Ben de bugün yapmaya başlıcam reglim 9 unda bitti yumurta kaliteni artıracak şeyler tüket kuzum bi de inofolic combi diye bi folik asit var içinde ekstra bi madde varmış yumurta kalitesini artırıyormuş bu ay gebelik olmazsa ben onu alcamNormalde düzenliydi bakalım ne olacak yumurtlamaya iki gün var diyor takvim hayırlısı artık
Folik asit var bende ama düzenli kullanmıyorum iki günde bir içiyordum. Valla canım insanlr kaza ile hamile kalıyor ben anlayamıyorumBen de bugün yapmaya başlıcam reglim 9 unda bitti yumurta kaliteni artıracak şeyler tüket kuzum bi de inofolic combi diye bi folik asit var içinde ekstra bi madde varmış yumurta kalitesini artırıyormuş bu ay gebelik olmazsa ben onu alcam
Ahhh valla nasıl kazaysa onlar ben de onu anlamıyorum hele filmlerde ertesi sabah kusmaya başlıyorlar hemenFolik asit var bende ama düzenli kullanmıyorum iki günde bir içiyordum. Valla canım insanlr kaza ile hamile kalıyor ben anlayamıyorum
Bizde kaza filan olacagı yok en iyisi olumlu düşünelim bu ay hamileyiz bu ay hamileyizAhhh valla nasıl kazaysa onlar ben de onu anlamıyorum hele filmlerde ertesi sabah kusmaya başlıyorlar hemen
Aynen ben bu ay güzel hissediyorum inşallah olumlu sonuçlanırBizde kaza filan olacagı yok en iyisi olumlu düşünelim bu ay hamileyiz bu ay hamileyiz
S3nden guzel haberler bekliorum arkandan gelcem insallah sans getircen banaAynen ben bu ay güzel hissediyorum inşallah olumlu sonuçlanır
Ay inşallah birbirimize uğur olalımS3nden guzel haberler bekliorum arkandan gelcem insallah sans getircen bana
Insallah cnm hepimize burdan guzel haberler vermek nasip olurAy inşallah birbirimize uğur olalım
Geri sayım başlasınKızlaarrrrrr
Napıyorsunuzzzziftara az kaldı kahveler benden hazırmısınızzzzz
Bugün neler döktürdünValla başlasın kuzu
Valla lavaş pizza yaptım ayran var yanında çorba yaptımBugün neler döktürdün
ben kola kacamagi yapcam bugun kahve icmemKızlaarrrrrr
Napıyorsunuzzzziftara az kaldı kahveler benden hazırmısınızzzzz
Valla lavaş pizza yaptım ayran var yanında çorba yaptım
Oh afiyetler olsun ben de anneme geldim bugün rahatımben kola kacamagi yapcam bugun kahve icmem
Ayyy kocam iftara geç geldi suyumu içtim kahve yaptımmmmben kola kacamagi yapcam bugun kahve icmem
Senin kola daaaa bendennnben kola kacamagi yapcam bugun kahve icmem
su an kosarken yoldan yaziyorumSenin kola daaaa bendennn
Ahaa ayni bennAyyy kocam iftara geç geldi suyumu içtim kahve yaptımmmm
Kız koşma ne koşuyonsu an kosarken yoldan yaziyorum