Kimyasal Gebelik geçiren varmı?

elif5541

Anasının Kızı :)
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
1.913
599
198
34
Kızlar 19 nisanda beta hcg 31,8 cıkmıştı hamileyim diye sevinirken 23 nisanda lekelenmelerim başladı beta yapıldı tekrar 18 cıktı ama kahverengi lekelenmeler devam etti 25 inde tekrar yaptırdık 8 e düşmüş ve bu sabah adet gördüm doktor kimyasal gebelik dedi cok üzgünüm

Canım geçmiş olsun.kimyasal gebelik topiğine bakabilirsin.orada bu yaşadığını yaşayan arkadaşlar var.ben de iki kez yaşadım..önce umutlanıp sonra hayal kırıklığı yaşıyorsun ama olsun hayırlısı..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok geçmiş olsun canım bende yaşadım iki defa..Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize..

çok geçmiş olsun canım bende yaşadım iki defa..Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize..

İnş. bende gebeliğimi öğrendikten 1 hafta sonra adet oldum inş.tez zamanda bebeklerimize kavusuruz

Ben de geçen Ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim sonra tekrar hamile kaldım şimdi kızım 5aylık darısı başınıza:) sıkıntı yapmayın

çok zor bi durum bende geçen ay yaşadım kimyasal gebelik hamileyim diye sevinirken birden bütün hayeller yitip gitti benim bir oğlum en büyük tesellim o tabi onun sayesinde toparladım bu günlerde adetimi bekliyorum gelsinde çalışmalara başlayalım diye hiç üzülme rabbim hayırlısı ile sağlıkla hayırla bi evlat nasip eder inş.

Ben de geçen Ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim sonra tekrar hamile kaldım şimdi kızım 5aylık darısı başınıza:) sıkıntı yapmayın

Kimyasal geblikten sonra hemenmi hamile kaldın cnm ben beklemeyi düşnmüyorumdaa

Enazından destek aldığın bi yavrun var cnm o bakımdan şanlısın ben ilkinide kaybetmiştim

2ay sonra kaldım..beklemeye gerek yok ztn..
canım ya bende geçen salı kimyasal gebelik yaşadım salı günü az bir kanamam geldi daha sonra kahverengi çamur gibi lekelenmeye dönüştü ve haşen devam ediyor senin lekelenmen ya da kanaman ne kadar sürdü...bir de ben adet olmadım acaba olucam mı yoksa bu kanama ve lekelenmeler adet yerine mi geçiyor bir bilgin var mı

Adet olduğun günden biraz fazla sürüp bitiyor. O ay yeniden adet olmadım ama kanama böyle pıhtılı gibi olmuştu..

Mrb cnm benim aynı dediğin gibi oldu ayın 19 unda hamile olduğumu öğrendim 22 nisan ve 23 nisanda lekelenmelerim başladı 26 nisanda da ağrıyla adet oldum seninde öyle olur merak etme beta hcg yaptırdınmı ?

Mrb cnm benim aynı dediğin gibi oldu ayın 19 unda hamile olduğumu öğrendim 22 nisan ve 23 nisanda lekelenmelerim başladı 26 nisanda da ağrıyla adet oldum seninde öyle olur merak etme beta hcg yaptırdınmı ?
yaptırdım canım ilk öğrendiğimde 93 salı günü kanamamım başladığı gün 476 ertesi gün 220-170 ve son ölçtürdüğümde cumartesi günü 80 idi...ben şimdi çözemedim kanamam adet kanaması kadar fazla değildi 1 gün geldi kesildi lekelenmeye dönüştü...ben tekrar adet olcam mı olmucam mı kafamı kurcalıyor

cnm büyük ihtimal kimyasal gebelik yavaş yavaş sıfırlancak merak etme adet olcaksın benmde 31,8 sonra 18 sonra 8 e indi sonrada zaten adet oldum sende öyle olur benmde fazla değildi sıfırlanınca adet kanaması gibi oluyor ve pıhtılı oluyo herseyi atıyorsun merak etme sıfırlanınca adet olursun doktora gitmedinmi.

gittim canım mayıs 5 de gel tekrar dedi gidicem

Hmm anladm cnm ağrıların varmı ? bnm cok olmuştu
ağrım allaha şükür yok canım doktor 2 gün rapor verdi dün işe başladım allaha şükür iyiyim...adet olmayı bekliyorum şuan ama halen kahverengi lekelenmem devam ediyor kum döküyor gibiyim ufak ufak parçalar dökülüyor

Sabret cnm olursun inş. ben 1 hafta sonra oldum parçaların dökülmesi normal cnm

Sabret cnm olursun inş. ben 1 hafta sonra oldum parçaların dökülmesi normal cnm
az daha bekleyim cuma günü gidicem kan değerine bakmaya...cumartesi gittiğimde doktor parça var alınması lazım dedi sonra kendi düşer dedi cuma günü başka doktora gidicem bakalım o ne dicek...senin doğal yolla mı tedavi ile mi oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…