- Konu Sahibi powergirls1
Sizin kadar olmasa da çocukları çok seven bi akrabamız vardı.nerde bebek görse öper koklar sevmelere doyamazdı.kendi de çocuktu daha.bi sürü çocuk yapıcam derdien son üç kızl vardı.darısı başınıza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel bir yorum buu. Sonu güzel bitti Allah isteyen herkese bu duyguyu tattirsin insallahKüçük çocukken bütün oyunlarda anneydim, bi oğlum olurdu hayalimde beyaz tenli mavi gözlü. Onu doyurur gezdirir uyuturdum. Kendi kardeşim benden 7 yaş küçük ama ona şartlarda öyle geliştiği için annelik yaptım, şimdide beyaz tenli mavi gözlü bi oğlum var çok şükür. Çok yorucu ama dünyadaki en güzel his.
Harika ya aminn. İsteyen herkese nasip olsun insallahSizin kadar olmasa da çocukları çok seven bi akrabamız vardı.nerde bebek görse öper koklar sevmelere doyamazdı.kendi de çocuktu daha.bi sürü çocuk yapıcam derdien son üç kızl vardı.darısı başınıza.
Nasıl bir rahatsızlık verebilirim ki. Güle güle büyütün bebeğinizi. SevgilerBen de severim çocuklari,ama sizin kadar değil.Ben de arkadaşıma haftada bir gider ,çocuğuyla oyun oynardım.Dediginiz gibi terapi olurdu bana.Simdi bebegim olunca anlıyorum ki kimse bunu yapmaz.
Anlattiklariniz bana da aşıri geldi.Ama kendiniz rahatsızlık duymuyorsaniz ve kimseye rahatsızlık vermiyorsaniz bir sorun yok.
Çocuk doğurunca birden bir his gelmiyor.Hayat kesinlikle çocuk doğurmaktan ibaret değil. Ama o hissi başka hiçbir şeyde bulamazmisim gibi geliyor. Ama bu demek değil ki bu her kadın için böyle. Kimisi de hiç istemez ki ben onları ayriyeten takdir ederim. Çünkü bunu zorunlu bir sorumluluk gibi görüp istemedikleri bir şeyin içine atmadiklari için kendilerini
Kendinizi tanıyıp ona göre karar verdiğiniz için sizi tebrik ederim.Peki siz bu düşünceye nasıl karar verdiniz.Bebek bakmanın ne kadar zor olduğunu görebildiğiniz bir örnek var mıydı etrafınızda? Çoğu kadın bilmeden ya da kendini tanımadan atılıyor bu serüvene. Etraftan insanlar sürekli özendiriliyorÇünkü öyle kodlanmış toplumda. Evlendin hemen çocuk yapmalısın! Çocuksuz evlilik olmaz vs.
Eşimde çocuk istemez biz bunu söyleyince bize uzaylıymışız gibi bakıyorlar :) Ne yapalım bizde böyleyiz. Hayatta başka planlarımız var gezmek daha fazla yer görmek gibi. Anne olan kadınları hep tebrik etmişimdir, zor iş annelik. Ama bana göre değil. Özümüzde kadınız kimse kimseden üstün değil.
Şimdi kaç yaşında çocuğunuz?Çocuk doğurunca birden bir his gelmiyor.
Yada ulvi bir aşk fln doğmuyor.
Önce kara bir lohusalık yaşıyorsun. Büyğk bir uykusuzluk ve çöküş dönemi. Hayatım bitti hissiyatı. Sürekli ağlayan bir insanlasın. Ve onu anlayamıyorsun. Bedeninde ağrılar acılar var ve iki saatte vir en iyimser tahminde uyanıksın. His yok sadece hayatta kalma çaban var.
Sandığın gibi bir şey değil özetle.
İlk bir seneden sonra normalleşiyor kolaylaşıyor. Arada sevgi bağı kuruluyor. Ama yine öyle mucizevi bir aşk serpilmiyor üstüne. Sadece emek verdiğin için seviyorsun. Öyle gün sonunda iyi li doğurmuşum hissim de yok. Seviyorum. Çok seviyorum. Ama o kadar. Hayatımın anlamı değil.
Amaninn benim gibi birileri dahaa, yalnız olmadığımı bilmek güzel terapi gibiler gerçekten. Umarım yeğeniniz olur ve bol bol seversinizz halasının kuzusunuAy Merhaba ilk defa benim gibi düşünen biriyle karşılaştım
Ben de çocuklara aşırı düşkünüm. Yolda giderken bir çocuk göreyim önce bir annesini süzerim tepki verir mi diye sonra Canım benim ne tatlısınn der yanaklarını sıktırırım. Mesela bir düğün olur hiç ilgimi çekmez, yakın çevre çocuklarına o gün gönüllü bakarım . Ve çok eğleniriz çok.
Bana da hep ana okul öğretmeni olsan ya derlerdi ama şu an başka bölüm oluyorum yine de hayallerimden biri bu bitsin çocuk gelişimi vs okumak.
Etrafta evli olanlara takılırım bir çocuğunuz olsa da sevsem diye.
Ah ah abim birini bulsa da yeğen sevsem
Henüz mümkün değil ama bir gün inşallahhh diyelimBu konuyu kaydediyorum. Allahım inşallah çocuğun olduğunu görürüm. Amin.
Beş yaşındaŞimdi kaç yaşında çocuğunuz?
Doğrudur herkes aynı hislerde olacak diye bir şey yok. Saglicakla buyusunlerÇocuk doğurunca birden bir his gelmiyor.
Yada ulvi bir aşk fln doğmuyor.
Önce kara bir lohusalık yaşıyorsun. Büyğk bir uykusuzluk ve çöküş dönemi. Hayatım bitti hissiyatı. Sürekli ağlayan bir insanlasın. Ve onu anlayamıyorsun. Bedeninde ağrılar acılar var ve iki saatte vir en iyimser tahminde uyanıksın. His yok sadece hayatta kalma çaban var.
Sandığın gibi bir şey değil özetle.
İlk bir seneden sonra normalleşiyor kolaylaşıyor. Arada sevgi bağı kuruluyor. Ama yine öyle mucizevi bir aşk serpilmiyor üstüne. Sadece emek verdiğin için seviyorsun. Öyle gün sonunda iyi li doğurmuşum hissim de yok. Seviyorum. Çok seviyorum. Ama o kadar. Hayatımın anlamı değil.
İşte uzaktan sevmekle bir değil. İki yeğenim var. Ben başka şehirde okurken doğdular. Deliler gibi özler her kuruşumu onlara harcardım. Zırt pırt gider saatlerce oynardım.Doğrudur herkes aynı hislerde olacak diye bir şey yok. Saglicakla buyusunler
Yengeçleri böyle genellemeyelim ya, ben de yengeçim ama çocuklarla aynı ortamda olmayı tercih etmeyenlerdenimTahmin edeyim burcunuz yengeç
Kendinizi tanıyıp ona göre karar verdiğiniz için sizi tebrik ederim.Peki siz bu düşünceye nasıl karar verdiniz.Bebek bakmanın ne kadar zor olduğunu görebildiğiniz bir örnek var mıydı etrafınızda? Çoğu kadın bilmeden ya da kendini tanımadan atılıyor bu serüvene. Etraftan insanlar sürekli özendiriliyor