Kimsenin geçemediği göz testi sosyal medyayı salladı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Kimsenin geçemediği göz testi sosyal medyayı salladı

http://www.radikal.com.tr/radikalist/kimsenin-gecemedigi-goz-testi-sosyal-medyayi-salladi-1497570/

RADİKAL - Birbirinden basit gibi görünen ancak bir hayli zor 9 soruda gözlerinizin renkleri gerçekten seçip seçemediğini test edebilirsiniz. Ancak baştan söylemiş olalım şimdiye kadar ilk seferde 9 soruyu da doğru yanıtlayabilen olmadı. Bu sebeple söz konusu göz testi sosyal medyayı deyim yerindeyse salladı. Herkes bu testi paylaşıp 9'da 9 yapan birini aramaya başlayınca biz de, yurdum insanının içindeki cevhere güvenerek sizler için testi ayağınıza getirdik. Biz denedik sonuçlar üzücü oldu, bakalım sizler 9'da 9 yapabilecek misiniz...

Testi bulamadım ben ya test o kareyse cevaplar ne

Skorunuz: 2 / 9
Bir renk körü daha aramıza katıldı!

Arkadaş sonuçlar üzücü, senin gözlerin alı mor, moru beyaz, şaşı beş görüyor. Ancak bu konuda tek suçlu gözlerin değil. Gözlerinin neden bu kadar renkler konusunda zayıf olduğunu merak ediyorsan sana cevabını da sunuyoruz

sağol be! benim gözler boşuna 3,5-6 değil hakkını verdim

ben 1de kaldım. sen yine iyisin bir doğru:)

Skorunuz: 4 / 9
Eh işte

Gözlerin renklerin bazılarını seçiyor ama işte yani... Ne bilelim çok da tatmin edici değil biraz daha renk seçmeye ihtiyacı var o gözlerin. Peki neden bütün renkleri göremiyorsun?
gözlükleri çıkarınca sonuç

yok artık. 9da 9.
abicim ben 6 numara miyobum. ondan olmadı diye züğürt tesellisi yapayım kendime

Kardeş sen hayırdır görüyorsun?
Ne diyelim testi tamamlayanların çoğu su testisini su yolunda kırmışken senin gözler, ortalamanın üstüne kat çıkmış. Tebrik ediyoruz ama 9'da 9 olmadı...

Banane beeeeeeee yanlış bu test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…