Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerlerin normal canım bi sıkıntı yok

Gebeliktede ağrılar olabiliyor dayanamıyacağın kadar kötü ise doktora gitmelisin kanama varsa düşük olabilir benim kimyasal düşük lerde kanama başlamadan bel ağrısı başlıyordu adet olacakmışım gibi kanama yoksa stres yapmayın kendinize dış gebelik olsa değer çok yükseliyor

Teşekkür ederim. kanama yok sadece belli zamanlarda bel ve kasıkta adet sancısı çekiyorum.

Merhaba hanımlar, tugcekb arkadaşım hayırlı olsun maşaallah... siz geçen ay kimyasal mı yaşamıştınız?

Gecmiş olsun belki kendiliğinden sökülür. Ağrınız şiddetli değilse doktor kontrolünde 1 2 gün daha beklenebilie gbi duruyor.
Agrim yok denecek kadar azaldı. Inşallah dediginiz gibi olur

Evet güzelim şükür başladı artık çocuk benim için hayallerde malesef.. Hayırlısı böyleymiş
Hiç öyle düşünme bu hayatta ne yaşıcağımız hiç belli olmaz yaşını da sakın kafana takma eşim dün 44 yaşında bir sezeryan doğum almış

Azmine sağlık valla
Aynen kuzum nasip bu işler belli olmaz sana ne sorucam folik asitler arasında ne gibi farklar var canım mesela benim arkadaşıma doktor inofolic combi vermiş ama daha ucuz folik asitler de var iyi ve faydalı folik asiti nasıl anlayabiliriz?

O doktora göre değişiyor esasen mesela ben tiroid hastasıyım bana folic trio vermişti. İçeriğin değerlerini doktor biliyor. Ucuz folikasitler eski versiyon olduğu için artık çok tercih edilmiyor.

Ben aralıkta 1600 bhcg ile dış gebelik geçirdim 1 doz metotreksat la tam bir ayda sıfırlandı kesinlikle doktora sor dış gebelik riskli benim bildiğim katlanarak gitmesi lazım benimde senın gibi değerlerim dalgalı idi. Bende ilk açık pembe kan geldi sonra kapkara kahverengi idi ve sol tarafta şiddetli bi ağrı vajinaya bıçak saplanır gibi ağrı ile gittim dış gebelik olduğunu öğrendim

Yaaa işte ikinci kez yaşamak üzücü bende 4 ay önce yaşadım ikinci kez kaldırabilirmiyim diye korkuyorum ben karın ameliyatı geçirdim çoçuk ken bağırsaklarımdan ona bağladılar sebebini ikinci kez hamilelikte dış gebelik riski artyormuş bide çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Bu süreçten sonra kaç ay ara vermeni istedi doktor. Benim bugun agrim olmadı hiç. Hep solda nadiren ortada olurdu sadece bugun bir kac saniye sağ tarafa kucuk bi sanci girdi geçti. Kimyasal Gebelik olsun diye dua eder hale geldim :/

Benim önce sıfırlanmasını bekledik zaten sıfırlanana kadar hormonun cinsel perhiz veriyor sonrasına ben psıkolojik olarak çok etkilendim ilk gebeliğimdi dış gebelik kimyasal gebelik hiç bişey bilmiyordum başa gelince öğreniosun maalesef. Ben martta bi profa gittim metotreksat tesiri geçmiştir 3 ay dene tedaviye başlayacaz dedi koronadan dolayıda deneyemiyırum ya yıne dış gebelık olurda hastane yollarına kalırsam diye öyle sen canını sıkma dış gebelık ağrısı keskin bi ağrı anlarsın ve şiddetli mide bulantısı yapıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…