Kimyasal Gebelik geçiren varmı?

Iyi aksamlar kizlar, simdilik kimse yok kocislerinize yemekler hazirliyorsunuzdur  benim bir sorum var ne olur yardim edin. Sat im 30 mayisti ve o gunden beri kahve akintim var ara ara kanla karisik bende 5mayis pazartesi kana baktirdim 45 cikti once bi doktor dis gebelik dedi ona sinir oldum baska doktora gittim o da alt muayene edip rahim kalinlasmis dis gebelik yok ama kimyasal olabilir dedi. Igne ve progestan verdi. Hala akinti kanla karisik gelio. Bugun yine test yaptirdim 53 cikti. Doktor muayeneye cagirdi. Dusmesi gerekirken yukselioyor diye. O oyle diyince ozel lab. Tahlili yeniledim yani bugun iki yere kan verdim ordaki sonucum 78 cikti. Sizce bu bebek tutunur mu? Benim tahminim korunmasiz iliski yumurtlama gunumde degildi on gunluk bi bebek. Bana bi akil verin yarin doktora gifinceye kadar ne olur?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb cnm kan 48 saatte iki katına cıkar ama senin cıkmamış kimyasal olabilir ama kimyasal olsa değer düşer geç döllenme desek 2 katına kesin cıkar cünkü alla alla şaşırdım kaldım kanamanda varsa zannetmiyorum tutuncağınıı ama sen gene bi doktora daha görün derim rahimde kese falan görmediler demi

arkadaşım tahlil sonuçları labarotuardan laboratuara değişir...kimyasal gebelikte değer sürekli düşer...dış gebelikte ise değer bir artar bir düşer...normal gebelikte ise iki katına artması lazım...en kısa zamanda iyi bir doktor bulup görün en azından bebeğin düşmedi ise tutunması için ilaç takviyesi alırsın çok geçmiş olsun

Evet cnm haklisin. Doktora gidecegim bugun. Randevum saat iki bucukta. Dis gebelik alttan muayene edince anlasilir mi?

Birde bugun progestan ilac iciyorum gunde uc defa o kanamami bir kesmis gibi. Yine kahverengi akintiya donustu. Ay cok caresisizim. Bu benim ikinci evliligim. Ilk esimle cocuk istedik ondan kaynakli olmamisti ve mikroenjeksiyon oldum tutmadi bebekler. Ustelikte ne dayaklar yiyordum. Neyse ki kurtuldum ve dort sene sonra bu esimle evlendim. Cok iyi sukurler olsun ki. Hayattaki odulum gibi. O yuzden onuda uzmeden ve yillarin bebek hasretinin son bulmasini istiyorum. Hem cok istiyorum hem de cektigim acidan diyorum ki tutunmuyorsa beni daha uzmeden annesini biraksin. Cok karisigim. Bide is degisikligi yapmk icin isten ayrildim. Duan trklif var ama beni bu halde ise almazlar hepsi ust ustte geldi

Anlıyorum cnm karmşıklar içerisindesin dua et inş. bebişin rahimde tutunur sana doktor gelince haberini bekliyorum

Moralini bozmak istemem ama bende senin gibiyim ilk idrar testi silik sonra ilk kan testinde 280 iki gün sonra 160 oldu doktor kimyasal gebelik dedi şimdi düşmesini bekliyorum ptesiye tekrar gel dedi.adetime bir hafta kala başlamıştı ağrılarım hala ağrım var ilk başta lekeler geliyordu şimdi gelen giden yok.Hayırlısı bence en kesin sonucu doktorundan öğrenirsin giderek artan değerler normal ama düşerse kötü

benim degerlerim düşmeye başladı ve bugün kanamam başladı. Karın ağrısı epey şiddetli ama çok yoğun bir kanama yok. Dış gebelik olmadığı için sevindim açıkçası ondan çok korkuyordum.pazartesi tekrar tahlil yaptırıp degerlerimin düştüğünden emim olacağız. rabbim inşallah hayırlı evlatlar verir dileyen herkese.

Amin cnm inş. bnmde karın ağrım şiddetliydi kanaman yavaş yavaş artar cnm sıkma canını doktor korunma önerdimi?

doktorum bunun çok normal bir süreç olduğunu daha erken zamanda olsa farketmeden regl kanaması zannedecegimi söyledi. cok fazla kadinin basina geliyor ve farketmiyorlar dedi. korunmaniza gerek yok akışına birakin dedi.

Doğru cnm benim adetim 1 mayısda bitti çalışmalara başladım bile inş. bebeişlerimiz bizi çok bekletmezler senin beta değerin kaçtı cnm ?

bende senin gibiyım 208 cıkan değer iki gün sora 168 oldu bana da kimyasal gebelik dedi şimdi bekliyorum regl olmayı sadece kahve akıntılar ve bol ağrı var

inankı artık olsun bitsin istiyorum.bide topiklerde hep sonrasinda hamile kalanlar olmuş okudum aklım orda olsun bitsin hemen çalışmalara başlıyayım :d

Cnm ben yumurtlama günümdeyim bol bol çalışma yapıyorum kasıklarımda ağrı var inş. yumurtlamışımdır bide uykusuzluk ve sürekli wc var bakalım hakkımzda hayırlısı :) Cnm düşükten sonra bebeğin bacağı içerde derler kafana takma hemen nasip olur gene :)

Doğru cnm benim adetim 1 mayısda bitti çalışmalara başladım bile inş. bebeişlerimiz bizi çok bekletmezler senin beta değerin kaçtı cnm ?

en son 1000 den 400 e düşmüştü perşembe günü.yarın akşam tekrar yaptiracagim kanamam olduğu için baya düşmüştür diye düşünüyorum. kanama yaklaşık kaç gün sürdü sende ? bu ay güzel haberler gelir inşallah. sonrasında kolay hamile kalan çok fazla örnek var biz de öyle oluruz inşallah

Cnm benm değerim fazla değildi 31,8 di 18 e düştü sonrada 8 e düştü lekelenmelerim 23 nisanda başladı 26 nisanda adet oldum 1 mayıs da temizlendim cnm zaten düşkten sonra cocuğun bacağı içerde derller inş. nasip olur bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…