ben artık kime güvenip kime inanacagım bilemedim bu kader denen şahısı bilen bilir 2 sene önce 3 üz bebeklere yardım diye başlık acmıştı ve herkes acıyıp üzülmüştü bende dahil günlerce agladım yardım ettim maddi manevi para da verdim meger bu sahış dolandırıymış 10 bin liraya yakın para toplamış kendi borcu icin ve cocuklarının bogazından gecirmiş çok üzgünüm kendimi enayi gibi hisediyorum.........
Allahım insanlar nasıl yapıyor yasok oldum.. Garibanın parası bogazından geçmez ki, Allah bi yerden alır herkesin hakkını..
belki 1000 kez uyardim ! Bu sebeple bu durumda olanlara hic uzulmuyorum ! Beni gaddarlikla duygusuzkukla sucladilar.... Buyrun sonuclari ortada !
Hic uzulmedim desem yeridir !
Su uyenin profilini verinde siteden atalim
Mestitosh : o maddurlardan biri de benim 2 yıl boyunca yardım ettim oglumun kücülmüşleri ve para yardımı 3 üz bebeklere çok üzlmüştüm . hatta ben bu insanla buluştum parayı bir keresinde elden verdim benden ayrıldıktan sonra kim bilir arkamdan neler söyle allah bu kadını bildigi gibi yapsın bütün verdigim maddi manevi haklarıım haram olsun, zaten bu da ona yeter bu vicdanla nasıl yaşar bundan sonraki hayatında bilemem benim gibi daha niceleri var benim bilidigim 4 sitede daha yazmış acındırmış 3üz bebekleri sömürmüş hatta en sonunda bebeklerden biri icin öldü bile demiş para için hepsi bunların yazık kendi evladıda da allahım kimseye böyle bi karakter vermesin
bunun gibiler yüzünden madur insanlara yardım eli uzatamamak yıktı beni
allahından bulsun
Mestitosh : o maddurlardan biri de benim 2 yıl boyunca yardım ettim oglumun kücülmüşleri ve para yardımı 3 üz bebeklere çok üzlmüştüm . hatta ben bu insanla buluştum parayı bir keresinde elden verdim benden ayrıldıktan sonra kim bilir arkamdan neler söyle allah bu kadını bildigi gibi yapsın bütün verdigim maddi manevi haklarıım haram olsun, zaten bu da ona yeter bu vicdanla nasıl yaşar bundan sonraki hayatında bilemem benim gibi daha niceleri var benim bilidigim 4 sitede daha yazmış acındırmış 3üz bebekleri sömürmüş hatta en sonunda bebeklerden biri icin öldü bile demiş para için hepsi bunların yazık kendi evladıda da allahım kimseye böyle bi karakter vermesin
bunun gibiler yüzünden madur insanlara yardım eli uzatamamak yıktı beni
allahından bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?