İki çocuktan sonramı yaşadınız dış gebeliği benimde 2 yavrum var son düşük te ağrım çoktu çok korktumYok hayir su ana kadar istemedim hic smdi istedigime karar verince dr kontrollerime basladim kendiliginden olur tek tupun alinmasi sorun teskil etmez dedi
Çok geçmiş olsun bende geçirdim ocak ayında iğne ile sonlandı tek tüplede kalabilirdin aynı tüpten tekrar dış gebelik olma riskin kalkmış diyet tüpün açıksa en azından değerin kaçtı kaç değerle iç kanama geçirdin canım6 haftalıktı canım benim sağ tüpümdeydi. Kanama olduğu için ameliyat oldum. Sağ tüpüm alındı yumurtalığa zarar gelmedi
İnşallah kendiliğinden olur da tüp bebeğe gerek kalmaz ama dediğin gibi en kötü ihtimal tüp bebek yaparız diye bende düşündüm canımİyi bari canım demek ki sana çok yüksek doz yapmamışlar sen de kafanı toplamış olursun üzülme artık her şeyin çaresi var allah dermansız dert vermesin ennnn kötü ihtimal tüp bebek yaparsın allah yardım edecek merak etme
Değer 5100 dü canım iğne ile 3000 düştü sonra iç kanama oldu canımÇok geçmiş olsun bende geçirdim ocak ayında iğne ile sonlandı tek tüplede kalabilirdin aynı tüpten tekrar dış gebelik olma riskin kalkmış diyet tüpün açıksa en azından değerin kaçtı kaç değerle iç kanama geçirdin canım
İnşallah canımGeçmiş olsun canım inşallah çoğul gebelik yaşarsın bu sıkıntılarını unutursun
Önümüzdeki aylarda düşünüyorum canım bu aralar biraz hastane görmek istemiyorumBaşka doktorda çektir bence için rahat etsin tıkanıklık varsa ya
Evet ama 2 cocuktan 6sene sonra yasadim,spiral vardi bende onu cikardiktan sonra oldu enfeksiyondan dolayi dendiİki çocuktan sonramı yaşadınız dış gebeliği benimde 2 yavrum var son düşük te ağrım çoktu çok korktum
Aynen kuzum sıkma canını başımıza ne gelcek ne yaşıcaz malesef bilemiyoruz allah beterinden korusunİnşallah kendiliğinden olur da tüp bebeğe gerek kalmaz ama dediğin gibi en kötü ihtimal tüp bebek yaparız diye bende düşündüm canım
Hayir icme bence cnm bekle bi nolur nolmazKızlar Maydonoz suyu içsem sıkıntı olur mu ya aşırı ödem oldu vücudum
icme benceeeKızlar Maydonoz suyu içsem sıkıntı olur mu ya aşırı ödem oldu vücudum
Benim tanıdığım bi doktor vardı spiral bi kadının kendine yapacağı en büyük kötülük eşiniz korunsun diyorduEvet ama 2 cocuktan 6sene sonra yasadim,spiral vardi bende onu cikardiktan sonra oldu enfeksiyondan dolayi dendi
Hayir icme bence cnm bekle bi nolur nolmaz
Tamam canlar 2 gün daha sabrediyimicme benceee
Evet kuzum ama ben kizimi 2009 da dogurdum oglumada hemen kizim 3aylikti hamile kaldm sonrasinda kesin cozum olsun diye spiral taktirdm ama beni mahvetti,Benim tanıdığım bi doktor vardı spiral bi kadının kendine yapacağı en büyük kötülük eşiniz korunsun diyordu
Şükür buna da canım allah korumuş geç fark edilmiş sanırım allah tekrar yaşatmasınDeğer 5100 dü canım iğne ile 3000 düştü sonra iç kanama oldu canım
Aaa gerçekten hemen hamile kalmışsın ne güzel şansEvet kuzum ama ben kizimi 2009 da dogurdum oglumada hemen kizim 3aylikti hamile kaldm sonrasinda kesin cozum olsun diye spiral taktirdm ama beni mahvetti,
Evet ama 2si birarada ikiz gibiydi resmen 3yil cokkk zordu hersey ama simdi cok sukur 2side ortaokula gidio arkadas gibiyizAaa gerçekten hemen hamile kalmışsın ne güzel şans
Gerçekten ikiz gibi olmuşlardırEvet ama 2si birarada ikiz gibiydi resmen 3yil cokkk zordu hersey ama simdi cok sukur 2side ortaokula gidio arkadas gibiyizdolayisiyla bir 3.olsun istioruz bakalim Rabbim nasip ederse
Regli görmeden başlama canım benceKızlar Maydonoz suyu içsem sıkıntı olur mu ya aşırı ödem oldu vücudum