kimse kimsenin 2.annesi olamazmış....

wictorya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
339
0
merhaba arkadaşlar....
özetle geçmeye çalışıcam ama bunun özeti nasıl olur bilemiyorum...
eşimle 1 sene önce dün ewlendik dün ewlilik yıldönümüzdü yani,eşim ve annem düğüne 1 ay kala ters köşe odular araları açıldı ana oğuldan öte olan bu insanların nasıl bu hale geldiğini düşünmekten ben rahatszılandım artık ve pes ettim...
soğukta olsa aralarında benim rahatsızlığımdan sonra yine incede olsa bir bağ kuruldu...eşim anneme aklına her geleni düşünmedn sölerdi annemde alımıştı artık bu duruma huyu bu diyordu ama ben biliyordumki sadece kendini haklı gören eşimin geçmişteki kiniydi bu...
bana karşı herzaman hassas düşünceli fedakar olan bu adam aileme hep bencil oldu hep bencil...
neyse dün akşam oturmak için anneme gittim benim geçmişten unutulan bir borcum 8 ay önce ortaya pat diye çıktı yüksek bi faizle ve icra kararıyla tabiki ben ewlendiğim için beni bulamıyorlar sürekli annem muhattap avukatlarla falan...borç benim değil eski çalıştığım işyerimdeki patronuma 200 liralık bi ürün aldım 2007 yılında daha sonra işyeri kapandı adamla her görüşmemizde kapattım borçmu kalır bu zamana kadar dedi nitekim borç 1.200 olarak karşıma çıktı seneelr sonra...
adamla görüşüyoruz bugün yarın aylardır ödiycek...
dün yine anneme ben metin abiyi aradım yine ödiycem diyip salladı beni falan deyince annemde o borç bize kalcak kızım onu bi şekilde ödemek lazım falan deyince bende valla anne ben o borca 500 den fazla para veremem dedim,annemde o halde sen 500 ver bende üstüne koyup gidiyim indirim yaptırayım ödeyeyim dedi...
buraya kadar normal eşime msj attım diyolaglar şöle...
ben:aşkım annem borcu halletck ben 500 veriririm dedim oda üstüne tamamlıycak belki 800 efalan kapatırız.
eşim:tamam annen 800 e hallediyosa bende 400 veriyim 400 lirada o ödesin dedi
normalde asla hiçbi konuda bana paranın kelimesini yapmayan bu adam yine anneme saldırmak amaçlı abuk sabuk konuşmaya dewam etti yok ben enayimiyim yok benden yıllar önce yapılmış borcu üstüme atıyosunuz annen ne kadar verirse okadar veririm falan filan...
tamam verme dedim buarada biz nişanlıyken benim kredi kartlarımdaki bütün parayı beraber yemiş ve banka icra verince ben nişanda bana taktıkları bileziği satıp ödemiştim kayınvalidemde bileziğin gramını falan yazdırıp elime kağıdı tutuşturup vermişti...çalışıp ben almıştım tekrar o bileziği...ben enayiydim o halde eşime bunuda söledim oraya geliyorum dedi ve geldi...
bi sinirle geldi anne sen kızına ewladına neden sahip çıkmıyorsun bu borç işi çok uzadı wictorya ne zaman bu ewe gelse bizim hep huzurumuz kaçıyo yapma böle yaa falan dedi biz şok olduk annem ne alakaydı şimdi abuk sabuk konuşmaya dewam etti...
yok işte sen ben vercem diyounda benim paramla veriyosun falan muhabbet ucuzluğa doğru gitti bende susmam çalışmama izin versen senin ağzının içine bakmam zaten diye çıkıştım çalıştırmıyosan karşılıycaksın herşeyimi ben çalışsam senin dilinemi düşerim falan dedi..
eşim kalktı bi hışımla annemde ben ödiycem tamam ALLAH sizin paranızın geçmesini nasip etmesin bana dedi yine tartışma oldu eşim çekti gitti...annem yüksek tansiyon hastası birden fenalaştı kitlendi kaldı felç indi resmen,hememn hastaneye kaldırdık buarada babamda eşimin dükkanında yardıma gitmiş safım eşimin babasının haberi var yani annemi hastaneye kaldırıyoruz çıkmış geldi ewe hemen hastaneye gittik...
ne arayan var ne oldu geçmiş olsun diye ne soran ben iyice kudurdum ve kayınpedere msj attım hakkınızı helal edin ben boşanıyorum oğlunuzdan diye tel eşimin elindeymiş oda bana cvp yazıyor babasına göstermiyo msjları...
kayınvalidemle hep ana kız gibi olduğumuzu sanırdım ben dün geceye kadar...ve aptallık ederek o sinirle yada boşlukla tel açtım amacım bak oğlun yine böle yaptı demekti biliyodum ki o yine oğlunu süper bir şekilde savunmaya çalışırdı ama bilmemki belki oğlunu çeker azcık saygılı ol derdi aramaz olaydım aramızdaki diyalogda şöyle oldu...
ben:anne nsılsın
kv:iyiyim canım duştan çıktım şimdi
ben:bizde hastanedeyiz x anneme böle yaptı tartışma çıktı...
bir bağırışşş
kv:benim oğlum haklı senin annen haketti bunu,hep huzurunuzu bozdu bugüne kadar ben ağzıma fermuar çektim sustum...
ben:benim annem 45 dakka oldu daha kendine gelemedi benide bi dinle istersen ne anlattı sana oğlun bukadar..
kv:bana bişey anlatmadı ben biliyorum neyin ne olduğunu ben annenlere en başından söledim bu borç işini çocuklara yansıtmadan kendi halimizde halledelim bukadarmı zor bu parayı çıkarıp vermek bukadarmı acizler senin annen haksız bana ne anlatıyosun!!!
ben zaten bunları dinlerken çığırımdan çıktım kaldıki kendisi benim babama kızınızın eski borcu ne olurki sanki ödeseniz dedi asla gelin ödeyek falan olmadı kayınperderim ödeyek hlledek dedi...
ben:haaa anlaşıldı demekki sen oğlunada böle konuşuyosun demekki böle benim annem içinki bu adam dolup taşıyo anneme
kv:doğru konuş benimle senin karşında çocuk yok yırtık yırtık konuşma bana..........................
yırtık????senin annen haketti??????hep huzurunuzu kaçırdı sustum????
bu kdının benim için bittiği an bunları duyduğum andır ve artık dönüşü yok...
eşim gece çalışıyor işe gitti ohhh iyikide yok yanlız kalmak ne güzel şeymiş hep şikayet ettiğim ewde gece yanlız kalmayı ne çok özlüyorum arzuluyorum şimdi...
biara ewe geldi annesinin yanına gidip konuşmuş ve kayınvalide hanım bana siz x si doldurup annemin üstüne salıyosun dedi demiş...
siz dememsinin amacı benim kayınpederimle aramda olan ilişkiyi sarsmak...
eşim ailemle olan bütün bağını kopardı kardeşlerimde dahil ablam aramış zaten ağzına geleni saymış perde yırtılmışgitmiş umrumda bile değil...
ben birdaha ne görüşmeyi akrabalarının ne düğününe nede cenazesine gitmeyi düşünmüyorum...
aynı ortamda bulunmayıda....eşim merak etme artık kimse açmıycak benim tarafımdan ölee tek başına yaşa dedi canıma minnet dedim...kaldıki ben ailemden ayırt etmedim bugüne kadar ama bitti artı hepsi gözümde...
kayınpederime baba bana paranın kelimesini yapıyo bıraksın o halde çalışayım diyorum oda bana e kızım kötümü yani seni düşünüyo yorulma diyo akşama kadar yatıyosun ewinle ilgileniyosun rahatsın işte diyo....
oğullarını savunmak için bukadar çirkinleşmelerini hazmedemiyorum ne yazıkki...
bundan onra ne olur ne biter bu iş nereye gider bilmem sizce nereye gider ne olur?
kafam öle doluki yüzümü falan hep yırttım sinirden kriz geçirdim kaldıki sinir anında beyin kanaması geçirme riskim var beynimde tümör var...
annemle konuştum bugün ne aramışlar ne sormuşlar onlar grip olsa benim annem arar sorardı geçmiş olsun dilerdi hatta hastaneye bile götürürdü yazıklar olsun....

Nasıl annenize bu sekilde davranabilir? Ne kadar vicdansız bir insan esiniz?
Ne demek hakettti?? Kim hakeder böyle bir seyi ya?
Ay cıldırıcam sinirden, esinizin ailesinin gözünde ailenizin hic bir degeri yok, ortada büyük birsey de yok üstelik!
Borc sizin eski borcunuz bile olsa sonucta artık evlisiniz, esinizi ve sizi ilgilendirir bu borc, orta yolu bularak halledilebilirdi cok yazık, coook..
Ben annemi tansiyon' dan kaybettim 3 ay önce, yazık diyorum sadece...
Annenizi üzmelerine, kırmalarına izin vermeyin lütfen, lütfen izin vermeyin..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun öncelikle...İnş. anneciğinin sağlığı iyidir. Eşin saygısızca davranmış.Hayat arkadaşın dahi olsa kimsenin aileni üzmesine izin verme...
Bu arada senin borcun benim borcum olur mu ? Evlilik hayatı paylaşmaktır.Söylenecek söz yok , pes!

valla bir ilişkide saygı bitmemeli bana göre..bu kdr agır laflar edilen kırıcı konusmalar geçen ilişkiler ne yaparsan yap tutmaz..hakkınızda hayırlısı diyorum..annenize de acil şifalar..

Son düzenleme:
Annene ve sana cok gecmis olsun.
Sizin durum nereye gider bilmiyorum ama bu olaylar senin icinden gitmez artik.
Her kavganizda Annen gelecek aklina.
Belkide esinden dahada cok sogacaksin.
Esinin yaptigi cok büyük bir terbiyesizlik.
Aramamalari zaten ayri bir terbiyesizlik.
Bilmiyorum valla ama durumunuz gercekten zor bu saatten sonra.
Allah yardimcin olsun

Nasıl annenize bu sekilde davranabilir? Ne kadar vicdansız bir insan esiniz?
Ne demek hakettti?? Kim hakeder böyle bir seyi ya?
Ay cıldırıcam sinirden, esinizin ailesinin gözünde ailenizin hic bir degeri yok, ortada büyük birsey de yok üstelik!
Borc sizin eski borcunuz bile olsa sonucta artık evlisiniz, esinizi ve sizi ilgilendirir bu borc, orta yolu bularak halledilebilirdi cok yazık, coook..
Ben annemi tansiyon' dan kaybettim 3 ay önce, yazık diyorum sadece...
Annenizi üzmelerine, kırmalarına izin vermeyin lütfen, lütfen izin vermeyin..

benimde mantığım almıyor zaten kadın canıyla cebelleşiyo diyorum kadın bana bunları sölüyor ALLAH a havale ettim onunda yeni ewli bir kızı var dilerimki aynı şeyi oda görsün damadından ozaman anlar belki bi nebzade olsa...inanın bende sizn gibi ilk bu lafları duyduğumda şok olmuş bi vaziyette kitlendim kaldım....
ama ona sorarsan eşime kendini haklı anlatmış bende ona eşimi ozamn sen dolduruyosun böle demişim okadar laftan sonra sadece bunu söleyebildiğim için bile kendime şaşırıyorum...bitti artık bir gram değeri kalmadı gözümde...
eşiminde bu yaptıkları kalır içmde çıkmaz kendimi biliyorum çünkü...şimdi boşansak ne olcak yine annemin üstüne kalcak anansı yıktı yuvasını olacak ben bu ağır yükü anneme yükleyemem...kendimide ailemide kimse ezemez kimse laf söleyemz zaten ben bu yüzden yırtık oldum ya...

Annene ve sana cok gecmis olsun.
Sizin durum nereye gider bilmiyorum ama bu olaylar senin icinden gitmez artik.
Her kavganizda Annen gelecek aklina.
Belkide esinden dahada cok sogacaksin.
Esinin yaptigi cok büyük bir terbiyesizlik.
Aramamalari zaten ayri bir terbiyesizlik.
Bilmiyorum valla ama durumunuz gercekten zor bu saatten sonra.
Allah yardimcin olsun

saol canım eşimede söledim çocuk sewdamı bu ewe olan bağlılığımı yitiridm ben nasıl toparlancam bilmiyorum ben nasıl kaçıcam bu durumdan nasıl neyle unutucam bilmiyorum...
ben kinci nefretçi bi insan olmaktan kendi nasıl alıkoycam bilmiyorum inanki...

Geçmiş olsun öncelikle...İnş. anneciğinin sağlığı iyidir. Eşin saygısızca davranmış.Hayat arkadaşın dahi olsa kimsenin aileni üzmesine izin verme...
Bu arada senin borcun benim borcum olur mu ? Evlilik hayatı paylaşmaktır.Söylenecek söz yok , pes!

ewet onlar her konuda yanımda olurlarmış ama benim eski borcumu aileminde sahiplenmesi gerekmiş!!!
eee biz sahiplenmiyoruz diyenmi oldu size diyincede eşim ödiycek olan insan öderdi çokdan 8 aydır annen biliyo bunu diyo bana...
hayat müşterekmiymiş gerçekten....
ewlilikte sen ben yokmuymuş....
hayat bukadarmı acımasız olurmuş...
ölmek hiçbişeye çözüm değilmiş...
bana al işte ölmek annenin bi sedye üzerinde kocan yüzünden 45 dakka cansız yatması denildi dün gece...
bana sana verilen değer bukadarmış senin kayınvaliden asla sana anne olmamış sen sadece oğluyla iyi olduğun sürece iyisin dendi dün...

X