Kimse tarafindan sevilmiyorum.Hicbir ise yaramiyorum cunku para kazanamiyorum.Esim benle gezmek istemiyor.

Hiç moralinizi bozmayın.
Eşinizde hata saygısızlık yapmış.
kötü hissetmeyin bence.
Sonuçta 2 çocuğa bakmakta bi sabır işi...
Bir gün evde oda sizle kalıp vakit geçirse anca anlar galiba.

Eşimle 7 yıldır rvliyiz 2 çocuğumuz var.Cocuklar doğduğundan beri harcamalar artti ve esim para harcamamak için bizle gezmek istemiyor ama ailesi kardesi çağırsın hemen onlarla gider ben de telefondan bir şekilde harçlığımı çıkaracak kadar para kazanmaya çalışıyorum olmuyor millet Network yapıyor Lider oluyor binlerce lira para kazanıyor beceriyor Ben beceremiyorum hiçbir şey beceremiyorum İş bulamıyorum zaten iki çocuğu da bırakmak mesele onu hiç söylemeyeceğim Eşim bir makine bozulduğunda sen ziyansın ziyan ediyorsun Hiçbir faydan yok diyor Hatta bir keresinde bana bu çocukları dua et yoksa seninle asla evli kalmazdım dedi Sen de gezmek istemiyorum demişti gerçekten sinirime dokunuyor Öyle bir hayat yaşıyorum işte hiçbir işe yaramadan her şey ters gidiyor kimsen bile yok ailem bile beni sevdiğinden şüpheliyim Evlat olsa sevilmez derler ya o tipteyim herhalde
Çok üzüldüm ya bunları okuyunca. Ben var ya bir gün ev işi yaptım çamaşır bulaşık ütü evi silip süpürme cam silme vs. Ondan sonra üç gün hiçbir şey yapmadan tavanı izledim. Ev hanımları hem bunlari yapıyor düzenli bir şekilde, hem de sizin iki çocuğunuz varmış. Onlara da bakıyorsunuz. Daha nasil işe yarayacaksiniz anlayamadım gerizekalı kocanızin gözünde. Ne biçim erkekler var ya.

Bu arada özendiginiz kişiler de cebinde beş kuruş olmayan, takım elbise giyip kendini business man/woman zanneden kyani-mega holdings-gano excelciler falansa cidden hiç ozenmeyin. Gördüğünüz her şey reklam. Ellerinde çanta çok önemli bir iş yapıyor gibi görünüp önüne geleni sisteme dahil etmeye çalışan rahatsız eden her yerde karşımıza çıkan tipler.

Manipüle edilmiş sindirilmiş pıstırılmış bir bayan daha ve en kötü aşamada.. kabul etmiş kendini iğrenç görüyor hiçbirşeyi yapamayacağına başaramayacağına inandırılmış. Derhal çıkın bu pskolojiden hakikaten içim acıyor böyle konular görünce eşiniz adam değil adam geçin babayı kocayı böyle adamlar evlenmesin üremesin .. sizde hiçbir sorun yok umarım silkelenir siz boşarsınız onu
Bu bahsettiğiniz kişilikler gerçekten değişmiyor hiçbir şekilde boşanırsam iki çocukla ne yaparım, nasıl geçinirim çocuklara Kim bakar elalem ne der sıralaması nedeniyle devam ediyor mutsuz evlilikler. Ve bunu örnek alarak büyüyen çocuklar çok üzülüyorum böyle konulara bende. Çalışsa bile maaşını verir konu sahibi çok yazık..

Eşinin çükü altından mı hayırdır kendisi İngiltere prensi mi ? Nasıl izin veriyorsunuz böyle hakaretlere ya! Boşan git ailenin yanına ! İşe gir çocuklarına annen baksın maaşınla da eve destek ol ! Eşinden de mal mülk ne varsa ortak al! Sen kendini sevmezsen kimsenin sevmesin bekleme ,önce kafanı değiştir

Bu bahsettiğiniz kişilikler gerçekten değişmiyor hiçbir şekilde boşanırsam iki çocukla ne yaparım, nasıl geçinirim çocuklara Kim bakar elalem ne der sıralaması nedeniyle devam ediyor mutsuz evlilikler. Ve bunu örnek alarak büyüyen çocuklar çok üzülüyorum böyle konulara bende. Çalışsa bile maaşını verir konu sahibi çok yazık..
Türkiye'deki ekonomik sistemde bunları düşünmek çok da anormal değil.
Şimdi kadın basıp gitse, nereye gidecek? İlk girdiği işte asgari ücret verecekler (17 bin sanırım ) ama ev kiraları minimum kenar mahallede 15 binden başlıyor. Her adam öyle nafakayı da vermiyor. Sigortasız çalışıyor, kaçıyor. Bir verse bir vermiyor. Verse yetmiyor. Çocuklar küçük ise bakici / kreş paraları da minimum asgari ücret kadar. Velhasıl kelam, bu devirde çalışan kadının da tek başına sıfırdan hayat kurması zor.
Ailesi hayattaysa, onlar destek çıkarsa anca o zaman bir şeyler olur. Aile yok ise mecbur katlanıyorlar. "En azından çocuklar büyüsün, kendime bir iş bulayım, az biriktireyim bu süreçte " gibi düşünceler ile.
Maalesef hayatın acı gerçekleri.

Insnilmaz uzuldum cunku baya baya manipule etmis sizi. Kendinizi bu kadar değersiz görmeyin lütfen biriciksiniz siz. O çocukları babanızın evinden getirmediniz siz de gun icinde onlarla ilgileniyor, evin işleriyle ugrasiyorsunuz. Bir kaç gün yapmayın da anlasın beyefendi dünya kaç bucak. Bulmuş sizin gibi saf kadini eleştiriyor da eleştiriyor. Düşmeyin bunlara

Eşimle 7 yıldır rvliyiz 2 çocuğumuz var.Cocuklar doğduğundan beri harcamalar artti ve esim para harcamamak için bizle gezmek istemiyor ama ailesi kardesi çağırsın hemen onlarla gider ben de telefondan bir şekilde harçlığımı çıkaracak kadar para kazanmaya çalışıyorum olmuyor millet Network yapıyor Lider oluyor binlerce lira para kazanıyor beceriyor Ben beceremiyorum hiçbir şey beceremiyorum İş bulamıyorum zaten iki çocuğu da bırakmak mesele onu hiç söylemeyeceğim Eşim bir makine bozulduğunda sen ziyansın ziyan ediyorsun Hiçbir faydan yok diyor Hatta bir keresinde bana bu çocukları dua et yoksa seninle asla evli kalmazdım dedi Sen de gezmek istemiyorum demişti gerçekten sinirime dokunuyor Öyle bir hayat yaşıyorum işte hiçbir işe yaramadan her şey ters gidiyor kimsen bile yok ailem bile beni sevdiğinden şüpheliyim Evlat olsa sevilmez derler ya o tipteyim herhalde
Eşinize deyin ki zaten düzgün bir gelirim olsaydı seni adam yerine koyup ben evlenmezdim😁 kendini ne sanıyorsun sen?
Vereceği tepkiyi izleyin sonra

herkes dengine düşemiyor malesef sırf bu yüzden kadınlarımız kız çocuklarımız okumalı meslek sahibi olup ayaklarını yere sağlam basmalı ..Bakın eşim asla o karakterde biri olmadığı halde bazen benimle şakalaşır benden daha yüksek kazancın var diye hamd olsun evlilikte seni beni yok ikimizinde değil evlatlarımız için herşey.. Size nacizane tavsiyem 2 evladınız için yaşayın onlar için çabalayın bu saatten sonra rabbim herşeyi gönlünüze göre nasip etsin 🤲🌸

Kimbilir kaç kadın sindirildi böyle ? Konu tamamen para değil bence başka şeyler de var. Siz de cevap vermiyorsunuz tabi bu sözlerine ezdikce eziyor . Etrafımda çalışmayan ama kendi değerini çok yüksek tutan kadinlar görüyorum yani olayi maddiyattan çıkarmış kadınlar hatta bir tanesinin esi ek iş yapayım da karımın her istediği olsun kafasında onu izlerken şok geçiriyoruz nasıl bu kadar ilgili diye . Daha geçen saçlarımı boyatmış 3 bine dedi ben çalışıyorum buna rağmen ay yazık o paraya dursun kalsın demiştim:) bu biraz da bizimle ilgili sanırım diye düşünüyorum artık.

Hemen de kabullenmişsiniz değersiz olduğunuzu. Kocanız size deger vermeyince siz değersizleşmiş olmuyorsunuz, önce bunu kafanıza bir sokun.

Çocuklarının annelerine değer vermeyen adamın sırf iki çocugu var diye karısından ayrılmıyor oluşunun ne size ne de o iki çocuğa faydası var. Size iyi bir eş olamayan adamın o çocuklara iyi bir babalık yapıyor olmasinın ihtimali bile yok. Defolsun gitsin. Karılık (kocanızın tabiriyle yazıyorum) fln da bekliyordur bir de sizden. Bırakın aynı yerde yatmayı, kazara size dokunmasına bile izin vermeyin bu şartlarda.

Çocukları kimseye bırakamadiğınıza göre henüz ufaklar belli ki. Illa çalışmanızı istiyorsa önce adam olup bu soruna çözüm bulsun sonra konuşsun. Bu arada siz çalışıyor olup, eve para getiriyor olsanız bile bu durum sizi onun gözünde değerleştirmeyecek. Bunu da o aklınıza soksanız çok iyi olur. Ayrıca o çocukların, kendisine her söyleneni kabul edip boyun eğen pasif bir anneye değil kendisine değer veren, kendine güvenen, kendinden emin, karşısındaki kim olursa olsun hakkini ezdirmeyen, her koşulda dik duran bir anneye ihtiyaçları var. Bunu kendiniz için yapamıyorsani bile o çocuklariniz için yapın.

kocanızın davranışı çoook yanlış cidden herhalde kendi ailesinden de böyle görmüş olmalı. siz caninizi sıkmayın ama eger calismak istiyorsaniz home office şeklinde musteri hizmetleri isine girebilirsiniz

X