- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
Ben de mevsimsel polen+toz+deterjan alerjisi var kuzu bahar ayları beni bitiriyor şu an ilacımı da içemiyorum bebek denemeleri yüzünden fenalardayımgunaydin canim ne alerjisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de mevsimsel polen+toz+deterjan alerjisi var kuzu bahar ayları beni bitiriyor şu an ilacımı da içemiyorum bebek denemeleri yüzünden fenalardayımgunaydin canim ne alerjisi
bebek oluncaya kadar icsen aslinda canim adet gecikmesi olana kadar icilen ilaclarin bi zarari olmaz diyorlarBen de mevsimsel polen+toz+deterjan alerjisi var kuzu bahar ayları beni bitiriyor şu an ilacımı da içemiyorum bebek denemeleri yüzünden fenalardayım
KBB doktoruma sordum bazı doktorlar içebilirsiniz diyor ama benim doktor içmemeni öneririm dedi ben de şuan süreci etkilemesin diye çok ilaç içmek istemiyorum folik asit ve asprin dışında dayanmaya çalışıyorum ama çok kötü olduğumda burun spreyimden sıkıyorumbebek oluncaya kadar icsen aslinda canim adet gecikmesi olana kadar icilen ilaclarin bi zarari olmaz diyorlar
uzun surmez umarimKBB doktoruma sordum bazı doktorlar içebilirsiniz diyor ama benim doktor içmemeni öneririm dedi ben de şuan süreci etkilemesin diye çok ilaç içmek istemiyorum folik asit ve asprin dışında dayanmaya çalışıyorum ama çok kötü olduğumda burun spreyimden sıkıyorum
İnşallah canım çekilecek dert değil evdeyken iyiydim de işe gelmeye başlayınca yine atak yaptı bi de hapşurunca falan herkes dehşetle bana bakıyor koronaymışım gibiuzun surmez umarim
Ne alerjisi baharmiGünaydın canlaaar bol alerjili hapşurmalı bi güne daha günaydın
Evet canım malesefNe alerjisi baharmi
Ayni dert b3nd3de mevcut cok ic giciklayici bi durum kisa zamanda bitcek insallahEvet canım malesef
Ya sorma uykumdan bile hapşırmak için uyandığım oluyor maske takmak bile fayda etmiyor dışarı çamaşır asamıyorum yoksa katlarken fenalık geçiriyorum sırf bu yüzden kurutma makinesi alcamAyni dert b3nd3de mevcut cok ic giciklayici bi durum kisa zamanda bitcek insallah
Valla ayni seyi inan b3nde dusunuorm hele o camasir tozundan fenalik geldi 5c5camasir15kaez hapsiriorumYa sorma uykumdan bile hapşırmak için uyandığım oluyor maske takmak bile fayda etmiyor dışarı çamaşır asamıyorum yoksa katlarken fenalık geçiriyorum sırf bu yüzden kurutma makinesi alcam
Ya sorma bi de her yer toz oluyor aşırı kumaş tozu sürekli süpürge açıyorumValla ayni seyi inan b3nde dusunuorm hele o camasir tozundan fenalik geldi 5c5camasir15kaez hapsiriorum
Supurge d3 ayri bir dert supurdukc3 toz off her hali sıkıcı bu isinYa sorma bi de her yer toz oluyor aşırı kumaş tozu sürekli süpürge açıyorum
Günaydın canımm mevsim geçişi ilacını ihmal etmeGünaydın canlaaar bol alerjili hapşurmalı bi güne daha günaydın
Yumurta salınınca sperm döllemeye hazır oluyor pik günü yaniKızlar bişeyi merak ettim şimdi bizim yumurtlama dönemimiz 5 6 günlük bi süreç ve pik olduğu gün hamile kalma şansımız çok yüksek ya mesela o 5 günün hepsini değerlendirdik pik olmadan önce hamile kalma olasılığı var mı yoksa pik olduğu güne kadar bekliyor mu döllenmek için
O zaman pikten bi 4 gün önce yaşanan ilişkinin pek bi faydası yok di mi canım çünkü sperm en fazla vücutta 72 saat kalıyor yaYumurta salınınca sperm döllemeye hazır oluyor pik günü yani✔
Evet fwydası yok ama rahim hazırlık süreci var adetten hemen sonra 1 gün aralıklı ilişkiyi doktorlar bu yüzden istiyor. Rahim hazırlanıyor yumurta atılıyor spermle karşılaşıp döllüyor. Süreç bu şekilde ilerliyor, diğer türlü vücut spermi algılamıyor süreç sıkıntıya düşüyorO zaman pikten bi 4 gün önce yaşanan ilişkinin pek bi faydası yok di mi canım çünkü sperm en fazla vücutta 72 saat kalıyor ya
Haklısın canım bende öyle düşünmüştüm o yüzden sadece 2 3 gün değerlendirmektense regl bittiği gibi başlamamak en güzeliEvet fwydası yok ama rahim hazırlık süreci var adetten hemen sonra 1 gün aralıklı ilişkiyi doktorlar bu yüzden istiyor. Rahim hazırlanıyor yumurta atılıyor spermle karşılaşıp döllüyor. Süreç bu şekilde ilerliyor,✔ diğer türlü vücut spermi algılamıyor süreç sıkıntıya düşüyor