Kimyasal Gebelik geçiren varmı?

doğal yolla adet oldum cnm suanda adetimin 4.günü herhangi bişi kullanmadım.Doktor ultrasonda baktı ama bana bişi demedi korun falan dedimi

bana 1 ay korun dedi ama adet olayım bitsin korunmayı düşünmüyorum

dış gebelik olmadıgınamı sevineyim yoksa hamileyim derken düsük oldugunamı üzeleyim degerlerim 28 1487 iken 2 sonra 1213 dustu pazartesi 200 e ve kanamam oldu dr dusuk oluyor dedi ama nasıl birseyse adet kanaması gibi degil bu az az oluyor duruyor tekrar 2 3 damla oluyor cuma dr gidecegim kontrole kürtaja gerek varmı yokmu diye bakacak düsük olması bir yana bu kürtaj cok canımı sıkıyor benim ama bir yandanda üzülmüyorum demekki hamile kalabiliyormuşum zaten böyle gebelik yasadıktan 2 3 ay sonra tekrar hamile kalınabiliyormuş rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canım bende bugün gittim doktora kürtaja gerek kalmadı değerim 1 çıktı lekelenmelerim benimde halen var ama ben çarşamba günü 2 kere parça düşürdüm sanırım benim orada temizlendi sende moralini yüksek tut umarım kürtaja gerek kalmaz geçmiş olsun

Geçmiş olsun cnm adına cok üzüldüm ya umutlanırken neler olmuş moralini bozma sabret bakalım vardır bundada bi hayır bin küsürlü değerlerde kese görünür kese oluşmuşmuydu ?

Geçmiş olsun cnm adına cok üzüldüm ya umutlanırken neler olmuş moralini bozma sabret bakalım vardır bundada bi hayır bin küsürlü değerlerde kese görünür kese oluşmuşmuydu ?

yok kac kere ultrasyona girdim gözükmedi kısmet böyleymiş yapacak birsey yok

sagol inş kalmaz benden parca filan düsmedi hafif kanamalar oluyor galiba kese oluşmadıgı için böyle oldu

herkese merhabalar,
ben de sizinle aynı durumdayim 29 nisan betahcg 511, 5 Mayısta açik kahverengi akıntım oldu doktora gittim kese gözükmüyor suan dedi. tekrar betahcg yaptırdım 1026 çıktı. yükselme var ama aslında bugünlerde 4000 olmasi gerekiyordu. doktor düşük yapıyor olabilirsin perşembe ye kadar bekleyelim dedi. ne karın ağrısı ne başka bir şey var kafam çok karışık. kimyasal gebelik ise kese yokken ne için kürtaj olmak gerekiyor ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese merhabalar az önceki yazimim karakteri bozuk olduğu için tekrar yazayim dedim. 29 nisam betahcg 511 . 5 mayis gunu hafif kahverengi akinti oldu doktora gittim kese gorunmedi. ya kucuk ya da kimyasal gebelik dedi. tekrar betahcg yaptirdim 1026 cikti aslinda doktorun hesabina gore 4000 olmaliydi . degerin dusuk dusuk yapiyor olabilirsin dedi. kimyasal gebelikte kese yokken ne icin kurtaj olmak gerekiyor. persembeye kadar bekliyoruz o arada regl olmazsam tekrar tahlil olacak Allah kimsenin basina vermesin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah acil şifalar versin canım umarım değerin yükselmiştir bebeğin tutunmuştur..kese yokken kimyasal gebeliklerde kanama ile atılıyormuş benim doktorum eğer atılmazsa kürtaj yaparız demişti ama şükür attım...umarım senin düşmemiştir bebeğin aklında takılmasın istiyorsan karnım ağrıyor bahanesiyle doktora git tekrar hcg ne baktır yükselme varsa iyiye işarettir

Cnmm bence kafana takma bebeğini üzersin kanaman lekelenmen yoksa neden üzülüyorsun tekrar bi yaptır ozaman herşey belli olur eğer kimyasal geblikse lekelenmelerin başlar adet olursun ve adetle birlikte atarsın kese oluşmadığı için kürtaja gerek kalmaz.

elifcim senin lekelenmelerin geçti mi?

cnmm benm coktan gecti 26 nisanda da adet oldum 1 mayısda da adetim bitti çalışmalara başladım bile senin noldu
ya canım ben anlamadım 22 nisanda bebek düştü lekelenmelerim vardı kahverengi ayın 30.da 2 parça et düşürdüm kan ile beraber sonra azar azar kanamam oldu ama adet kanaması gibi değildi...dün doktora sordum bişi demedi kan verdim beta >1,2 çıktı doktor temizlenmiş için dedi...ben anlamadım yani ayın 30,da olduğum adet miydiki? çalışmalara ne zaman başlıcam ne zaman yumurtlama olur bilemiyorum halen de lekelenmelerim az da olsa var

Alla alla cnm belki adet olmuşsundur zaten betan sıfırlanmış sorun yokki kanaman hepten bitince başlarsın çalışmalara inş. hem bebek düşmezki cünkü kimyasal olduğu için kese bile oluşmaz bu aydan sonra adet tarihin düzeene girer cnm

inşallah canım doktor parça falan yok yumurtalıklarında sağlıklı dedi bu ay korun lekelenmen bitince tekrar gel dedi ...aklım karıştı sanırım az da olsa ben adet oldum ... o zaman ovulasyon testleri ile başlayım çalışmaya bende çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…