• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimya okuyorum

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Iyi bi universitede kimya okuyorum onerileriniz varmi ? Yada is bulma konusunda ne yapicam bilmiyorum

Mezun olunca iş güvenliği sertifikası al, belki lazım olur. Biyoloji fizik kimya bitik maalesef...

Bende kimya okuyorum ama iyi bir üniversitede degil. Bu yaz tatilinde iş ilanlarina falan baktim kimyayla ilgili. Pek bulamadim sayilir. büyük sehirde yasamiyosan iş bulmak sıkıntı

Mezun olunca iş güvenliği sertifikası al, belki lazım olur. Biyoloji fizik kimya bitik maalesef...
İSG için mühendis olma şartı var. Ayrıca isg bölümleri de açıldı artık üniversitelerde.

@Hallem formasyon alabilirsin ama öğretmenlerin de durumu ortada.. Yuksek lisans doktora olabilir belki. Ya da yatay gecis ile baska bolum..

İlaç firmalarını araştırabilirsin,kendi laboratuarlarında kimyacı çalıştırıyorlar bazen

Iyi bi universitede kimya okuyorum onerileriniz varmi ? Yada is bulma konusunda ne yapicam bilmiyorum
Dil öğren
Yurt dışına git
Hatta orda evlen komple yerleş :)
Burada bölümler bitik durumda

bunu tercih yaparken düşünmeliydiniz bence ikinci bir üniversite için hazırlanın

Issizlik her yerde. Hemsirelik okuyabilirsin memnun degilsen. Formasyon al. Bunlari dusunup strese girme bol.bol ingilizce metin oku yds puanini al okuldayken. Turkiyenim her ilimde calisirim deren is var kimyada bence.

İSG için mühendis olma şartı var. Ayrıca isg bölümleri de açıldı artık üniversitelerde.

@Hallem formasyon alabilirsin ama öğretmenlerin de durumu ortada.. Yuksek lisans doktora olabilir belki. Ya da yatay gecis ile baska bolum..
Kimya fizik biyoloji alıyor sertifikayı. Mühendislik şartı yok bildiğim kadarıyla. Ben aldım çünkü,biyoloji mezunuyum.

Back
X