kimyasal beta dış gebelik geçirenler lütfen yardım!

Doktor Değerin düşmesi iyi, riski en aza indirmiş dedi..
1 hafta sonra tekrar kan ver eğer tamamen sıfırlanmazsa kürtaj yapılması gerekir dedi

Doktor Değerin düşmesi iyi, riski en aza indirmiş dedi..
1 hafta sonra tekrar kan ver eğer tamamen sıfırlanmazsa kürtaj yapılması gerekir dedi
Hic düşünme öyle kürtaj diye benimde bi hafta sonra 1 e düşmüştü
Bide kimyasalda kürtaj öyle makineyle olmuyormus bişeymi iciyorlarmıs bi iğnemi yapıyolarmıs öyle oluyomus

Hic düşünme öyle kürtaj diye benimde bi hafta sonra 1 e düşmüştü
Bide kimyasalda kürtaj öyle makineyle olmuyormus bişeymi iciyorlarmıs bi iğnemi yapıyolarmıs öyle oluyomus
İnşallah gerek kalmaz canım ya... ne zor bir süreçmiş... Rabbim herşeyin hayırlısını versin.. ilk defa böyle bir şey yaşıyorum , çok zor bir durummuş..

İnşallah gerek kalmaz canım ya... ne zor bir süreçmiş... Rabbim herşeyin hayırlısını versin.. ilk defa böyle bir şey yaşıyorum , çok zor bir durummuş..
Amin amin
Sağlıksız bir bebektense hic olmamasına şükür
Benim ağrımda cok olmustu bir hafta yogun kanama yasamıstım pıhtılar icinde
Yine sen maşallah birgünde düşürmüşsün
Kürtajıda takma kafana Allahın izniyle biticek icindeki tamamen

Bu sancı nasıl bir şey, öldürüyor resmen .. çok sancım var
Bi an önce iyileşmek istiyorum

Düşük yapıyorsun.Çok zor,bende yaşadım.Doğum sancisindan beter.Geçmiş olsun

Ben dış gebelik geçirdim merak edenler sorabilir

Bu sancı nasıl bir şey, öldürüyor resmen .. çok sancım var
Bi an önce iyileşmek istiyorum
Doğum sancısı gidip geliyor ama düşükte şiddetli ağrı hep devam ediyor. Parça düştüğünde geçiyor. 6 haftalık düşük yaptım kese vardı. Senin yine değerin filan pek yükselmemişti. Rahmin temizleniyormuş en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın. Kimyasal düşüğümden sonra 2. ayım ve hamileyim

Sizce bu kanama kaç gün sürer? Tamamen temizlenene kadar kanama devam eder mi?
Bilgi verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar benim kanama kesildi ya, ama sancım var... 1 gün sürmüş oldu.. İnşllah parça filan kalmamıştır.. devlet hastanelerinde kürtajı anestezi ile yapmıyorlar değil mi?

Bnde bugn kimyasal gebelk geçrdm 5 gün önce beta hcg 8 di dün 4 e düştü eşimle bnm moralimiz alt üst oldu neden böyle oluyor kaç aydır uğraşıyrz

Bnde bugn kimyasal gebelk geçrdm 5 gün önce beta hcg 8 di dün 4 e düştü eşimle bnm moralimiz alt üst oldu neden böyle oluyor kaç aydır uğraşıyrz
Çok kötü bir şeymiş Allah kimseye yaşatmasın.. bende hamile olduğumu öğrendiğimde çok mutlu olmuştum ama kısmet olmadı..
şimdi içerde parça kaldımı diye merak ediyorum..
Allahım bize ve tüm isteyenlere hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah

Amin inşallah canım tek korkum Şuan ya bebeğim olmazsa

Arkadaşlar bugün yakın ilçedeki başka hastaneye gittim ve beta 1.09
Sanırım kabus bitti inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…