• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik acil yardım edin

Merhaba bugün uzayan akıntı gibi kırmızı kanamam hafif hafif başladı dün değerim 23 e düşmüş. Kesin kimyasaldır o zaman. Dış gebelik sanmıyorum. Doktora gittim bugün biz kanama bekliyoruz böyle durumlarda dedi çok şükür başladı kanama bugün az da olsa.
dıs gebelık degıl canım,onda artıs oluyor hazıranda yasadım..
kımysalıda gecen sene yasadım 24-12 sonra regl olmustum..
cok gecmıs olsun

dıs gebelık degıl canım,onda artıs oluyor hazıranda yasadım..
kımysalıda gecen sene yasadım 24-12 sonra regl olmustum..
cok gecmıs olsun
Çok teşekkür ederim canım açıkçası kötünün iyisi diyelim her açıdan sevindim. Rabbim sağlıklı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Çok teşekkür ederim canım açıkçası kötünün iyisi diyelim her açıdan sevindim. Rabbim sağlıklı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
amın canım ınsallaahh,
evet dıs gebelık cok zor.. Allahım kımseye yasatmasın. surecıde zor ve agır..

amın canım ınsallaahh,
evet dıs gebelık cok zor.. Allahım kımseye yasatmasın. surecıde zor ve agır..
Öyleymiş canım amin inşallah dün akşam okudukça video izledikçe çok korktum şuan bile hala bir acaba diyorum ama kanama başladı şükür değer iyice düşüyor demektir.

Kızlar merhaba kimyasal gebelik yaşadım adet oldum sonra tekrarında kahverngi kanamam devam ediyo hala bitmedi sadece peçeteye geliyo kan testi vermiştim düşmüştü sebebi ne sizin tamamen nezman bitti kanamanız yardımcı olun lütfen
Merhaba ,bende yaşadım kimyasal gebelik 10 gün. Sürdü kanamam 10 gün sonunda da leke leke devam etti.

Kızlar merhaba kimyasal gebelik yaşadım adet oldum sonra tekrarında kahverngi kanamam devam ediyo hala bitmedi sadece peçeteye geliyo kan testi vermiştim düşmüştü sebebi ne sizin tamamen nezman bitti kanamanız yardımcı olun lütfen
Öncelikle geçmiş olsun yaklaşık 2 ay önce bende düşükle sonuclanan bı gebelik geçirdim . Bahsettiğiniz durum gayet normal korkmayın 😊 rabbim sağlıkli güzel bebisler nasip etsin

Canim bende gecen sene öyle bise yasadim emin deglim ama hala süphe ediyorum hic gebeligmde olmadi test silik cikmisti clear blue marka sonra ben kahve rengi akintilar yasadim ve pesine adet oldum o sürede klomen tedavisi filan görüyodum adetimde cok düzensizdir kafasina göre takiliyo 6 ayda bir 3 ayda bir Öyle daha sonra 5 güne yakin adet gördüm ama benim durum farkli tabi pko var üzülme ins rabbim yine nasip edicek gecmis olsun🍀🌹 doktora gittin mi? Bence kontrollerni aksatma hani doktorun agzindan duydun mu kimyasal diye belkide degildir ..

Pekii kimyasal gebelik yaşayıp nezaman sonra hamile kaldınız yaşayan varmı
Ben tam 2 yıl sonra hamile kaldım hemde aynı gün onun doğum günü 8-10 Mart arası 2020tarihi görülüyordu Buda 8-10 Mart arası 2022ydi çok şükür sağlıkla kucağıma aldım
O 2 yıla 2 aşılama 2 tüp bebek 5 yumurta takibi sığdırdım çok ağladım çok üzüldüm ama şükür bebeğim geldi 🙏 allah isteyen herkese nasip etsin

Back