- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi karanmasal
-
Kimyasal buÇok teşekkür ederim canım.. galiba kimyasal değil değil mi?
Öğleden sonra doktora görüneceğim
Hic düşünme öyle kürtaj diye benimde bi hafta sonra 1 e düşmüştüDoktor Değerin düşmesi iyi, riski en aza indirmiş dedi..
1 hafta sonra tekrar kan ver eğer tamamen sıfırlanmazsa kürtaj yapılması gerekir dedi
İnşallah gerek kalmaz canım ya... ne zor bir süreçmiş... Rabbim herşeyin hayırlısını versin.. ilk defa böyle bir şey yaşıyorum , çok zor bir durummuş..Hic düşünme öyle kürtaj diye benimde bi hafta sonra 1 e düşmüştü
Bide kimyasalda kürtaj öyle makineyle olmuyormus bişeymi iciyorlarmıs bi iğnemi yapıyolarmıs öyle oluyomus
Amin aminİnşallah gerek kalmaz canım ya... ne zor bir süreçmiş... Rabbim herşeyin hayırlısını versin.. ilk defa böyle bir şey yaşıyorum , çok zor bir durummuş..
Gidiyo işte iyi bişey aslında kürtaja gerek olmadan vucudun kendini temizliyorBu sancı nasıl bir şey, öldürüyor resmen .. çok sancım var
Bi an önce iyileşmek istiyorum
Doğum sancısı gidip geliyor ama düşükte şiddetli ağrı hep devam ediyor. Parça düştüğünde geçiyor. 6 haftalık düşük yaptım kese vardı. Senin yine değerin filan pek yükselmemişti. Rahmin temizleniyormuş en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın. Kimyasal düşüğümden sonra 2. ayım ve hamileyimBu sancı nasıl bir şey, öldürüyor resmen .. çok sancım var
Bi an önce iyileşmek istiyorum
Çok kötü bir şeymiş Allah kimseye yaşatmasın.. bende hamile olduğumu öğrendiğimde çok mutlu olmuştum ama kısmet olmadı..Bnde bugn kimyasal gebelk geçrdm 5 gün önce beta hcg 8 di dün 4 e düştü eşimle bnm moralimiz alt üst oldu neden böyle oluyor kaç aydır uğraşıyrz
Amin inşallah canım tek korkum Şuan ya bebeğim olmazsaÇok kötü bir şeymiş Allah kimseye yaşatmasın.. bende hamile olduğumu öğrendiğimde çok mutlu olmuştum ama kısmet olmadı..
şimdi içerde parça kaldımı diye merak ediyorum..
Allahım bize ve tüm isteyenlere hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah
Olur inşallah canım.. kimyasal gebelikten sonra daha kolay oluyormuş, araştırdımAmin inşallah canım tek korkum Şuan ya bebeğim olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?