Kimseye eyvallahım yok diyen adam

pembekuvars30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
1.616
851
Arkadaşlar merhaba bir zat-ı muhterem ile görüşüyorduk,mesajıma geç cevap aldığım için laf söyledim o zat bana ben bu laflarla uğraşamam,benim kimseye eyvallahım yok.Saçmasapan işler dedi.Bende bu lafın altında kalmamak için benim de kimseye eyvallahım yok,kendim için yaşıyorum dedim.İyi o zaman hayallerin neyse onlarla mutluluk dilerim dedi bende teşekkür ederim yine dedim ve iletişimi kestim.Sizce üzülmüşmüdür ve erkekler niye böyle isterse gönül alabilirdi böyle niye yazıyorlar...

isterse gönül alabilirdi

Bakın anahtar kelime burda.
Isterse yapabilirdi, istememis.

Eyvallahim yok demis, gelemem böyle seylere demis. Duzenli, karsimdakine saygi duyarak baglanabilecegim bir iliski yasamak benim tarzim degil demis alt metne bakarsak. Bosverin bu adami.

Muhtemelen yeni tanisiyordunuz ve sizin için o kadar da hevesli değilmiş? Uzuldugunu sanmam.

Bu arada insanlar bazen mesgul olabilir size aninda cevap yazmak zorunda değiller. Niye gec yazdiginin hesabini vermek istemeyebilir. Bu soruyu ben de haddini aşmak olarak gorebilirdim duruma gore 🤔

Devamli bir geç yazma ve iletişimsizlik söz konusuysa zaten sizinle konuşmak istemiyordur, iyi olmuş yani toptan kesmesi.

Arkadaşlar merhaba bir zat-ı muhterem ile görüşüyorduk,mesajıma geç cevap aldığım için laf söyledim o zat bana ben bu laflarla uğraşamam,benim kimseye eyvallahım yok.Saçmasapan işler dedi.Bende bu lafın altında kalmamak için benim de kimseye eyvallahım yok,kendim için yaşıyorum dedim.İyi o zaman hayallerin neyse onlarla mutluluk dilerim dedi bende teşekkür ederim yine dedim ve iletişimi kestim.Sizce üzülmüşmüdür ve erkekler niye böyle isterse gönül alabilirdi böyle niye yazıyorlar...
Su kimseye eyvallahim yok da ne bileyim yani,cok yersiz.
Sevgilinle mi konusuyorsun köy kahvesinde ki adama posta mi koyuyorsun belli degil..
Zaten bu lafi diyen adamdan gonlunuzu almak gibi zarif bir hareket beklemeniz de cok iyi niyetli olmus
Kirilacaginizi bilmesi gerek,kalkip eyvallahim yok demek ne demek :)

bilerek geç cevap verdiğini görüp sallamadığını söyledim o da işleri olduğunu sonra unuttuğu söyledi ben ordan saf mı gözüküyorum dedim.

Genelleme yapmak doğru değil bence. Çok yüzeysel anlatmışsınız ne dediniz mesela geç cevap verdiği için? Burası önemli bir detay. Üzüldüğünü sanmam karşılıklı tavır göstermişsiniz birbirinize. Adam da o benim gönlümü almalıydı diye düşünüyor olabilir.

bilerek geç cevap verdiğini görüp sallamadığını söyledim o da işleri olduğunu sonra unuttuğu söyledi ben ordan saf mı gözüküyorum dedim.

mesajıma geç cevap aldığım için laf söyledim o zat bana ben bu laflarla uğraşamam,benim kimseye eyvallahım yok.Saçmasapan işler dedi.

şimdi bir ilişkiden beklentisi nedir insanın o önemli mesela. bazısı kafası sakin olsun ister, günün her anı mesajlaşmak istemez,gibi. bir de görüşme evresindesiniz ama ne kadar ilerledi durumunuz? açık açık flört edip ,pre-sevgililik yaşıyorsanız,geç yazmasından rahatsız olduğunuzu dile getirmeniz normal ancak burada da üslup devreye giriyor.

kaç senelik sevgilisiymiş gibi triplendiniz mi mesela? kızarak mı söylediniz? yoksa sakince,mesajlara bu kadar geç dönülmesinden hoşlanmıyorum mu dediniz?

ha bence adam şu konuda haklı,yaşınız kaç bilmiyorum ama, eğer belirli bir yaşa ulaştıysa,aktif iş hayatı varsa ve siz işteyken veya meşgulken mesaj bekleyip,alamayınca bunu ''yanlış'' bir üslupla söylediyseniz,ona çocukça gelmiş olabilir. Ha burada onun üslubu da doğru sayılmaz, gerçekten olaylar yazdığınız gibi gerçekleşip, çocuk azarlar gibi söylediyse size bunu, terbiyesizlik etmiş.

yani dediğim gibi yazdıklarınızda pek detay yok ondan göründüğü kadarıyla yorum yapacağım, eğer henüz tanıma aşamasındayken sevgili moduna girip trip atarak konuştuysanız,muhtemelen ona sinirlenmiştir zat-ı muhterem beyimiz :)

bende bu adamdan bana ne köy ne kasaba olur dedim ondan sonra alta kalmamak için benim de kimseye eyvallhım yok dedim işim var güzelim herşeyim iyi niye minner edeyim.
Su kimseye eyvallahim yok da ne bileyim yani,cok yersiz.
Sevgilinle mi konusuyorsun köy kahvesinde ki adama posta mi koyuyorsun belli degil..
Zaten bu lafi diyen adamdan gonlunuzu almak gibi zarif bir hareket beklemeniz de cok iyi niyetli olmus
Kirilacaginizi bilmesi gerek,kalkip eyvallahim yok demek ne demek :)

3 yıldır tanışıyoruz ve böyle üslup kimseye yapılmaz çok yanlış dedi.
şimdi bir ilişkiden beklentisi nedir insanın o önemli mesela. bazısı kafası sakin olsun ister, günün her anı mesajlaşmak istemez,gibi. bir de görüşme evresindesiniz ama ne kadar ilerledi durumunuz? açık açık flört edip ,pre-sevgililik yaşıyorsanız,geç yazmasından rahatsız olduğunuzu dile getirmeniz normal ancak burada da üslup devreye giriyor.

kaç senelik sevgilisiymiş gibi triplendiniz mi mesela? kızarak mı söylediniz? yoksa sakince,mesajlara bu kadar geç dönülmesinden hoşlanmıyorum mu dediniz?

ha bence adam şu konuda haklı,yaşınız kaç bilmiyorum ama, eğer belirli bir yaşa ulaştıysa,aktif iş hayatı varsa ve siz işteyken veya meşgulken mesaj bekleyip,alamayınca bunu ''yanlış'' bir üslupla söylediyseniz,ona çocukça gelmiş olabilir. Ha burada onun üslubu da doğru sayılmaz, gerçekten olaylar yazdığınız gibi gerçekleşip, çocuk azarlar gibi söylediyse size bunu, terbiyesizlik etmiş.

yani dediğim gibi yazdıklarınızda pek detay yok ondan göründüğü kadarıyla yorum yapacağım, eğer henüz tanıma aşamasındayken sevgili moduna girip trip atarak konuştuysanız,muhtemelen ona sinirlenmiştir zat-ı muhterem beyimiz :)

Yani kusura bakmayın ama sizde de hata var, daha doğrusu üslup sorunu. Biri bana bilerek geç cevap veriyorsun sallamıyorsun dese eyvallahım yok demem ama onunla uğraşamayacağımı net ifade ederim. Bu şekilde suçlayıcı bir tavırla gelen birini iknaya uğraşmam. Kendimi anlattığımda saf mı gözüküyorum dese hele hiç uzatmam kibarca yollarımızı ayırmamız gerektiğini söyledim.Bana biraz çocuksu geliyor şu geç cevap verdin, gördün yazmadın muhabbetleri

Iyi kurtulmuşsun dua et..

bende bu adamdan bana ne köy ne kasaba olur dedim ondan sonra alta kalmamak için benim de kimseye eyvallhım yok dedim işim var güzelim herşeyim iyi niye minner edeyim.
Su mesaj hususlarinda da bir tavsiyem olsun,yazdiginiz anda hemen cevap beklemeyin.Belki isi var,belki lavaboda vs vs..
Yani siz istiyorsunuz ki yazidigim an hemen yanit gelsin.O her zaman oyle olmaz.Yani surekli dit dit ditta yoruyor bir sure sonra.
Hatalisiniz demiyorum,sadece simdiki gencler gordu ama yazmadi,bakti ama donmedi,resim attim ama begenmedi diyerkek cok takiyorlar.Gerek yok bence.

Son düzenleme:
erkekler niye böyle isterse gönül

Sevmeyen erkekler böyle.

Sizi sevmiyor. Siz olmazsanız öteki olur. O da olmazsa daha da öteki olur.

Bunu anlamadınız mi gerçekten?

Insan gec cevap yazabilir. Amenna.

Ama kimseye eyvallahım yok gibi artistik patinajları seven adamlar yapmaz.

bir kaç defa da aynı haraketi yaptı bence yanlış ben önemsemediğim insana bunu yaparım.
Su mesaj hususlarinda da bir tavsiyem olsun,yazdiginiz anda hemen cevap beklemeyin.Belki isi var,belki lavaboda vs vs..
Yani siz istiyorsunuz ki yazidigim an hemen yanit gelsin.O her zaman oyle olmaz.Yani surekli dit dit ditta yoruyor bir sure sonra.
Hatalisiniz demiyorum,sadece simdi ki gencler gordu ama yazmadi,bakti ama donmedi,resim attim ama begenmedi diyerkek cok takiyorlar.Gerek yok bence.

X