• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimsenin geçemediği göz testi sosyal medyayı salladı

Skorunuz: 9/9
Evladiyelik göz!

Cok zor bir ortalama yakaladın ve gözlerin çok başarılı bir şekilde renkleri seçti! Eğer 9'da 9 yaptıysan, bize adres bilgilerini gönder, gözlerini gelecek kuşaklara bir miras olarak bırakmak üzere bir ekip gönderelim. O gözler sana fazla...

Adresimi yollamasam :)

Ayıptır söylemesi

image.png

Çocukluğumdan beri gözlük kullanırım. Astigmatım :KK53: görsel hafıza testi bu bence.

Skorunuz: 5 / 9
Kardeş sen hayırdır görüyorsun?

Ne diyelim testi tamamlayanların çoğu su testisini su yolunda kırmışken senin gözler, ortalamanın üstüne kat çıkmış. Tebrik ediyoruz ama 9'da 9 olmadı...

Skorunuz: 4 / 9
Eh işte

Gözlerin renklerin bazılarını seçiyor ama işte yani... Ne bilelim çok da tatmin edici değil biraz daha renk seçmeye ihtiyacı var o gözlerin :cool:

Skorunuz: 8 / 9
Evladiyelik göz!

Tebrikler çok zor bir ortalama yakaladın ve gözlerin çok başarılı bir şekilde renkleri seçti! Eğer 9'da 9 yaptıysan, bize adres bilgilerini gönder, gözlerini gelecek kuşaklara bir miras olarak bırakmak üzere bir ekip gönderelim. O gözler sana fazla...

İlk soruda yanlış yaptım. Sonra mantığı anlayınca gerisi geldi ;)

Skorunuz: 8 / 9
Evladiyelik göz!

Tebrikler çok zor bir ortalama yakaladın ve gözlerin çok başarılı bir şekilde renkleri seçti! Eğer 9'da 9 yaptıysan, bize adres bilgilerini gönder, gözlerini gelecek kuşaklara bir miras olarak bırakmak üzere bir ekip gönderelim. O gözler sana fazla...
O kadar da zor değilmiş yaw. Bozuk gözlerimle 8 yaptım. Aferin bana

Nasıl yapıyorsunuz , kalıbımı basarım o renklerin birbirini tutmadığına :KK57:

Skorunuz: 7 / 9
Evladiyelik göz!

Bana yeter de artar bile :cool:

Back