inşallah canım doktor parça falan yok yumurtalıklarında sağlıklı dedi bu ay korun lekelenmen bitince tekrar gel dedi ...aklım karıştı sanırım az da olsa ben adet oldum ... o zaman ovulasyon testleri ile başlayım çalışmaya bende çok sağol canım
amin canım inşallah kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalan çok imiş hatta dün doktora gelen bir bayan söyledi bebeği düşürmüş öteki ay adetlenmeden hamile kalmış inşallah bizimde öle olurCnm inş. tez zamanda bebeişlerimizin haberini duyarız gene
amin canım inşallah kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalan çok imiş hatta dün doktora gelen bir bayan söyledi bebeği düşürmüş öteki ay adetlenmeden hamile kalmış inşallah bizimde öle olur
canım bugün adet gününden itibaren kaçıncı günündesin birde belirtilerin nelerİnş. cnm ben yumurtlama dönemimdeyim suan günaşırı yapmaya calışıyoruz inş. olur bide kimyasal gebelik biyandan sağlıklı deniliyo içi temizlermiş heralde
canım bugün adet gününden itibaren kaçıncı günündesin birde belirtilerin neler
12.günümdeyim cnm fazla bi belirti yok cnm daha cok yeni
bende incir kürüne başlıcam bugün...geçen ay klomen kullandım hamile kaldım doktor bu ay vermedi bende incir kürü iyi dediler onu kullancam
Kızlar 19 nisanda beta hcg 31,8 cıkmıştı hamileyim diye sevinirken 23 nisanda lekelenmelerim başladı beta yapıldı tekrar 18 cıktı ama kahverengi lekelenmeler devam etti 25 inde tekrar yaptırdık 8 e düşmüş ve bu sabah adet gördüm doktor kimyasal gebelik dedicok üzgünüm
evet canım ilk idi...biz yaklaşık 1 senedir uğraşıyorduk ama sonradan eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu kasımda nisanda değerlerimiz iyi çıktı bana da doktor klomen diye yumurta geliştirici ilaç vermişti o sayede hamile kaldım...ama nasip değilmiş senin ilk miydi ne zamandır istiyorsunuzKullan cnm hayırlısı olsun ilk hamileliğinmiydi kaaç aydır uğraşıyorsun
Üzülmenizi anlıyorum bende kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim sanki dünyam başıma yıkılmıştı doktor bir iki ay ara verin korunun dedi ama hiç korunmadım(düşüğün arkası bebek derler) ve günde saymadım bir daha adet olmadan hamile kaldım şuan oğluşum karnımda burdayım anne diyor hiç moralinizi bozmayın bu demek oluyor ki bebeğiniz oluyor ve bana doktorum dediki genetik bir bozukluk olduğu zaman vücudunuz onu kabul etmiyor ve düşüyor bebek demişti inş. sende kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.
amin canım saol sende inş. en kısa zamanda aramıza katılırsın:)Aa cok sevindim cnm hayırlısı olsun umutluyum zaten inş. sağlıklı sekilde kucağına alırsın :)
evet canım ilk idi...biz yaklaşık 1 senedir uğraşıyorduk ama sonradan eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu kasımda nisanda değerlerimiz iyi çıktı bana da doktor klomen diye yumurta geliştirici ilaç vermişti o sayede hamile kaldım...ama nasip değilmiş senin ilk miydi ne zamandır istiyorsunuz
amin canım saol sende inş. en kısa zamanda aramıza katılırsın:)
canım senin lekelenmen kaç gün devam etti birde tahmini yumurtlaman lekelenmen başladığı kaç gün sonra oldu...allah analı babalı büyütsün bebğini inşallahÜzülmenizi anlıyorum bende kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim sanki dünyam başıma yıkılmıştı doktor bir iki ay ara verin korunun dedi ama hiç korunmadım(düşüğün arkası bebek derler) ve günde saymadım bir daha adet olmadan hamile kaldım şuan oğluşum karnımda burdayım anne diyor hiç moralinizi bozmayın bu demek oluyor ki bebeğiniz oluyor ve bana doktorum dediki genetik bir bozukluk olduğu zaman vücudunuz onu kabul etmiyor ve düşüyor bebek demişti inş. sende kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.
canım araştırma yaptırdın mı neden düşüyor diye? en azından hamile kalabiliyorsun rahatlıkla o bile güzel rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip ederHayırlısı olsun cnm zamanı var demkki bnm 2.si bu korunmadan hemen ilk ay oldu bizimki ilkini anensefaliden 17 haftalıkken kaybettik cnm sonra 6 ay korunduk nisan ayında tekrar bebek düşünrken oda kimyasal gebelik oldu işte
Normal 5-6 gün sürdü ben sanki hiç düşük yaşamamış gibi hesapladım riskli günlerde birlikte olduk bu kadar çabuk bende beklemiyordum ama rabbim ol dedi oldu.Darısı tüm isteyenlerin başına inş.canım senin lekelenmen kaç gün devam etti birde tahmini yumurtlaman lekelenmen başladığı kaç gün sonra oldu...allah analı babalı büyütsün bebğini inşallah
amin canım rabbim bizede nasip eder inşallah...benim lekelenmem halen devam ediyor nisan 22 de lekelenmem başladı hcg mde düşüş oldu ben şimdi sence neye göre hesaplama yapmalıyım? geçen hafta çarşamba da hafif kanamam olduNormal 5-6 gün sürdü ben sanki hiç düşük yaşamamış gibi hesapladım riskli günlerde birlikte olduk bu kadar çabuk bende beklemiyordum ama rabbim ol dedi oldu.Darısı tüm isteyenlerin başına inş.
amin canım rabbim bizede nasip eder inşallah...benim lekelenmem halen devam ediyor nisan 22 de lekelenmem başladı hcg mde düşüş oldu ben şimdi sence neye göre hesaplama yapmalıyım? geçen hafta çarşamba da hafif kanamam oldu[/Q
ne kadarlıktı benimki tahminlerime göre 5-6 haftalıktı değerlerim sıfırlandı doktorum operasyona gerek yok dedi bende düşüğün ilk gününü baz alarak hesapladım ya tutarsa diye şansımı denedim açıkçası :):)
canım araştırma yaptırdın mı neden düşüyor diye? en azından hamile kalabiliyorsun rahatlıkla o bile güzel rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?