• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik beta hcg yavaş düşüyor 😔

1700 civarından düştü benim de çok fazla değildi. Benim doktorum korunmana gerek yok bebek zaten çok küçüktü istersen hemen tekrar gebe kalabilirsin dedi ama ben ilk ay korundum yani 1 adet gördüm. Bu benim tercihimdi çünkü kan değerlerim düşmüştü ve psikolojik olarakta yıpranmıştım hem deprem yaşadım hem düşük. Bu ay korunmadım şimdi beklemedeyim. Doktorum sen korunssn da korunmasan da rahmin hazır olduğunda tekrar bir bebek misafir edecek demişti aklında olsun 🌸 senin doktorun ne söyledi. Umarım isteyen herkes güzel haberler alır
Deprem mi yaşadın :( Çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin inşallah. Ben iki doktora gittim birisi 1 adet dönemi kadar korunman yeterli sonrasında düşünebilirsin dedi . Diğer doktor ise hemen düşünebilirsin dedi. Ben açıkçası değerim sıfırlandıktan ve bir adet dönemi de geçirdikten sonra tekrar düşünmek istiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı gebelikler yaşayalım inşallah 🥰

Sen adet
1700 civarından düştü benim de çok fazla değildi. Benim doktorum korunmana gerek yok bebek zaten çok küçüktü istersen hemen tekrar gebe kalabilirsin dedi ama ben ilk ay korundum yani 1 adet gördüm. Bu benim tercihimdi çünkü kan değerlerim düşmüştü ve psikolojik olarakta yıpranmıştım hem deprem yaşadım hem düşük. Bu ay korunmadım şimdi beklemedeyim. Doktorum sen korunssn da korunmasan da rahmin hazır olduğunda tekrar bir bebek misafir edecek demişti aklında olsun 🌸 senin doktorun ne söyledi. Umarım isteyen herkes güzel haberler alır
Sen peki değerin sıfırlandıktan ne kadar süre sonra adet oldun

Artışlar düzensiz miydi yoksa ikiye katlanarak artıp sonra mı düşmeye başladı
Artışlarım şu şekildeydi iki gün ara ile
79
106
314
777
962
Sonrasında düşmeye başladı 327 , 230, 170 en som cuma günü 98 e düştü . Çarşamba tekrar baktıracağım .

Artışlarım şu şekildeydi iki gün ara ile
79
106
314
777
962
Sonrasında düşmeye başladı 327 , 230, 170 en som cuma günü 98 e düştü . Çarşamba tekrar baktıracağım .
Ya çok geçmiş olsun canım ye zvakitte sağlıklı gebelik nasip etsin rabbim. Ya benimde önceden kimyasal oldu şimdi tekrar gebelik var ama.cok korkuyorum reglden iki gün önce kan değerim 430cikti bugün tekrar verdim yarın çıkacak sonuç ama korkuyorum

Ya çok geçmiş olsun canım ye zvakitte sağlıklı gebelik nasip etsin rabbim. Ya benimde önceden kimyasal oldu şimdi tekrar gebelik var ama.cok korkuyorum reglden iki gün önce kan değerim 430cikti bugün tekrar verdim yarın çıkacak sonuç ama korkuyorum
Sağol canım senin önceki kimyasal gebeliğin ne zaman olmuştu . İnşallah sağlıklı gebeliktir 🌸

Bir ay önce oldu kimyasaldan sonra gebelik olunca tedirginim
Tedirgin olma kimyasaldan sonraki ay sağlıklı gebelik yaşayanlar çok fazla umarım şeninde öyledir . Kimyasal gebeliğinde en yüksek beta değerin kaçtı kanaman ne kadar sürmüştü

Tedirgin olma kimyasaldan sonraki ay sağlıklı gebelik yaşayanlar çok fazla umarım şeninde öyledir . Kimyasal gebeliğinde en yüksek beta değerin kaçtı kanaman ne kadar sürmüştü
Reglden iki gün sonra kan verdim 113cikti yani şuan ki degerimle kıyaslayınca geçen sefer ki çok düşükmus. En yüksekte 150cikmisti Kanamam bir hafta sonra başladı adet gibi beş gün de sonlandı

Reglden iki gün sonra kan verdim 113cikti yani şuan ki degerimle kıyaslayınca geçen sefer ki çok düşükmus. En yüksekte 150cikmisti Kanamam bir hafta sonra başladı adet gibi beş gün de sonlandı

Anladım kimyasal gebeliğe oranla şuan değerin daha yüksek inşallah sağlıklı bir gebeliktir . Tek bir adet dönemi kadar mı korundunuz

Deprem mi yaşadın :KK43: Çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin inşallah. Ben iki doktora gittim birisi 1 adet dönemi kadar korunman yeterli sonrasında düşünebilirsin dedi . Diğer doktor ise hemen düşünebilirsin dedi. Ben açıkçası değerim sıfırlandıktan ve bir adet dönemi de geçirdikten sonra tekrar düşünmek istiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı gebelikler yaşayalım inşallah 🥰
Evet bende aynen senin gibi düşündüm 1 adet dönemi görmek iyi gelir diye. Çok teşekkür ederim Rabbim kimseye yaşatmasın birdaha. Eskiden korunma süresi çok veriliyormuş ama artık çoğu kişiye verilmiyor

Back