Kimyasal Gebelik geçiren varmı?

Cnm inş. tez zamanda bebeişlerimizin haberini duyarız gene

Cnm inş. tez zamanda bebeişlerimizin haberini duyarız gene
amin canım inşallah kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalan çok imiş hatta dün doktora gelen bir bayan söyledi bebeği düşürmüş öteki ay adetlenmeden hamile kalmış inşallah bizimde öle olur

Kızlar beni bilgilendirir misiniz kimyasal gebelik nedir adi gibi ilaç kullaniliyor mu basitçe anlatirsaniz sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin canım inşallah kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalan çok imiş hatta dün doktora gelen bir bayan söyledi bebeği düşürmüş öteki ay adetlenmeden hamile kalmış inşallah bizimde öle olur

İnş. cnm ben yumurtlama dönemimdeyim suan günaşırı yapmaya calışıyoruz inş. olur bide kimyasal gebelik biyandan sağlıklı deniliyo içi temizlermiş heralde

İnş. cnm ben yumurtlama dönemimdeyim suan günaşırı yapmaya calışıyoruz inş. olur bide kimyasal gebelik biyandan sağlıklı deniliyo içi temizlermiş heralde
canım bugün adet gününden itibaren kaçıncı günündesin birde belirtilerin neler

bende incir kürüne başlıcam bugün...geçen ay klomen kullandım hamile kaldım doktor bu ay vermedi bende incir kürü iyi dediler onu kullancam

Kullan cnm hayırlısı olsun ilk hamileliğinmiydi kaaç aydır uğraşıyorsun

Üzülmenizi anlıyorum bende kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim sanki dünyam başıma yıkılmıştı doktor bir iki ay ara verin korunun dedi ama hiç korunmadım(düşüğün arkası bebek derler) ve günde saymadım bir daha adet olmadan hamile kaldım şuan oğluşum karnımda burdayım anne diyor hiç moralinizi bozmayın bu demek oluyor ki bebeğiniz oluyor ve bana doktorum dediki genetik bir bozukluk olduğu zaman vücudunuz onu kabul etmiyor ve düşüyor bebek demişti inş. sende kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.

Kullan cnm hayırlısı olsun ilk hamileliğinmiydi kaaç aydır uğraşıyorsun
evet canım ilk idi...biz yaklaşık 1 senedir uğraşıyorduk ama sonradan eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu kasımda nisanda değerlerimiz iyi çıktı bana da doktor klomen diye yumurta geliştirici ilaç vermişti o sayede hamile kaldım...ama nasip değilmiş senin ilk miydi ne zamandır istiyorsunuz

Aa cok sevindim cnm hayırlısı olsun umutluyum zaten inş. sağlıklı sekilde kucağına alırsın :)

Hayırlısı olsun cnm zamanı var demkki bnm 2.si bu korunmadan hemen ilk ay oldu bizimki ilkini anensefaliden 17 haftalıkken kaybettik cnm sonra 6 ay korunduk nisan ayında tekrar bebek düşünrken oda kimyasal gebelik oldu işte

canım senin lekelenmen kaç gün devam etti birde tahmini yumurtlaman lekelenmen başladığı kaç gün sonra oldu...allah analı babalı büyütsün bebğini inşallah

canım araştırma yaptırdın mı neden düşüyor diye? en azından hamile kalabiliyorsun rahatlıkla o bile güzel rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip eder

canım senin lekelenmen kaç gün devam etti birde tahmini yumurtlaman lekelenmen başladığı kaç gün sonra oldu...allah analı babalı büyütsün bebğini inşallah
Normal 5-6 gün sürdü ben sanki hiç düşük yaşamamış gibi hesapladım riskli günlerde birlikte olduk bu kadar çabuk bende beklemiyordum ama rabbim ol dedi oldu.Darısı tüm isteyenlerin başına inş.

Normal 5-6 gün sürdü ben sanki hiç düşük yaşamamış gibi hesapladım riskli günlerde birlikte olduk bu kadar çabuk bende beklemiyordum ama rabbim ol dedi oldu.Darısı tüm isteyenlerin başına inş.
amin canım rabbim bizede nasip eder inşallah...benim lekelenmem halen devam ediyor nisan 22 de lekelenmem başladı hcg mde düşüş oldu ben şimdi sence neye göre hesaplama yapmalıyım? geçen hafta çarşamba da hafif kanamam oldu

canım araştırma yaptırdın mı neden düşüyor diye? en azından hamile kalabiliyorsun rahatlıkla o bile güzel rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip eder

Bişi çıkmadı cnm inş. nasip olur bizede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…