- 31 Mayıs 2024
- 36
- -6
- 28
-
- Konu Sahibi Elif Celik5454
Şu cümleden sonra boşardım o adamı.çocukları dua et yoksa seninle asla evli kalmazdım dedi
Kocan kendine baksın yetersiz olan kendisi ne kocalık ne babalık yapabiliyorEşimle 7 yıldır rvliyiz 2 çocuğumuz var.Cocuklar doğduğundan beri harcamalar artti ve esim para harcamamak için bizle gezmek istemiyor ama ailesi kardesi çağırsın hemen onlarla gider ben de telefondan bir şekilde harçlığımı çıkaracak kadar para kazanmaya çalışıyorum olmuyor millet Network yapıyor Lider oluyor binlerce lira para kazanıyor beceriyor Ben beceremiyorum hiçbir şey beceremiyorum İş bulamıyorum zaten iki çocuğu da bırakmak mesele onu hiç söylemeyeceğim Eşim bir makine bozulduğunda sen ziyansın ziyan ediyorsun Hiçbir faydan yok diyor Hatta bir keresinde bana bu çocukları dua et yoksa seninle asla evli kalmazdım dedi Sen de gezmek istemiyorum demişti gerçekten sinirime dokunuyor Öyle bir hayat yaşıyorum işte hiçbir işe yaramadan her şey ters gidiyor kimsen bile yok ailem bile beni sevdiğinden şüpheliyim Evlat olsa sevilmez derler ya o tipteyim herhalde
Eşimle 7 yıldır rvliyiz 2 çocuğumuz var.Cocuklar doğduğundan beri harcamalar artti ve esim para harcamamak için bizle gezmek istemiyor ama ailesi kardesi çağırsın hemen onlarla gider ben de telefondan bir şekilde harçlığımı çıkaracak kadar para kazanmaya çalışıyorum olmuyor millet Network yapıyor Lider oluyor binlerce lira para kazanıyor beceriyor Ben beceremiyorum hiçbir şey beceremiyorum İş bulamıyorum zaten iki çocuğu da bırakmak mesele onu hiç söylemeyeceğim Eşim bir makine bozulduğunda sen ziyansın ziyan ediyorsun Hiçbir faydan yok diyor Hatta bir keresinde bana bu çocukları dua et yoksa seninle asla evli kalmazdım dedi Sen de gezmek istemiyorum demişti gerçekten sinirime dokunuyor Öyle bir hayat yaşıyorum işte hiçbir işe yaramadan her şey ters gidiyor kimsen bile yok ailem bile beni sevdiğinden şüpheliyim Evlat olsa sevilmez derler ya o tipteyim herhalde
Adam sizi insan yerine koymuyor, neden iki çocuk yaptınız bu kendini bilmez herife?Eşimle 7 yıldır rvliyiz 2 çocuğumuz var.Cocuklar doğduğundan beri harcamalar artti ve esim para harcamamak için bizle gezmek istemiyor ama ailesi kardesi çağırsın hemen onlarla gider ben de telefondan bir şekilde harçlığımı çıkaracak kadar para kazanmaya çalışıyorum olmuyor millet Network yapıyor Lider oluyor binlerce lira para kazanıyor beceriyor Ben beceremiyorum hiçbir şey beceremiyorum İş bulamıyorum zaten iki çocuğu da bırakmak mesele onu hiç söylemeyeceğim Eşim bir makine bozulduğunda sen ziyansın ziyan ediyorsun Hiçbir faydan yok diyor Hatta bir keresinde bana bu çocukları dua et yoksa seninle asla evli kalmazdım dedi Sen de gezmek istemiyorum demişti gerçekten sinirime dokunuyor Öyle bir hayat yaşıyorum işte hiçbir işe yaramadan her şey ters gidiyor kimsen bile yok ailem bile beni sevdiğinden şüpheliyim Evlat olsa sevilmez derler ya o tipteyim herhalde
Merhaba ,Eşimle 7 yıldır rvliyiz 2 çocuğumuz var.Cocuklar doğduğundan beri harcamalar artti ve esim para harcamamak için bizle gezmek istemiyor ama ailesi kardesi çağırsın hemen onlarla gider ben de telefondan bir şekilde harçlığımı çıkaracak kadar para kazanmaya çalışıyorum olmuyor millet Network yapıyor Lider oluyor binlerce lira para kazanıyor beceriyor Ben beceremiyorum hiçbir şey beceremiyorum İş bulamıyorum zaten iki çocuğu da bırakmak mesele onu hiç söylemeyeceğim Eşim bir makine bozulduğunda sen ziyansın ziyan ediyorsun Hiçbir faydan yok diyor Hatta bir keresinde bana bu çocukları dua et yoksa seninle asla evli kalmazdım dedi Sen de gezmek istemiyorum demişti gerçekten sinirime dokunuyor Öyle bir hayat yaşıyorum işte hiçbir işe yaramadan her şey ters gidiyor kimsen bile yok ailem bile beni sevdiğinden şüpheliyim Evlat olsa sevilmez derler ya o tipteyim herhalde
Merhaba canım ne işi yapıyorsunMerhaba ,
bende 7 yıllık evli ve 2 çocukluyum. Çocuklarımdan biri 2,5 yaşında diğeri 5 buçuk
inanırmısın bu yılın mart ayına kadar 2,5 yıldır ev hanımıydım ve ben de eşimle benzer sorunlar yaşadım.
Artık her gün kavga ediyorduk ve soğuma başladı, ilgisi alakası odak noktası değişti eşimin. 2 çocukla asla çalışamayacağımı düşündüm bunalımlara girdim. Sonra bir iş buldum ve çocuklarımı ikisi toplam aylık 15.000 ve 3500 tl servise yazdırdım. bana çok bişey kalmıyor eve de destek oluyorum. Ama en azından kendimi daha güçlü hissediyor ve işyerinde kafamı dinliyorum. Mecbur değilsiniz tabi ama bir öneri benimki Eğer çalışabilirseniz bence bu size çocuklarınıza ve evliliğinize iyi gelecektir. Belki ileride eşinizin sizin için bulunduğu kötü söylemi tekrar masaya yatırır ve bu kez ağzının payını verip kalkarsınız.
Bu ne yaa size resmen psikolojik şiddet uyguluyor. Eşim bana bunu yapsa ben hiç altta kalmazdım ama siz durumu kabullenmişsiniz.Eşimle 7 yıldır rvliyiz 2 çocuğumuz var.Cocuklar doğduğundan beri harcamalar artti ve esim para harcamamak için bizle gezmek istemiyor ama ailesi kardesi çağırsın hemen onlarla gider ben de telefondan bir şekilde harçlığımı çıkaracak kadar para kazanmaya çalışıyorum olmuyor millet Network yapıyor Lider oluyor binlerce lira para kazanıyor beceriyor Ben beceremiyorum hiçbir şey beceremiyorum İş bulamıyorum zaten iki çocuğu da bırakmak mesele onu hiç söylemeyeceğim Eşim bir makine bozulduğunda sen ziyansın ziyan ediyorsun Hiçbir faydan yok diyor Hatta bir keresinde bana bu çocukları dua et yoksa seninle asla evli kalmazdım dedi Sen de gezmek istemiyorum demişti gerçekten sinirime dokunuyor Öyle bir hayat yaşıyorum işte hiçbir işe yaramadan her şey ters gidiyor kimsen bile yok ailem bile beni sevdiğinden şüpheliyim Evlat olsa sevilmez derler ya o tipteyim herhalde
Okuyun sınavlara hazırlanın uğraşın elbet bişeyler olur bende hamileyken bitakım eğitimle uğraştım halada uğraşacagım atanana kadar bi kadın çalışmalı isterse kocası milyoner olsun çabalarsan Allah yardım eder eminim pes etme millet gezme ister eşinden altın ister ben beni kpss kursuna yazdır dedim yani demem o ki bi insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz o yüzden uğraşmak lazımEşimle 7 yıldır rvliyiz 2 çocuğumuz var.Cocuklar doğduğundan beri harcamalar artti ve esim para harcamamak için bizle gezmek istemiyor ama ailesi kardesi çağırsın hemen onlarla gider ben de telefondan bir şekilde harçlığımı çıkaracak kadar para kazanmaya çalışıyorum olmuyor millet Network yapıyor Lider oluyor binlerce lira para kazanıyor beceriyor Ben beceremiyorum hiçbir şey beceremiyorum İş bulamıyorum zaten iki çocuğu da bırakmak mesele onu hiç söylemeyeceğim Eşim bir makine bozulduğunda sen ziyansın ziyan ediyorsun Hiçbir faydan yok diyor Hatta bir keresinde bana bu çocukları dua et yoksa seninle asla evli kalmazdım dedi Sen de gezmek istemiyorum demişti gerçekten sinirime dokunuyor Öyle bir hayat yaşıyorum işte hiçbir işe yaramadan her şey ters gidiyor kimsen bile yok ailem bile beni sevdiğinden şüpheliyim Evlat olsa sevilmez derler ya o tipteyim herhalde