kimseye guven yok mu?

Oğlu gerçekten evlenecek mi acaba yoksa daha fazla para ile kirayamı vermeyi düşünüyor. Ne biçim insanlar var ya.

Sen sordun ben de yasal olan son prosedürü söyledim. 10 yılını dolduran kiracılar gerekçe gösterilmeksizin çıkarılabilir ama 10 yılını doldurmayanlara bunu yapamıyolar diye. Madem çıkacaksın o zaman ne gibi bi yardım istediğini de anlayamadım. cevapsa yasayı söylüyorum???
Canım sana lafım yok zaten bu insanlarla uğraşılmaz demek istiyorum. Ben anın şokuyla yazdım dertleşmek için

Pis kadin :KK20::KK62:

Kızlar benim bakıcım komşum doğduğundan beri o bakıyo buyuk bi sorun yaşamadım memnunum ev sahibim oğlunu evlendiriyo dedim ki sen beni çıkaracaksan binada ki boş eve geçeyim hem bakıcımdan olmam hem nakliye odemem. Ev sahibim de yok ben seni çıkarmam delimisşn sen otur oturduğun yerde dedi bugünde geldi oğlumu buraya alıcam duğun eyiulde dedi bu ahlaksızlık değilmi gül gibi boş ev gitti onun yüzünden bide ne yapacaktım sen çıkınca evim boşmu kalacaktı diyo ahlaksız kadın

Depozitoyu vermemek için ayak yapan adamın evinden çıkmam ben.
Uğraşsın dursun. Mahkemeye versin, avukata para harcasın. Sizden alacağı bir kaç aylık kirayı uğraşırken bitirsin.

X