Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şok şok şok deniz akkya hayranları nolur önce bu yaratığın resimlerine bakın yafffffffff o ne nerden baktım kendini yaptıra yaptıra gerdire gerdire baka biri olmuş heeeeeeee
bence her kadının qüzellik zaten fıtratında vardır her kadın qüzeldir ama bakımlı kadın daha ön planda qörünür sanatcılar kendilerini insanlara beğendirmek için kendilerini şekilden şekile sokuyolar zavallılar ya
ilk defa deniz akkayada estetigin yaradigini görüyorum rabbim affetsin gerci simdiki halinide hic begenmiyorum ama eskiye göre cok daha iyi ayrica makyajla hic alakasi yok bence ben günlük dogalliktan yanayim ha özel günlerde severim makyaji asiriyada hayir demem ama bizim gözler alismis iyice bunlari makyajli sac bas yerinde görmeye oysa onlarda bizim gibi insanlar sok oluyoruz makyajsiz hallerine