Almıyorum hatta o hazzı yaşamak için arada sigarayı bırakıp tekrar başladığım oluyorPeki şunu sorayım ilk sigara içtiğiniz güne veya uzun bir yolculuk sonrası yaktığınız sigarayı düşünün.
O tadı her sigara da alıyor musunuz ?
Uzun yolculuk sonrası veya tıka basa yenilen yemekten sonra içilen sigaranın tadı her defasında olmuyor ama ilk içtiğim zaman kafam zaten dumanlıydı tadını hatırlamıyorum.Peki şunu sorayım ilk sigara içtiğiniz güne veya uzun bir yolculuk sonrası yaktığınız sigarayı düşünün.
Peki 10-15 dk da bir sigara içmenin tadı aynı mı?Peki şunu sorayım ilk sigara içtiğiniz güne veya uzun bir yolculuk sonrası yaktığınız sigarayı düşünün.
Evet teşvik etmek olmuş çoğu yorum yaAmac tesvik etmek mi biraktirmak mi?
Aynen benim babam da ak ciğer kanseri oldu ve o vefat ettiğinde ben küçüktüm kanser olduğunu öğrenince bıraktı ama herşey için çok geçtirahmetli baban sigara tiryakisiydi yanınada demli çay içerdi eğer ki içmeseydi halen yaşıyor olacaktı, baba kız uzun sohbetler yapabilirdik onu çok özlüyorum
Valla konu kamu spotu sigara iciyorsunuz neden?Evet teşvik etmek olmuş çoğu yorum ya
Peki 10-15 dk da bir sigara içmenin tadı aynı mı?
İçmezseniz ne olur mesela?
Odaklanamama, özlem, titreme vb bağımlılık belirtileri olur mu?
Valla konu kamu spotu sigara iciyorsunuz neden?
Etiket: sigarayi birakmak, sigarayi birakmaya ikna etmek.
Ama konuyu acan 10 dk da 1 sigara iciyor tadi boyle kokusu soyle diyor bu ne tezat
Diyet bölümü gibi bugün tiryakiler olarak, şu an bırakın :)
Kokusu gercekten cok iyi bu konuda hemfikirim. Cakmak kullanmam kibrit ile yakmak daha iyidir.ilk yandığında ki kokusunu sevmiyorum diye yalan mı söyliyeyim ? Bayılıyorum o ilk kokuya uzun süre ara verince örnek 3 saatte bir içtiğimde tadı süper bunlar gerçekler.
Valla konu kamu spotu sigara iciyorsunuz neden?
Etiket: sigarayi birakmak, sigarayi birakmaya ikna etmek.
Ama konuyu acan 10 dk da 1 sigara iciyor tadi boyle kokusu soyle diyor bu ne tezat
Kokusu gercekten cok iyi bu konuda hemfikirim. Cakmak kullanmam kibrit ile yakmak daha iyidir.
Ama ben atiyorum 4-5 saat aradan sonra iciyim sanki bas donmesi yasiyorum:/
Belki sizde yasiyorsunuzdur o duygu hosunuza gidiyordur lezzetinden cok.
Evet muhtemelen.bıraktığımda kilo alır mıyım ?
Elbette.. Filtre kahve tercihim.güzel tarif... peki yanında kahve ?