Kimi seçmeliyim? Aklım kalbim karmakarışık.. lütfen YARDIM!

seni eleştirmek istemiyorum ama önce şunu kendine sor.Sevmek,aşık olmak senin için ne anlama geliyor?Boş zaman değerlendirmek mi?Yani hiç boşta kalamıyor musun?Ben liseye giderken yani 15-16 yaşlarımda birine aşık olmuştum.Ve o sevgiyi 24 yaşına kadar uzaktan uzağa sürdürmüştüm.Hiç ama hiç kimseyi gözüm görmemişti.Böyle lafları sevmem.Mahalle ağzı gibi olacak ama 'aşk' namustur.Karşılık bulamasan bile.NETİCEDE:hepsinden vazgeç,kafanı topla..

Daldan dala at beni in aşagı tut beni...

kardeşim sen biraz büyü sonra bu işlere başla . ne istediğini bilmeyen erkekler vardır ya dengesiz sende onların kız olanlarındansın . hasanda biraz gurur varsa senin yüzüne bakmaz . bence kaybettiğinden hırs yapmışsın . hasanı çok sevsen onu aldatmazdın net .

Hayır yani kimi seçecem diyosun ama ortada sevgilinden başka seni isteyen yok ki ?

keşke hasanı bırakmasaydın uzakta olsanız ilişkiniz bir şekilde yürüyebilirdi. eğer hala hasanı seviyorsanız şimdiki sevgilinize haksızlık etmeyin..
ya hasanı sevmekten vazgeçip yeni sevgilinizle mutlu olmaya bakın ya da hasana olan aşkınızı büyütüp yeni sevgilinizden ayrılın seçim sizin

ona osman diyelim buna orhan diyelim ötekine bilmem ne diyelim ama asıl sana ne diyelim... bence artık pek seçeneğin yok ,ama bundan sonra seçimlerini doğru yap bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…