Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de mevsimsel polen+toz+deterjan alerjisi var kuzu bahar ayları beni bitiriyor şu an ilacımı da içemiyorum bebek denemeleri yüzünden fenalardayım 🥴
bebek oluncaya kadar icsen aslinda canim adet gecikmesi olana kadar icilen ilaclarin bi zarari olmaz diyorlar

bebek oluncaya kadar icsen aslinda canim adet gecikmesi olana kadar icilen ilaclarin bi zarari olmaz diyorlar
KBB doktoruma sordum bazı doktorlar içebilirsiniz diyor ama benim doktor içmemeni öneririm dedi ben de şuan süreci etkilemesin diye çok ilaç içmek istemiyorum folik asit ve asprin dışında dayanmaya çalışıyorum ama çok kötü olduğumda burun spreyimden sıkıyorum 😑😷

KBB doktoruma sordum bazı doktorlar içebilirsiniz diyor ama benim doktor içmemeni öneririm dedi ben de şuan süreci etkilemesin diye çok ilaç içmek istemiyorum folik asit ve asprin dışında dayanmaya çalışıyorum ama çok kötü olduğumda burun spreyimden sıkıyorum 😑😷
uzun surmez umarim😔

Şansımızın bi güncük olması 🥴 benim 2 günü kafadan gitti bu ay 🤣

Eklentiler

• Screenshot_20200513_093724.jpg
    Screenshot_20200513_093724.jpg
    146,1 KB · Görüntüleme: 18
Ayni dert b3nd3de mevcut cok ic giciklayici bi durum kisa zamanda bitcek insallah😊
Ya sorma uykumdan bile hapşırmak için uyandığım oluyor maske takmak bile fayda etmiyor dışarı çamaşır asamıyorum yoksa katlarken fenalık geçiriyorum sırf bu yüzden kurutma makinesi alcam😂

Ya sorma uykumdan bile hapşırmak için uyandığım oluyor maske takmak bile fayda etmiyor dışarı çamaşır asamıyorum yoksa katlarken fenalık geçiriyorum sırf bu yüzden kurutma makinesi alcam😂
Valla ayni seyi inan b3nde dusunuorm hele o camasir tozundan fenalik geldi 5c5camasir15kaez hapsiriorum🤣

Kızlar bişeyi merak ettim şimdi bizim yumurtlama dönemimiz 5 6 günlük bi süreç ve pik olduğu gün hamile kalma şansımız çok yüksek ya mesela o 5 günün hepsini değerlendirdik pik olmadan önce hamile kalma olasılığı var mı yoksa pik olduğu güne kadar bekliyor mu döllenmek için 😂

Kızlar bişeyi merak ettim şimdi bizim yumurtlama dönemimiz 5 6 günlük bi süreç ve pik olduğu gün hamile kalma şansımız çok yüksek ya mesela o 5 günün hepsini değerlendirdik pik olmadan önce hamile kalma olasılığı var mı yoksa pik olduğu güne kadar bekliyor mu döllenmek için 😂
Yumurta salınınca sperm döllemeye hazır oluyor pik günü yani✔️

O zaman pikten bi 4 gün önce yaşanan ilişkinin pek bi faydası yok di mi canım çünkü sperm en fazla vücutta 72 saat kalıyor ya
Evet fwydası yok ama rahim hazırlık süreci var adetten hemen sonra 1 gün aralıklı ilişkiyi doktorlar bu yüzden istiyor. Rahim hazırlanıyor yumurta atılıyor spermle karşılaşıp döllüyor. Süreç bu şekilde ilerliyor,✔️ diğer türlü vücut spermi algılamıyor süreç sıkıntıya düşüyor🥰

Evet fwydası yok ama rahim hazırlık süreci var adetten hemen sonra 1 gün aralıklı ilişkiyi doktorlar bu yüzden istiyor. Rahim hazırlanıyor yumurta atılıyor spermle karşılaşıp döllüyor. Süreç bu şekilde ilerliyor,✔ diğer türlü vücut spermi algılamıyor süreç sıkıntıya düşüyor🥰
Haklısın canım bende öyle düşünmüştüm o yüzden sadece 2 3 gün değerlendirmektense regl bittiği gibi başlamamak en güzeli👼

X