bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım ve 15 haziranda regl başladı normalde 7 gün olur öyle de oldu ama 1 gün durdu ve sonra yine başladı o günden beri kanamam devam ediyor yani 15 gündür kanamam var diyebilirim dr la görüştüm ve bu durum çok normal rahim temizleniyor öyle düşün dedi bende çok endişeliyim ne zaman biter ne zaman normale dönerim bide tüp bebek tedavisi ile olmuştu kendimi toparlamadan bi sonraki tedaviye de geçemeyeceğim çok zor bi durum gerçekten
geçen ay 11 mayısta olmuştum bu ay 15 haziranda oldu ama aslında 15 olanı doğru nisanda da 15 te olmuştum geçen ay erken oldu yani ama kanamadan 1 hafta sonra bile beta hcg düşmemişti benim kanda çok geç düştü o yüzden iki günde bir kan takibi yapıldı değer sıfırlanana kadar ama kanamanın uzun sürmesi normal diyor drRegliniz düşükten ne kadar süre sonra oldu acaba? Gecikme oldu mu?
herkes için temizleniyor diyor dr da çok rahat olur bu kanama dedi ben parça kaldığını düşünmüyorum benim gittiğim dr çok garanticidir ama benim endişem bu durum ne zaman bitecek şimdi adet tarihi ovulasyon tarihi hep birbirine karışmış durumda araştırdım ama kanamam uzun sürdü diyen birine rastlamadım kimyasal gebelik geçirenlerden bende korktum şimdiSizin de baya uzun sürmüş o zaman.
Ya benim doktorum da normal diyor ama sağlık ocağındaki hemşire küçük bir parça kalsa bile kanama devam eder, doktora gitseniz ilaçla tedavi eder dedi.
Benim doktorum da pek müdahele etmek istemiyor bu sürece anladığım kadarıyla.
Ama anlamadığım doktorum gecikmiş adet gibi düşün demişti, sadece regl zamanın biraz gecikebilir önemseme demişti. Hiç kanama olur falan dememişti. Hatta bir çok kadın bu şekilde düşük yaptığının farkına varmaz demişti.
O zaman neden bizde kanama devam ediyor sürekli
Aynen kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalınıyor diye okudum birkaç topicte. Ama düşük bir türlü sonlanmadığı için yumurtlama da gerçekleşmez herhalde. Ya da kanama sırasında gerçekleşir mi bilemiyorum.Yumurtlamaya engel olan hormonlarmış, benim betahgc sıfırlandı, dolayısıyla yumurtlama da gerçekleşebilir belki ama ben değerlendiremem elbette bu haldeherkes için temizleniyor diyor dr da çok rahat olur bu kanama dedi ben parça kaldığını düşünmüyorum benim gittiğim dr çok garanticidir ama benim endişem bu durum ne zaman bitecek şimdi adet tarihi ovulasyon tarihi hep birbirine karışmış durumda araştırdım ama kanamam uzun sürdü diyen birine rastlamadım kimyasal gebelik geçirenlerden bende korktum şimdi
evet şuan benim hcg de sıfırlanmış durumda ama kanama olduğu için maalesef beklemek zorundayız bende merak ediyorum bu kanama devam ederken ovulasyon olurmu acaba neden kimyasal olduğunu araştırdılarmı peki bende kan pıhtılaşması çıktı düşükten sonra genetik tanıdan test istemiştikAynen kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalınıyor diye okudum birkaç topicte. Ama düşük bir türlü sonlanmadığı için yumurtlama da gerçekleşmez herhalde. Ya da kanama sırasında gerçekleşir mi bilemiyorum.Yumurtlamaya engel olan hormonlarmış, benim betahgc sıfırlandı, dolayısıyla yumurtlama da gerçekleşebilir belki ama ben değerlendiremem elbette bu halde
evet şuan benim hcg de sıfırlanmış durumda ama kanama olduğu için maalesef beklemek zorundayız bende merak ediyorum bu kanama devam ederken ovulasyon olurmu acaba neden kimyasal olduğunu araştırdılarmı peki bende kan pıhtılaşması çıktı düşükten sonra genetik tanıdan test istemiştik
tüp bebekmiydi peki benmi yanlış hatırlıyorum bende ilk kez hamile kalmıştım ilk kez düşük yaptım ama benimki tüp bebek olduğu için belkide araştırdı gerçi ben kendim istedim test yapılsın diye onunda etkisi var sanırım
hmm evet ikinci bebeğin olduğu içindir belkide çünkü pıhtılaşma sorunun olsa sanırım ilk bebekte de olurdu Allah korusun ya kimyasal normal bi durum herkes bu durumu yaşıyor ama farkına varmıyor deniyor belkide dediğim gibi benimki tüp bebek olduğu içindirTüp bebek değil. Açıkçası benim doktorum o kadar normal bir durum olarak anlattı ki, benim test yapılsın demek aklıma bile gelmedi. Kanamanın bu kadar süreceğini de bilmiyordum. Bir kaç gün adetin gecikmiş gibi düşün dedi bana. Bir de 2. hamileliğim benim, acaba ilk doğumumda sorun olmadığı için mi test yapmadı bilmiyorum.
mrb canım daha önce yaşadığın durumu bende yaşıyorum düşük yaptım ve 18 gündür kanamam devam ediyor senin nasıl sonuçlanmıştı bilgi verirsen sevinirim..Ama şu kanama olayı bitsin artık, sürekli azalıyor, sonra gene artıyor, sürekli devam
mrb canım daha önce yaşadığın durumu bende yaşıyorum düşük yaptım ve 18 gündür kanamam devam ediyor senin nasıl sonuçlanmıştı bilgi verirsen sevinirim..