• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimsenin geçemediği göz testi sosyal medyayı salladı

Skorunuz: 6 / 9
Kardeş sen hayırdır görüyorsun?

Ne diyelim testi tamamlayanların çoğu su testisini su yolunda kırmışken senin gözler, ortalamanın üstüne kat çıkmış. Tebrik ediyoruz ama 9'da 9 olmadı...

:)

9da 6 çıktı. :KK37:
Tabi testi ikinci kez çözme durumunda 9/9 yapmak kesin. :KK69:

Tüh yaaa çok yaklaştım 8 bildim. O bilmediğim renkte ikisi arasında kalmistim. Sinir bozucu!! :63:

Screenshot_2016-01-09-20-16-16.png

Skorunuz: 9 / 9
Evladiyelik göz!

Tebrikler çok zor bir ortalama yakaladın ve gözlerin çok başarılı bir şekilde renkleri seçti! Eğer 9'da 9 yaptıysan, bize adres bilgilerini gönder, gözlerini gelecek kuşaklara bir miras olarak bırakmak üzere bir ekip gönderelim. O gözler sana fazla

... Anca böyle kopyaladim. Kendimle gurur duyuyorum :45:

Ne diyelim testi tamamlayanların çoğu su testisini su yolunda kırmışken senin gözler, ortalamanın üstüne kat çıkmış. Tebrik ediyoruz ama 9'da 9 olmadı...
Sonucunuzu paylaşın
messenger.png
Iyi gene gozluksuz.. Renk korlugum idare eder seviyede gene demek ki.

Skorunuz: 7 / 9
Evladiyelik göz!

Tebrikler çok zor bir ortalama yakaladın ve gözlerin çok başarılı bir şekilde renkleri seçti! Eğer 9'da 9 yaptıysan, bize adres bilgilerini gönder, gözlerini gelecek kuşaklara bir miras olarak bırakmak üzere bir ekip gönderelim. O gözler sana fazla...

Skorunuz:9/9
Evladiyelik göz!
Tebrikler çok zor bir ortalama yakaladın ve gözlerin çok başarılı bir şekilde renkleri seçti! Eğer 9'da 9 yaptıysan, bize adres bilgilerini gönder, gözlerini gelecek kuşaklara bir miras olarak bırakmak üzere bir ekip gönderelim. O gözler sana fazla...

Gayet iyi gidiyordu aslında başta ama olmadı :)

Skorunuz: 5 / 9

Skorunuz 7/9
Kartal gibi gözlere sahipsiniz

Gözlerinin neden bu kadar renkler konusunda güçlü olduğunu merak ediyorsan sana cevabını da sunuyoruz

yxu4qmy2gkcbgagfhtmt

Skorunuz: 8 / 9
Evladiyelik göz!

Ne diyelim testi tamamlayanların çoğu su testisini su yolunda kırmışken senin gözler, ortalamanın üstüne kat çıkmış. Tebrik ediyoruz ama 9'da 9 olmadı...:)

Ya sonuc metnini buraya alıntılayamadım ama 9 da 6 yapmışım, hem miyobum hem astigmat, bu teselli ödülü oldu bana :))

Back