Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta değerin kaçtan düştü . Birde şuan korunuyor musun canım doktorun bu konuda ne dediCanım merhaba öncelikle geçmiş olsun. Bende şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim. Benim tamamen düşmesi 4 haftaya yakın sürmüştü. Tamamen sıfırlanmayınca parça kalma ihtimali oluyormuş. Kanamam da normal adet gibi 1 hafta falan sürmüştü. Bence sen bir doktora gitmelisin
Bir kere beta yaptırarak kimyasalı nerden çıkardınız?Öncelikle çok geçmiş olsun bende sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum bugün yaptığım test sonucum beta 808 gecikmemin 7. Günü bugün sizde nasıl oldu kanamanız ne zmn başladı değeriniz kaçtı ve kaçıncı gündü yardımcı olursanız sevinirim çünkü düşünmekten artık mahvoldum
Tek bir kere mi beta yaptırdınız ben beta takibi yaptım ilk önce arttı sonra düşmeye başladı . Bu şekilde kimyasal gebelik teşhisi konulduÖncelikle çok geçmiş olsun bende sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum bugün yaptığım test sonucum beta 808 gecikmemin 7. Günü bugün sizde nasıl oldu kanamanız ne zmn başladı değeriniz kaçtı ve kaçıncı gündü yardımcı olursanız sevinirim çünkü düşünmekten artık mahvoldum
Hayır bir kere değil ilk 569 ikinci 726 ve son olarak 808 bir ve ikinci değerlerimi 48 saat arayla yaptım sonuncusunu ise 24 saat arayla bu sabah verdim ve maalesef artış çok az keşke düşmeye başlasaydı geçen yol dış gebelikten ameliyat oldum yine dış gebeliktir diye çok korkuyorum inşallah kimyasal ile biterBir kere beta yaptırarak kimyasalı nerden çıkardınız?
Bende şuna düşmesini 4 gözle bekliyorum yarın sabah hastaneye gidicem doktor çağırmıştı dünden beri hafif lekelenmem var ama dün 726 olan hcg bugün 808 olmuş yani düşmeye başlamadan kanamA başladı kimyasalda normalmi acaba kafayı yemek üzereyim ameliyat olmak istemiyorumTek bir kere mi beta yaptırdınız ben beta takibi yaptım ilk önce arttı sonra düşmeye başladı . Bu şekilde kimyasal gebelik teşhisi konuldu
Yada acaba değer henüz çok yüksek olmadığı için dış gebelikse bile iğne ilemi acaba düşürürlerBende şuna düşmesini 4 gözle bekliyorum yarın sabah hastaneye gidicem doktor çağırmıştı dünden beri hafif lekelenmem var ama dün 726 olan hcg bugün 808 olmuş yani düşmeye başlamadan kanamA başladı kimyasalda normalmi acaba kafayı yemek üzereyim ameliyat olmak istemiyorum
İnşallah Allah yardımcınız olsun. Adet gecikmesinin 10. Günü kanamam başladı kahverengi lekelenme şeklindeydi ilk bir kaç gün sonra normal kanamaya döndü . Kanamam başladığı günden sonraki günler beta değerim düşmeye başladı o güne kadar hep artmıştı .Hayır bir kere değil ilk 569 ikinci 726 ve son olarak 808 bir ve ikinci değerlerimi 48 saat arayla yaptım sonuncusunu ise 24 saat arayla bu sabah verdim ve maalesef artış çok az keşke düşmeye başlasaydı geçen yol dış gebelikten ameliyat oldum yine dış gebeliktir diye çok korkuyorum inşallah kimyasal ile biter
Bu arada bundan önce 2 kez kimyasal gebelik yaşadım ama o zmnlar cahillikmi bilmiyorum bu kadar araştırmamıştım araştırdıkça insan korkuyor o 2 kimyasalımdada adet kanaması gibi 5 gün sürüp bitmişti eğer uzun sürerse parça kalma ihtimali oluyormuş o zmn doktor öyle demişti istersen bir kontrole gitArkadaşlar merhabalar . Kimyasal gebelik yaşıyorum değerim 1000 e ulaşmıştı şuan 98 e kadar düştü 18 gündür düşüşe geçti çok yavaş düşüyor . Kanamam devam ediyor bu normal midir yardımcı olur musunuz
Benim de dış gebelik şüphem vardı ama değerler dış gebelikte bir artar bi iniş gösterir dedi doktorum eğer öyle bi durum söz konusu olursa zaten değerin düşük korkma iğne yaparız dediYada acaba değer henüz çok yüksek olmadığı için dış gebelikse bile iğne ilemi acaba düşürürler
Amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 2 kimyasal bir dış gebelik geçirdim bir tüpüm alındı artık psikolojim çok kötü olduİnşallah Allah yardımcınız olsun. Adet gecikmesinin 10. Günü kanamam başladı kahverengi lekelenme şeklindeydi ilk bir kaç gün sonra normal kanamaya döndü . Kanamam başladığı günden sonraki günler beta değerim düşmeye başladı o güne kadar hep artmıştı .
Tamam teşekkür ederimBu arada bundan önce 2 kez kimyasal gebelik yaşadım ama o zmnlar cahillikmi bilmiyorum bu kadar araştırmamıştım araştırdıkça insan korkuyor o 2 kimyasalımdada adet kanaması gibi 5 gün sürüp bitmişti eğer uzun sürerse parça kalma ihtimali oluyormuş o zmn doktor öyle demişti istersen bir kontrole git
Allah razı olsun bilgi alışverişi çok güzel bişe birbirimizi aydınlatıyoruz birazda olsa kafamızı rahatlatıyoruz kusura bakmayın vaktinizi aldımBenim de dış gebelik şüphem vardı ama değerler dış gebelikte bir artar bi iniş gösterir dedi doktorum eğer öyle bi durum söz konusu olursa zaten değerin düşük korkma iğne yaparız dedi
Estağfirullah çok geçmiş olsun zor zamanlardan geçmişsiniz Allah bir daha göstermesin .Allah razı olsun bilgi alışverişi çok güzel bişe birbirimizi aydınlatıyoruz birazda olsa kafamızı rahatlatıyoruz kusura bakmayın vaktinizi aldım
Amin inşallah cümlemizeEstağfirullah çok geçmiş olsun zor zamanlardan geçmişsiniz Allah bir daha göstermesin .
1700 civarından düştü benim de çok fazla değildi. Benim doktorum korunmana gerek yok bebek zaten çok küçüktü istersen hemen tekrar gebe kalabilirsin dedi ama ben ilk ay korundum yani 1 adet gördüm. Bu benim tercihimdi çünkü kan değerlerim düşmüştü ve psikolojik olarakta yıpranmıştım hem deprem yaşadım hem düşük. Bu ay korunmadım şimdi beklemedeyim. Doktorum sen korunssn da korunmasan da rahmin hazır olduğunda tekrar bir bebek misafir edecek demişti aklında olsun senin doktorun ne söyledi. Umarım isteyen herkes güzel haberler alırBeta değerin kaçtan düştü . Birde şuan korunuyor musun canım doktorun bu konuda ne dedi