- 4 Ekim 2012
- 16.153
- 31.536
- Konu Sahibi Elif Celik5454
Eşin kaç yaşında? Sen bekarken bankada müdür müydün? Zaten 20 yaşında evlenmişsin. Hani beni hayalkırıklığına uğrattın, çift maaş olmak mantıklı gelmişti dese neyse…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşe yaramıyorsan o çocukları kim doğurdu, kim 9 ay karnında taşıdı ? He böyle bir adama yapmaman gerekeni yapıp baba etmişsin ama çkendin için bu kadar olumsuz düşünmeEşimle 7 yıldır rvliyiz 2 çocuğumuz var.Cocuklar doğduğundan beri harcamalar artti ve esim para harcamamak için bizle gezmek istemiyor ama ailesi kardesi çağırsın hemen onlarla gider ben de telefondan bir şekilde harçlığımı çıkaracak kadar para kazanmaya çalışıyorum olmuyor millet Network yapıyor Lider oluyor binlerce lira para kazanıyor beceriyor Ben beceremiyorum hiçbir şey beceremiyorum İş bulamıyorum zaten iki çocuğu da bırakmak mesele onu hiç söylemeyeceğim Eşim bir makine bozulduğunda sen ziyansın ziyan ediyorsun Hiçbir faydan yok diyor Hatta bir keresinde bana bu çocukları dua et yoksa seninle asla evli kalmazdım dedi Sen de gezmek istemiyorum demişti gerçekten sinirime dokunuyor Öyle bir hayat yaşıyorum işte hiçbir işe yaramadan her şey ters gidiyor kimsen bile yok ailem bile beni sevdiğinden şüpheliyim Evlat olsa sevilmez derler ya o tipteyim herhalde
Ablacım bosuyosa ne güzel kurtuluyorsun demek ki.benimki hem bosamiyor üstüne kendi ailem bile boşanırsan çocukları getiremezsin kendine ev tutamazsın burda kalır ev işi yaparsın bize hizmet edersin dediler yüzüme.2 çocuğunu karnında taşımış, sütünü vermiş, büyütmüş, emek vermiş, çamaşırını yıkamış ütüsünü yapmış önüne sıcak yemek konmuş kadına böyle denir mi ya. Bundan âlâ iş mi var, bundan âlâ işe yaramak mı var..
Ben çalışıyorum ama benim de ex eşim beni sırf ona para göndermiyorum diye işe yaramaz gördü boşuyor mesela… lanet olsun cidden ya bir an önce işe girip kendi planınızı yapmaya bakın
Seni paran olursa sevecek adamEşimle 7 yıldır rvliyiz 2 çocuğumuz var.Cocuklar doğduğundan beri harcamalar artti ve esim para harcamamak için bizle gezmek istemiyor ama ailesi kardesi çağırsın hemen onlarla gider ben de telefondan bir şekilde harçlığımı çıkaracak kadar para kazanmaya çalışıyorum olmuyor millet Network yapıyor Lider oluyor binlerce lira para kazanıyor beceriyor Ben beceremiyorum hiçbir şey beceremiyorum İş bulamıyorum zaten iki çocuğu da bırakmak mesele onu hiç söylemeyeceğim Eşim bir makine bozulduğunda sen ziyansın ziyan ediyorsun Hiçbir faydan yok diyor Hatta bir keresinde bana bu çocukları dua et yoksa seninle asla evli kalmazdım dedi Sen de gezmek istemiyorum demişti gerçekten sinirime dokunuyor Öyle bir hayat yaşıyorum işte hiçbir işe yaramadan her şey ters gidiyor kimsen bile yok ailem bile beni sevdiğinden şüpheliyim Evlat olsa sevilmez derler ya o tipteyim herhalde
Sana tek önereceğim zehirli sarmaşıklarından kurtul o zaman nefes alır yaşadığını önemli olduğunu hatırlarsınEşimle 7 yıldır rvliyiz 2 çocuğumuz var.Cocuklar doğduğundan beri harcamalar artti ve esim para harcamamak için bizle gezmek istemiyor ama ailesi kardesi çağırsın hemen onlarla gider ben de telefondan bir şekilde harçlığımı çıkaracak kadar para kazanmaya çalışıyorum olmuyor millet Network yapıyor Lider oluyor binlerce lira para kazanıyor beceriyor Ben beceremiyorum hiçbir şey beceremiyorum İş bulamıyorum zaten iki çocuğu da bırakmak mesele onu hiç söylemeyeceğim Eşim bir makine bozulduğunda sen ziyansın ziyan ediyorsun Hiçbir faydan yok diyor Hatta bir keresinde bana bu çocukları dua et yoksa seninle asla evli kalmazdım dedi Sen de gezmek istemiyorum demişti gerçekten sinirime dokunuyor Öyle bir hayat yaşıyorum işte hiçbir işe yaramadan her şey ters gidiyor kimsen bile yok ailem bile beni sevdiğinden şüpheliyim Evlat olsa sevilmez derler ya o tipteyim herhalde
Yahu sen 2 çocuk büyütüyorsun! Bu az bir şey mi? Asıl hiç bir işe yaramayan kocan. Ailesini gecindiremeyecekse yapmasaydı çocuk, evlenmeseydi. Hayret bir şeyEşimle 7 yıldır rvliyiz 2 çocuğumuz var.Cocuklar doğduğundan beri harcamalar artti ve esim para harcamamak için bizle gezmek istemiyor ama ailesi kardesi çağırsın hemen onlarla gider ben de telefondan bir şekilde harçlığımı çıkaracak kadar para kazanmaya çalışıyorum olmuyor millet Network yapıyor Lider oluyor binlerce lira para kazanıyor beceriyor Ben beceremiyorum hiçbir şey beceremiyorum İş bulamıyorum zaten iki çocuğu da bırakmak mesele onu hiç söylemeyeceğim Eşim bir makine bozulduğunda sen ziyansın ziyan ediyorsun Hiçbir faydan yok diyor Hatta bir keresinde bana bu çocukları dua et yoksa seninle asla evli kalmazdım dedi Sen de gezmek istemiyorum demişti gerçekten sinirime dokunuyor Öyle bir hayat yaşıyorum işte hiçbir işe yaramadan her şey ters gidiyor kimsen bile yok ailem bile beni sevdiğinden şüpheliyim Evlat olsa sevilmez derler ya o tipteyim herhalde