 gunu calisiyorum 14 saat ozel guvenlik gorevlisiyim gece vardiyasinda daha onceki dusugumde gece vardiyasinda kanamam baslladi. Dusukte olsa hamilelikte olsa cok yorucu bir is, baska bir bolumdende rapor alamadim, son iki gundur is yerinde sancidan oturamaz oldum eve donerkende 1 saat yolda gidiyor 20 dk yuruyorum eve gelince hep kanama, bende duyulmasini istemiyordum ama dusuk yaparkende isyerinde calismaya devam edememki, bir sure bebek fikrini akljmdan cikaracagim, cunku cok taze dusunmek istemiyorum, meryem suresini okuyorum Rabbim hayirlisini versin,

anladım cnm gerçekten işin zormuş masa başı olsaydı sorun olmazdı Allahım sabır versin sana nediyim kendini nezaman hazır hissedersen ozaman düşünürsün tekrar fazla kafana takma yat dinlen

Kızlar dün değil ondan önceki akşam hcg 26 çıkmıştı. Bugün 21. Henüz doktorumla görüşemedim. Sizce kimyasal gebelik midir? Sat 18 Nisan. Bat 19 mayıs

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Büyük ihtimal kimyal cnm geçmiş olsun cnkü 48 saatte 2 katına cıkması gerekiyordu bellide olmaz canını sıkma değerin daha cok küçük adet tarihin 3-4gün geçtikten sonra lekelenmelerin olabilir kimyasalsa eğer sonrada adetle birlikte atabilirsn

Canim banada cevap ver ben 2 gun once bhcg yaptirdim 26.02 cikti kimyasal dediler bugun 104.62 cikti hala kimyasal mi yoksa degrr normalmi hamilemiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim banada cevap ver ben 2 gun once bhcg yaptirdim 26.02 cikti kimyasal dediler bugun 104.62 cikti hala kimyasal mi yoksa degrr normalmi hamilemiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım neye göre kimyasal demişlerdi değerin artıyor çünkü

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…