eee kadın zeki okadar para eline geçecek ve oda başkasına verecek enayimi.trajekomik bir olay.mağdurlara geçmişler olsunnn geçmişler olsun diyorum.hakikaten etrafınızdaki fakirler bitmişte sanaldakilermi kalmış yahu.
ben artık kime güvenip kime inanacagım bilemedim bu kader denen şahısı bilen bilir 2 sene önce 3 üz bebeklere yardım diye başlık acmıştı ve herkes acıyıp üzülmüştü bende dahil günlerce agladım yardım ettim maddi manevi para da verdim meger bu sahış dolandırıymış 10 bin liraya yakın para toplamış kendi borcu icin ve cocuklarının bogazından gecirmiş çok üzgünüm kendimi enayi gibi hisediyorum.........
kader denen şahsıt yazdıgı itiraf aynen kopyalıyorum :
dilim döndugunce anlatıcam ben bu aileyi uzun süreedir tanıyorum ve çokta yardımım oldu buraya üye oldum ve bu aile içic yardım istedim evet hiç aklımda yalan dolan yoktu benimde maddi durumum iyi degil ama yınede gecıne bılıyorduk sonra kredi borclarımız yuzunden eve hacız gelcegını duydum 4 yıldır ödeye ödeye bıtıremedık evşenırken kredi cekmıstık ben osten cıkıncada eşim yetıremedi ve sızden aldıklarımı gidip borcuma verdim ama sanmayın ki üçüzlerede destek olmadım yıne ellerıne verdım ıhtıyaclarını bayramda ıkı yetim kız cocugu gıydırdım sıze dua ederekten sadece caresızlıkten seytana uymuş bir anne var yoksa bu zamana kadar ne sabkıam var ne baska bısey çevremdekı ınsanlar bu olayı duyunca zaten mahvolcam asla boyel bırı degılım inanın butun gun uyumadım düşündüm çocuguma sarıldım kokladım agladım sıze yalvarırım beni affedin 30 gunluk bebegım ıcın ne olursunuz karsınızdda gelım yıne anlatım ama benı rezil etmeyın yavrum ıcın ondan koparmayın yasamamam kızımdada dogustan kalca cıkıgı var amelıyt olmamız gerek ücüz bebklerle sızı tanıstırabılırmde benım nasıl br ınsan oldugumu sorun soylesınler dedım ya bunladım seytana uydum calısır herkesın yatırdıgı öderım ne olur bebgımden ayırmayın affedin
bu tur olaylar ne ilk nede son olacaktır keske olmasa ama iyilerin oldugu kadar kotulerinde oldugu muhakkak ama sunuda unutmamak gerekiyorki rabbim sizlerin iyi niyetinizi biliyor kime yardım ettiginizide yardım ettiginiz için kendinizi suclu hissetmeyin bundan sonra daha dikkatli olursunuz ve arkadasların dedigi gibi gercekten gozle gormek gerekiyor yardım ettigin kişiyi yardım derneklerine bile guven kalmadıgı bu gunlerde sanal ortamda guven imkansız bana gore
gözle gördükte ne oldu canim,yine kaziklanmisiz baksana :)
Canım madem gordunuz niye aileye degilde kadına veriyonuz parayı :) sag elin verdigini sol el gormemeli derler zaten o kadında onu yiyemez er yada gec cıkar ondan inş cok agır olmaz bu sonuç
niyesi su.bana ailenin kendi ihtiyaclari icin harcayabilecegini söyledi ben cocuga yardim toplamistim ihtiyaci vardi gercektende gözümle gördüm oda bana ben cougun ihtiyaci oldukca bu paradan alis veris yaparim demisti,kimin aklina gelirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?