hayırlısı oılsun o zaman sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin rabbim bizeBişi çıkmadı cnm inş. nasip olur bizede :)
hayırlısı oılsun o zaman sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin rabbim bize
amin canım cümlemizinİnş. cnm bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın rabbim
Iyi aksamlar kizlar, simdilik kimse yok kocislerinize yemekler hazirliyorsunuzdur  benim bir sorum var ne olur yardim edin. Sat im 30 mayisti ve o gunden beri kahve akintim var ara ara kanla karisik bende 5mayis pazartesi kana baktirdim 45 cikti once bi doktor dis gebelik dedi ona sinir oldum baska doktora gittim o da alt muayene edip rahim kalinlasmis dis gebelik yok ama kimyasal olabilir dedi. Igne ve progestan verdi. Hala akinti kanla karisik gelio. Bugun yine test yaptirdim 53 cikti. Doktor muayeneye cagirdi. Dusmesi gerekirken yukselioyor diye. O oyle diyince ozel lab. Tahlili yeniledim yani bugun iki yere kan verdim ordaki sonucum 78 cikti. Sizce bu bebek tutunur mu? Benim tahminim korunmasiz iliski yumurtlama gunumde degildi on gunluk bi bebek. Bana bi akil verin yarin doktora gifinceye kadar ne olur?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşım tahlil sonuçları labarotuardan laboratuara değişir...kimyasal gebelikte değer sürekli düşer...dış gebelikte ise değer bir artar bir düşer...normal gebelikte ise iki katına artması lazım...en kısa zamanda iyi bir doktor bulup görün en azından bebeğin düşmedi ise tutunması için ilaç takviyesi alırsın çok geçmiş olsunIyi aksamlar kizlar, simdilik kimse yok kocislerinize yemekler hazirliyorsunuzdur  benim bir sorum var ne olur yardim edin. Sat im 30 mayisti ve o gunden beri kahve akintim var ara ara kanla karisik bende 5mayis pazartesi kana baktirdim 45 cikti once bi doktor dis gebelik dedi ona sinir oldum baska doktora gittim o da alt muayene edip rahim kalinlasmis dis gebelik yok ama kimyasal olabilir dedi. Igne ve progestan verdi. Hala akinti kanla karisik gelio. Bugun yine test yaptirdim 53 cikti. Doktor muayeneye cagirdi. Dusmesi gerekirken yukselioyor diye. O oyle diyince ozel lab. Tahlili yeniledim yani bugun iki yere kan verdim ordaki sonucum 78 cikti. Sizce bu bebek tutunur mu? Benim tahminim korunmasiz iliski yumurtlama gunumde degildi on gunluk bi bebek. Bana bi akil verin yarin doktora gifinceye kadar ne olur?
Birde bugun progestan ilac iciyorum gunde uc defa o kanamami bir kesmis gibi. Yine kahverengi akintiya donustu. Ay cok caresisizim. Bu benim ikinci evliligim. Ilk esimle cocuk istedik ondan kaynakli olmamisti ve mikroenjeksiyon oldum tutmadi bebekler. Ustelikte ne dayaklar yiyordum. Neyse ki kurtuldum ve dort sene sonra bu esimle evlendim. Cok iyi sukurler olsun ki. Hayattaki odulum gibi. O yuzden onuda uzmeden ve yillarin bebek hasretinin son bulmasini istiyorum. Hem cok istiyorum hem de cektigim acidan diyorum ki tutunmuyorsa beni daha uzmeden annesini biraksin. Cok karisigim. Bide is degisikligi yapmk icin isten ayrildim. Duan trklif var ama beni bu halde ise almazlarhepsi ust ustte geldi
Iyi aksamlar kizlar, simdilik kimse yok kocislerinize yemekler hazirliyorsunuzdur  benim bir sorum var ne olur yardim edin. Sat im 30 mayisti ve o gunden beri kahve akintim var ara ara kanla karisik bende 5mayis pazartesi kana baktirdim 45 cikti once bi doktor dis gebelik dedi ona sinir oldum baska doktora gittim o da alt muayene edip rahim kalinlasmis dis gebelik yok ama kimyasal olabilir dedi. Igne ve progestan verdi. Hala akinti kanla karisik gelio. Bugun yine test yaptirdim 53 cikti. Doktor muayeneye cagirdi. Dusmesi gerekirken yukselioyor diye. O oyle diyince ozel lab. Tahlili yeniledim yani bugun iki yere kan verdim ordaki sonucum 78 cikti. Sizce bu bebek tutunur mu? Benim tahminim korunmasiz iliski yumurtlama gunumde degildi on gunluk bi bebek. Bana bi akil verin yarin doktora gifinceye kadar ne olur?
benim degerlerim düşmeye başladı ve bugün kanamam başladı. Karın ağrısı epey şiddetli ama çok yoğun bir kanama yok. Dış gebelik olmadığı için sevindim açıkçası ondan çok korkuyordum.pazartesi tekrar tahlil yaptırıp degerlerimin düştüğünden emim olacağız. rabbim inşallah hayırlı evlatlar verir dileyen herkese.
doktorum bunun çok normal bir süreç olduğunu daha erken zamanda olsa farketmeden regl kanaması zannedecegimi söyledi. cok fazla kadinin basina geliyor ve farketmiyorlar dedi. korunmaniza gerek yok akışına birakin dedi.
Kızlar 19 nisanda beta hcg 31,8 cıkmıştı hamileyim diye sevinirken 23 nisanda lekelenmelerim başladı beta yapıldı tekrar 18 cıktı ama kahverengi lekelenmeler devam etti 25 inde tekrar yaptırdık 8 e düşmüş ve bu sabah adet gördüm doktor kimyasal gebelik dedicok üzgünüm
bende senin gibiyım 208 cıkan değer iki gün sora 168 oldu bana da kimyasal gebelik dedi şimdi bekliyorum regl olmayı sadece kahve akıntılar ve bol ağrı var
cnm yakında adet olursun inş. bnmde cok ağrılarım vardı
inankı artık olsun bitsin istiyorum.bide topiklerde hep sonrasinda hamile kalanlar olmuş okudum aklım orda olsun bitsin hemen çalışmalara başlıyayım :d
Doğru cnm benim adetim 1 mayısda bitti çalışmalara başladım bile inş. bebeişlerimiz bizi çok bekletmezler senin beta değerin kaçtı cnm ?
en son 1000 den 400 e düşmüştü perşembe günü.yarın akşam tekrar yaptiracagim kanamam olduğu için baya düşmüştür diye düşünüyorum. kanama yaklaşık kaç gün sürdü sende ? bu ay güzel haberler gelir inşallah. sonrasında kolay hamile kalan çok fazla örnek var biz de öyle oluruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?