• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik acil yardım edin

hale9010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
20
0
1
27
Kızlar merhaba kimyasal gebelik yaşadım adet oldum sonra tekrarında kahverngi kanamam devam ediyo hala bitmedi sadece peçeteye geliyo kan testi vermiştim düşmüştü sebebi ne sizin tamamen nezman bitti kanamanız yardımcı olun lütfen

Kızlar merhaba kimyasal gebelik yaşadım adet oldum sonra tekrarında kahverngi kanamam devam ediyo hala bitmedi sadece peçeteye geliyo kan testi vermiştim düşmüştü sebebi ne sizin tamamen nezman bitti kanamanız yardımcı olun lütfen
canım ben gecen sene kımyasal gecırdım, normal adet dongum gıbı surdu 5.gün

Benimde adet sürem kadar sürdü ama kahverngi kanamam oluyo çok az neden kii o kafamı karıştırdı

Bende kimyasal yaşadım normal adet sürecinde bitti kanamam ara lekelenmelerim olmadı

Benimde adet sürem kadar sürdü ama kahverngi kanamam oluyo çok az neden kii o kafamı karıştı

kahverengi kanamanın kimyasalla ilgisi yoktur.
adet başlarken ve biterken kanama yavaş seyreder bu sırada içeride uzun süre bekleyen kan, oksijenle temas edince rengi kahverengiye döner.

Haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım yaklaşık 1hafta kadar kanamam sürdü temmuz ayındaki adet döneminin ilk gününde kahverengi kanamam oldu sonra normale döndü

Aynen sağlıkla nasip etsin Allah'ım insallahh
Merhaba bugün uzayan akıntı gibi kırmızı kanamam hafif hafif başladı dün değerim 23 e düşmüş. Kesin kimyasaldır o zaman. Dış gebelik sanmıyorum. Doktora gittim bugün biz kanama bekliyoruz böyle durumlarda dedi çok şükür başladı kanama bugün az da olsa.

Back