- 28 Ekim 2022
- 5.768
- 14.022
- 28
-
- Konu Sahibi Elif Celik5454
Çok üzüldüm ya bunları okuyunca. Ben var ya bir gün ev işi yaptım çamaşır bulaşık ütü evi silip süpürme cam silme vs. Ondan sonra üç gün hiçbir şey yapmadan tavanı izledim. Ev hanımları hem bunlari yapıyor düzenli bir şekilde, hem de sizin iki çocuğunuz varmış. Onlara da bakıyorsunuz. Daha nasil işe yarayacaksiniz anlayamadım gerizekalı kocanızin gözünde. Ne biçim erkekler var ya.Eşimle 7 yıldır rvliyiz 2 çocuğumuz var.Cocuklar doğduğundan beri harcamalar artti ve esim para harcamamak için bizle gezmek istemiyor ama ailesi kardesi çağırsın hemen onlarla gider ben de telefondan bir şekilde harçlığımı çıkaracak kadar para kazanmaya çalışıyorum olmuyor millet Network yapıyor Lider oluyor binlerce lira para kazanıyor beceriyor Ben beceremiyorum hiçbir şey beceremiyorum İş bulamıyorum zaten iki çocuğu da bırakmak mesele onu hiç söylemeyeceğim Eşim bir makine bozulduğunda sen ziyansın ziyan ediyorsun Hiçbir faydan yok diyor Hatta bir keresinde bana bu çocukları dua et yoksa seninle asla evli kalmazdım dedi Sen de gezmek istemiyorum demişti gerçekten sinirime dokunuyor Öyle bir hayat yaşıyorum işte hiçbir işe yaramadan her şey ters gidiyor kimsen bile yok ailem bile beni sevdiğinden şüpheliyim Evlat olsa sevilmez derler ya o tipteyim herhalde
Bu bahsettiğiniz kişilikler gerçekten değişmiyor hiçbir şekilde boşanırsam iki çocukla ne yaparım, nasıl geçinirim çocuklara Kim bakar elalem ne der sıralaması nedeniyle devam ediyor mutsuz evlilikler. Ve bunu örnek alarak büyüyen çocuklar çok üzülüyorum böyle konulara bende. Çalışsa bile maaşını verir konu sahibi çok yazık..Manipüle edilmiş sindirilmiş pıstırılmış bir bayan daha ve en kötü aşamada.. kabul etmiş kendini iğrenç görüyor hiçbirşeyi yapamayacağına başaramayacağına inandırılmış. Derhal çıkın bu pskolojiden hakikaten içim acıyor böyle konular görünce eşiniz adam değil adam geçin babayı kocayı böyle adamlar evlenmesin üremesin .. sizde hiçbir sorun yok umarım silkelenir siz boşarsınız onu
Türkiye'deki ekonomik sistemde bunları düşünmek çok da anormal değil.Bu bahsettiğiniz kişilikler gerçekten değişmiyor hiçbir şekilde boşanırsam iki çocukla ne yaparım, nasıl geçinirim çocuklara Kim bakar elalem ne der sıralaması nedeniyle devam ediyor mutsuz evlilikler. Ve bunu örnek alarak büyüyen çocuklar çok üzülüyorum böyle konulara bende. Çalışsa bile maaşını verir konu sahibi çok yazık..
Eşinize deyin ki zaten düzgün bir gelirim olsaydı seni adam yerine koyup ben evlenmezdimEşimle 7 yıldır rvliyiz 2 çocuğumuz var.Cocuklar doğduğundan beri harcamalar artti ve esim para harcamamak için bizle gezmek istemiyor ama ailesi kardesi çağırsın hemen onlarla gider ben de telefondan bir şekilde harçlığımı çıkaracak kadar para kazanmaya çalışıyorum olmuyor millet Network yapıyor Lider oluyor binlerce lira para kazanıyor beceriyor Ben beceremiyorum hiçbir şey beceremiyorum İş bulamıyorum zaten iki çocuğu da bırakmak mesele onu hiç söylemeyeceğim Eşim bir makine bozulduğunda sen ziyansın ziyan ediyorsun Hiçbir faydan yok diyor Hatta bir keresinde bana bu çocukları dua et yoksa seninle asla evli kalmazdım dedi Sen de gezmek istemiyorum demişti gerçekten sinirime dokunuyor Öyle bir hayat yaşıyorum işte hiçbir işe yaramadan her şey ters gidiyor kimsen bile yok ailem bile beni sevdiğinden şüpheliyim Evlat olsa sevilmez derler ya o tipteyim herhalde
herkes dengine düşemiyor malesef sırf bu yüzden kadınlarımız kız çocuklarımız okumalı meslek sahibi olup ayaklarını yere sağlam basmalı ..Bakın eşim asla o karakterde biri olmadığı halde bazen benimle şakalaşır benden daha yüksek kazancın var diye hamd olsun evlilikte seni beni yok ikimizinde değil evlatlarımız için herşey.. Size nacizane tavsiyem 2 evladınız için yaşayın onlar için çabalayın bu saatten sonra rabbim herşeyi gönlünüze göre nasip etsinEşimle 7 yıldır rvliyiz 2 çocuğumuz var.Cocuklar doğduğundan beri harcamalar artti ve esim para harcamamak için bizle gezmek istemiyor ama ailesi kardesi çağırsın hemen onlarla gider ben de telefondan bir şekilde harçlığımı çıkaracak kadar para kazanmaya çalışıyorum olmuyor millet Network yapıyor Lider oluyor binlerce lira para kazanıyor beceriyor Ben beceremiyorum hiçbir şey beceremiyorum İş bulamıyorum zaten iki çocuğu da bırakmak mesele onu hiç söylemeyeceğim Eşim bir makine bozulduğunda sen ziyansın ziyan ediyorsun Hiçbir faydan yok diyor Hatta bir keresinde bana bu çocukları dua et yoksa seninle asla evli kalmazdım dedi Sen de gezmek istemiyorum demişti gerçekten sinirime dokunuyor Öyle bir hayat yaşıyorum işte hiçbir işe yaramadan her şey ters gidiyor kimsen bile yok ailem bile beni sevdiğinden şüpheliyim Evlat olsa sevilmez derler ya o tipteyim herhalde
Kimbilir kaç kadın sindirildi böyle ? Konu tamamen para değil bence başka şeyler de var. Siz de cevap vermiyorsunuz tabi bu sözlerine ezdikce eziyor . Etrafımda çalışmayan ama kendi değerini çok yüksek tutan kadinlar görüyorum yani olayi maddiyattan çıkarmış kadınlar hatta bir tanesinin esi ek iş yapayım da karımın her istediği olsun kafasında onu izlerken şok geçiriyoruz nasıl bu kadar ilgili diye . Daha geçen saçlarımı boyatmış 3 bine dedi ben çalışıyorum buna rağmen ay yazık o paraya dursun kalsın demiştim:) bu biraz da bizimle ilgili sanırım diye düşünüyorum artık.Eşimle 7 yıldır rvliyiz 2 çocuğumuz var.Cocuklar doğduğundan beri harcamalar artti ve esim para harcamamak için bizle gezmek istemiyor ama ailesi kardesi çağırsın hemen onlarla gider ben de telefondan bir şekilde harçlığımı çıkaracak kadar para kazanmaya çalışıyorum olmuyor millet Network yapıyor Lider oluyor binlerce lira para kazanıyor beceriyor Ben beceremiyorum hiçbir şey beceremiyorum İş bulamıyorum zaten iki çocuğu da bırakmak mesele onu hiç söylemeyeceğim Eşim bir makine bozulduğunda sen ziyansın ziyan ediyorsun Hiçbir faydan yok diyor Hatta bir keresinde bana bu çocukları dua et yoksa seninle asla evli kalmazdım dedi Sen de gezmek istemiyorum demişti gerçekten sinirime dokunuyor Öyle bir hayat yaşıyorum işte hiçbir işe yaramadan her şey ters gidiyor kimsen bile yok ailem bile beni sevdiğinden şüpheliyim Evlat olsa sevilmez derler ya o tipteyim herhalde