• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimlerin beştaşı pırlanta, kimlerinki altın ?

ezgi3001

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
71
13
3
Arkadaşlar beştaş almayı düşünüyorum ancak fiyatları bütçemizi aşıyor. O yüzden swaroski taşlı bir altın beştaş mı alsam diyorum.Kullanıp da memnun olup olmayanınız var mı içinizde?Yardımcı olursanız sevinirim..

Neden bakanlar cevap yazmıyor acaba çok mu tuhaf veya özel bir soru sanki?

Laboratuar pırlantası düşündün mü ? Kuyumcular anlayabiliyor sadece pırlanta olmadığını hem fiyatları daha uygun hem de sertifikaları ve garantileri var.

O nasıl oluyor acaba ilk defa duydum . Hangi firmalar satışını yapıyor ? Ayrıca çok teşekkürler yanıtladığınız için.

O nasıl oluyor acaba ilk defa duydum . Hangi firmalar satışını yapıyor ? Ayrıca çok teşekkürler yanıtladığınız için.
ben 2 ay önce aldım pırlanta beştaş cidden pahalı ama internette laboratuvar pırlanlataları satılıyor ama yakından hiç görmedim nasıl olduklarını 1v1y markafoni gibi sitelere sık sık geliyor n11 dede var svarovski taşlı altn asla benzemiyor pırlantaya ama laboratuvar pırlantası nasıldır bilemem ama metal kısmı altın değil kararır zamanla diye duşunuyorum yakından görme şansım olsa ben de kolye ve küpe tektaş alabılılırdım fıyatlarıda 200 300 cıvarı bu urunlerın ama altın kısmı 8 ayar bile değil bu duşundurcü işte bence gerçek altın taşları zırkon beştaş al yıllarca kullanırsın

ben 2 ay önce aldım pırlanta beştaş cidden pahalı ama internette laboratuvar pırlanlataları satılıyor ama yakından hiç görmedim nasıl olduklarını 1v1y markafoni gibi sitelere sık sık geliyor n11 dede var svarovski taşlı altn asla benzemiyor pırlantaya ama laboratuvar pırlantası nasıldır bilemem ama metal kısmı altın değil kararır zamanla diye duşunuyorum yakından görme şansım olsa ben de kolye ve küpe tektaş alabılılırdım fıyatlarıda 200 300 cıvarı bu urunlerın ama altın kısmı 8 ayar bile değil bu duşundurcü işte bence gerçek altın taşları zırkon beştaş al yıllarca kullanırsın
Anladım . 8 ayar bile değilse hiç kullanamam ki onu hemen kararır .Zirkon olanlar çok sırıtıyor baya belli çakma oldukları.Bi site buldum bugün baya uygun fiyatları diğer firmalara göre ordan alabilirim sanırım.Teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Neden bakanlar cevap yazmıyor acaba çok mu tuhaf veya özel bir soru sanki?

Ne kadar da dogru!:KK45: herkes bi merakla konuyu acip, yorumlari okuyup, öbür konuya geciyor heralde :KK55:
Canim, bence 5 tas pirlantalar gercekten cok pahali :( O paraya cok daha güzel seyler alinir, veya bir tatil bile yapilir.
Benim sana önerim: Swarovski tas olan bir yüzügü alman, fakat altin degil de, beyaz altin veya gümüs olmasi.
Altinin sari rengi o güzelim taslarin rengini söndürüyor gibi geliyor gözüme, ne zaman da tasli yüzük alsam, iskeletinin beyaz olmasina dikkat ederim! Sende ikisini kiyaslarsan farkini görürsün diye düsünüyorum :KK200:

Çoookkk teşekkürler canım bence de beyaz altınla birlikte taşlar çok hoş görünüyor .

Back