- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi uckisidenbiri
Valla güzelim sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun.Fikri sabitsin.Evet senin baban öldü sen acı çekiyorsun sen sevilmelisin.Böyle bir dünya yok.Sadece onun kocası öldü gibi davranıp saygıda kusur etmeyeceğim öyle mi? Benim babam ölmemiş gibi yapacağım yani?
Evet babanı kaybettin Allah rahmet eylesin.Benim annem babamda yok bu dünyada.
Ama biraz empati.Sen sadece babanı kaybettin.Annen...eşi kaybetmekle birlikte çocukların sorumluluğu tek başınalık.Her çocuk ayrı telden çalar.
İnsan acısı tazeyken bazen fütursuz bir laf edebilir.Her gün her saat her dakika sana babanı sen mi öldürdün diyorlar.Eğer böyleyse,ortada bir mevzu var çözülmemiş.
Ya da sana bakmadılar,ilgilenmediler,kendi haline bıraktılar,ne yedirdiler ne okuttular,çalıştırıp elindekini mi yediler.Sen onlara hep sevgi gösterdin hep sarıldın her defasında ittiler mi.
O zaman gider çalışır kendi ayakların üzerinde durur araya mesafe koyarsın.Ama bana şunu yaptılar bunu dediler şöyle olduyla kendine zarar verirsin.Allah sağlık sorunuidermansız dert vermesin.Herkesin kendine göre derdi tasası evlaldı şu su bu su var.