• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimsenin geçemediği göz testi sosyal medyayı salladı

9 da 7 yapdım evladiyelik gözmüş,iyiki9 da 9 yapmadım o göz size fazla diyor sökecekler zaarrrr:KK48:

9/8 çok zor değil ancak üstteki tabloda yanındaki renge ağlı olarak daha koyu yada daha açık gözükmesinden eşleştirmede sorun oluyordur heralde

9 da 7 yapdım evladiyelik gözmüş,iyiki9 da 9 yapmadım o göz size fazla diyor sökecekler zaarrrr:KK48:
Skorunuz: 8 / 9
Evladiyelik göz!

Tebrikler çok zor bir ortalama yakaladın ve gözlerin çok başarılı bir şekilde renkleri seçti! Eğer 9'da 9 yaptıysan, bize adres bilgilerini gönder, gözlerini gelecek kuşaklara bir miras olarak bırakmak üzere bir ekip gönderelim. O gözler sana fazla...
9/9 da ne diyolar kim bilir :KK70:

Evladiyelik göz!

Tebrikler çok zor bir ortalama yakaladın ve gözlerin çok başarılı bir şekilde renkleri seçti! Eğer 9'da 9 yaptıysan, bize adres bilgilerini gönder, gözlerini gelecek kuşaklara bir miras olarak bırakmak üzere bir ekip gönderelim. O gözler sana fazla...
9/9 da ne diyolar kim bilir :KK70:
yxu4qmy2gkcbgagfhtmt

Skorunuz: 9 / 9
Evladiyelik göz!

Normalde 4 yaptım tabii 9 değil sırf ne diyecek diye merakımdan 9 da 9 yaptım tekrar :))

Evladiyelik göz!

9'da 9 yapmak için, soru kısmındaki jpeg'i sürükleyip teker teker renklerin üstüne getirin, kolayca bulabilirsiniz böylece. Benzer renklerden yan yana çok fazla olunca ister istemez göz yanılıyor. Renklere teker teker bakma imkanı olsa 9'da 7-8 yapmak çok daha kolaylaşır.

Kardeş 2 tane bildim ya la. Ama hala uyumadım gözlerimin şuan kapanmayıp gördüğüne şükür.

Back