Aynen öyle dedi ee ev boşmu kalacaktı dedi sormasam daha soyle miyorduTerbiyesizlik yapmış, oğlunun işini garantiye alınca sana yol vermiş, kendince şöyle düşünmüş demekki, ben buna oğlumu yerleştircem desem Hemen evden cıkacak, söylemeyeyim düğüne kadar ev boş kalmasın
Yazın sordum yok çıkarmam seni dedi şimdi çıkarıcam diyo boş evde dolduseni çıkarmam demesinin üzerinden ne kadar geçti
kadın rsmen dalga geçmiş
Kızlar benim bakıcım komşum doğduğundan beri o bakıyo buyuk bi sorun yaşamadım memnunum ev sahibim oğlunu evlendiriyo dedim ki sen beni çıkaracaksan binada ki boş eve geçeyim hem bakıcımdan olmam hem nakliye odemem. Ev sahibim de yok ben seni çıkarmam delimisşn sen otur oturduğun yerde dedi bugünde geldi oğlumu buraya alıcam duğun eyiulde dedi bu ahlaksızlık değilmi gül gibi boş ev gitti onun yüzünden bide ne yapacaktım sen çıkınca evim boşmu kalacaktı diyo ahlaksız kadın
Aynen öyle olduyıllar önce nokta(.) virgül(,) gibi işaretler icat edildi, boşuna edilmedi.
anladığım kadarıyla komşunuz doğum yaptığınızdan beri çocuğunuza bakıyor. oturduğunuz yerde bir daire boşalmış, siz oraya geçmek istemişsiniz ama ev sahibiniz yok sizi zaten çıkarmam demiş ama şimdi çıkın diyor.
geçmiş olsun.
yeni bir ev ve gerekirse yeni bir bakıcı bulmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. hukuken bir şey yapılabilir mi bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla oğlumu alacağım diye sizi evden çıkaramaz, çıkmadan önce bir bilene danışın derim.
Biz Allahtan korkarız seni ortada koymayız dedi guvendik işte ben çıkalım dedim eşim beni dinlemedihem de ne ahlaksizmis.
Keske hic guvenmeseymissin.
Biz Allahtan korkarız seni ortada koymayız dedi guvendik işte ben çıkalım dedim eşim beni dinlemedi
Artık kime guveneceğimi şaşırdım o geçeyim dediğim ev boşalacak galiba boşalırsa oraya geçicemAllah'in adini nasil da kolay almis agzina.
Sorar Rabbim hesabini ona.
Bu insanlar yuzunden artik gercekten Allah'tan korkan insanlara kimse guvenmeyecek.
Çikmasam ne olacak kavga çıkarırlar evden çıkarana kadar uğraşırlar eşimin başına dert açamamArtık kanunen Almanya'dan oğlum gelecek, yok kızım gelecek devri bitti. Kontrat sona erdiyse bile kendini otomatik yeniliyor yani tekrar kontrat yapmaya gerek yok, dolayısıyla da ev sahibinize mahkemeye başvurmasını söyleyin bakalım çıkarabiliyo mu
Sen sordun ben de yasal olan son prosedürü söyledim. 10 yılını dolduran kiracılar gerekçe gösterilmeksizin çıkarılabilir ama 10 yılını doldurmayanlara bunu yapamıyolar diye. Madem çıkacaksın o zaman ne gibi bi yardım istediğini de anlayamadım. cevapsa yasayı söylüyorum???Çikmasam ne olacak kavga çıkarırlar evden çıkarana kadar uğraşırlar eşimin başına dert açamam