- 5 Mart 2013
- 23.521
- 44.628
Evet arkadaşlar, hepimizin hikayesi farklı... Kimimiz defalarca kimyasal gebelik yaşadı, kimimiz hem kimyasal hem dış gebelik yaşadı, kimimiz sadece dış gebelik yaşadı... Burada umutlarımızı birleştirip birbirimize güç olalım. Böyle dönemlerde en önemli şey sizi anlayan insanları desteği. Güzel haberler alacağımız bir topic olsun diyerek ben başlatıyorum.
Yaşım 26 Şubat ayında ilk bebek denememizde regliden 1 gün önce hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra da kanamam başladı ve bunun aslında kimyasal bir gebelik olduğunu anladık. Tekrar bebek sahibi olmak için dua ve umutla devam etmeye karar verdim. İnşallah önümüzdeki zamanlarda güzel haberlerle dolar burası. Hikayelerimizi paylaşalım
Tabloya eklenmek isteyenler beni etiketleyerek yazabilir.
�
Yaşım 26 Şubat ayında ilk bebek denememizde regliden 1 gün önce hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra da kanamam başladı ve bunun aslında kimyasal bir gebelik olduğunu anladık. Tekrar bebek sahibi olmak için dua ve umutla devam etmeye karar verdim. İnşallah önümüzdeki zamanlarda güzel haberlerle dolar burası. Hikayelerimizi paylaşalım
Tabloya eklenmek isteyenler beni etiketleyerek yazabilir.
�
ÜYE ADI | VAKA | BAT | SONUÇ |
minseo | 1 KİMYASAL | 27.06.2020 | |
@cadımaki | 1 KİMYASAL 1 DIŞ GEBELİK | ||
tugcekb | 1 KİMYASAL | 26.04.2020 | |
T Turkuazkizz | 1 KİMYASAL | ||
Meryemcez | 1 DÜŞÜK 2 KİMYASAL | ||
Deryakckn | 4 KİMYASAL | 02.07.2020 | |
Mechulzaman | 1 DIŞ GEBELİK | ||
Manukabal | 2 DIŞ GEBELİK 1 KİMYASAL | 06.06.2020 | |
@Dmtblt | 1 KİMYASAL | ||
Butik alfa | 1 KİMYASAL GEBELİK | ||