- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
Cok guzel sandigim bir iliskim vardi, cok ilgiliydi guya asigim diyordu falan, daha opusmedik bile arada sevgi saygi cok guzel olculuydu, gecen hafta sadicti kuzeninin dugununde diye konu acmistim aramiyordu falan dugunderdir dedim evine dondu bu hafta is icin ve konustuk falan en son dun bana dugunde gelinin kiz kardesinin onunla hep tek kalmaya calistigini, akrabalarin hepsini yakistirdigini soyledi, kizlada mesajlasiyorlar bana atti iste kiz buna hangi alemdesin napiyosun aksam annem yemege cagiriyor bize gelin yazmis( buda isim var baska zamana demis) naber falan yazip durmus buda konusmus banada nasil tersliim akrabam uzaktanda olsa dedi guya beni biliyormus bence yalan allahin belalari, bende cildirdim dun gece ve bana sen modern degil misin gibi seyler sacmaladi sonra sana asigim ailem seni biliyor dedi uyuduk, bugun sabah gunaydin yazdi oglen sonra arayacagim dedi whatsappada girmis saatler oldu aramadi yazmadi, bu gune kadar her aksam uc saat sadece telefonla konusurduk kafayi yiycem bir haftadir umrunda degilim resmen, guya kizi arkadasina ayarlayacakmis bas agrisindan uyuyamamktan gozlerim agriyor, napacam ne yazacam ne yapacam bilmiyorum...Ben mi abartiyorum yerimde olsaniz napardiniz
Son düzenleme: