Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman pikten bi 4 gün önce yaşanan ilişkinin pek bi faydası yok di mi canım çünkü sperm en fazla vücutta 72 saat kalıyor ya
Bu sperm olayını ben 48 saat biliyorum. Eşimi de o şekilde yönlendirdi doktorlar. Oyüzden gün aşırı ilişki diye önerildiğini biliyorum.

Bu sperm olayını ben 48 saat biliyorum. Eşimi de o şekilde yönlendirdi doktorlar. Oyüzden gün aşırı ilişki diye önerildiğini biliyorum.
Aynen kuzum ortalama 48 saat ama spermin kalitesi çok iyiyse 72 yi de bulabiliyormuş erkekte sıkıntı yoksa her gün ilişki diyor doktor ovülasyonda ama sıkıntı varsa 1 gün ara ile diyor

Aynen kuzum ortalama 48 saat ama spermin kalitesi çok iyiyse 72 yi de bulabiliyormuş erkekte sıkıntı yoksa her gün ilişki diyor doktor ovülasyonda ama sıkıntı varsa 1 gün ara ile diyor
biz pik olan 2 gunu degerlendirmistik sadece siliklestigi gunude degerlendirecektik de olamamisti ama tuttu yinede cok sukur

biz pik olan 2 gunu degerlendirmistik sadece siliklestigi gunude degerlendirecektik de olamamisti ama tuttu yinede cok sukur☺
Şanslısın kuzu bende 2 gün çöp malesef hem de biri pik olduğu gün o günün öncesi gece geç saatte değerlendirmeyi düşünüyorum o gün çöp olcağı için belki faydası olur bakalım nasip

spermler 48-72 saat arasi yasiyor bildigim kadariyla onceki gunde olsa olur yani herhalde

Ovulasyon dönemi hatta yumurtlamaya 2 gün var olarak görünüyor takvimde ama test yavaş yavaş koyulaşır benim silik. Valla kızlar artık çok bunaldım
Canım acele etme belki geç yumurtlama olur sen teste devam et reglin normalde düzenli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…