kime güvenip kime inanacagız artık lütfen okuyun

• Konu Sahibi Konu Sahibi esc_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Siz enayi değilsiniz ama herkes de dürüst ve iyi niyetli değil.

bu, gerçek olmayan alemde (sanal alem dedikleri şey) birebir tanımıyorsam ne kimse için gözyaşı dökerim ne de maddi yardım yaparım ve vicdanımda zerre sızlamaz....akıllı ve mantıklı olmak gerektiğini düşünüyorum ben...

ha bu arada dünya varolduğundan beri insanlar birilerini kandırıp çıkar sağlamaya çalışmıştır.... yeni, günümüze özgü bişey değil yani

Son düzenleme:
boyle bısey yapan kadında bellıkı zor durumdaymıs ama keske üçüzlern arkasına sıgınarak degılde kendı sorunlarını yazarak bırseyler yapsaymıs. 10 kısı yardım etmese 5 kısı yardm ederdı en azından. ama yaptıgı toplum ıcın cok kotu bı durum. sımdı yardım ettıgımız kısılere nasıl guvenelım. gercekten yardıma muhtac olan ınsanlara ınanmıcaz belkı boyle ınsanlar yuzunden. yazık cok yazık toplumumuz ne hale gelmıs.. ama yapanların sucu yok aslında suc yaptıranlarda....

köyünün dernegi varmış oraya da yazmıştık gerekli hukiki işlemler yapılcak yazıyordu herkesin canını yakmış allahın belası

Allahım insanlar nasıl yapıyor ya sok oldum.. Garibanın parası bogazından geçmez ki, Allah bi yerden alır herkesin hakkını..

belki 1000 kez uyardim ! Bu sebeple bu durumda olanlara hic uzulmuyorum ! Beni gaddarlikla duygusuzkukla sucladilar.... Buyrun sonuclari ortada !

Hic uzulmedim desem yeridir !

Su uyenin profilini verinde siteden atalim

kaderr diye bi nik avatarında kızı ve kendi resmi var hatta

sanal alemden birilerinin sözüne güvenip insan yanınızı konuşturursanız, bu sonuç şaşırtıcı olmaz... reelde vicdanınız rahatlatın, sanalda değil.

Allahım esirgesin...
anlamadığım bişiy var, "çocuğumu benden ayırmayın" !!! diyor.... birde bu olay nasıl ortaya çıkmış şahıs vicdan azabı çekip mi itiraf etmiş nolmuş ?

paraları ye sonra itiraf et !!!! bence bu durduk yere kalkıp itiraf etmemiştir illa bir yerden patlak vermiştir biri deşifre etmiştir yakın tanıdığı falan...

bu nasıl vicdandır yahu

Son düzenleme:
Aaa!

Demek o saftiriklerden biri de benim
Ama ben para göndermedim yeğenimin küçük gelen kıyafetleri,mama ve bez alıp göndermiştim.
Umarım kullanmışlardır onları..

Bu şekilde insanları bir sömürü aracı olarak kullanmak çok ama çok ayıp.
İyi niyetimiz resmen suistimal ediliyor...

Hani sanalda değil de gerçekte yardım edin demişler;
Emin olun ki gerçekte de yardım ederiz biz(böyle şeyler söylenmez ama zorla söyletiyorlar)

Neyse umarım aklını başına alır da bu "kaderr"denen şahsiyet,insanları aptal yerine koymaz bir daha..

Nasıl vicdan var bazı insanlarda !!!

Ben sanaldan veya özel hayatımda durumum müsaitse elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama para olayına girmedim..Bebeklerimin küçülen kıyafetlerini,süt pompası vs ihtiyacı olan arkadaşlara yolladım ,çok şükür gerçekten ihtiyacı olan kişilerdi..Bu yüzden sanal yolla yapılan yardımların her zaman yerini bulmadığını düşünmeyelim lütfen....Ama para gönderme vs olaylarına girmemek en iyisi.Ben de bir ara az kalsın yufka yüreklilik yapıp göndermeye kalkıyordum bu siteden birine..Gözüm erken açıldı çok şükür.....

başka bi sitede deşifre olmuş ve itiraf etmek zorunda kalmış

hikayeyi okuduğumda çok etkielnmiştim üçüz bebekler için çok üzülmüştüm, sonuçta ben de anneyim ve benim de bebeğim var. seninle özelden falan yazıştık hesap numarasını ve adres bilgilerini almıştım.hem para yardımı hem de giysi gıda vs. yardımı yapmaya karar vermiştim. sonra araya doğum falan girince yapamamıştım. şimdi sahtekarlığını okuyunca iyi ki yardım yapmamışım diyorum kendi kendime. senin gibi dolandırıcılar yüzünden gerçekten ihtiyacı olanlara bile şüpheyle yaklaşır oldum. seni Allah bildiği gibi yapsın. Belki onun bunun çocuklarının kısmetinden kısıp sana gönderdikleri paralarla borcunu falan kapattın ama, bu olayın vicdanında açtığı yarayı nasıl kapatacaksın, geceleri nasıl uyuyacaksın, çocuklarının gözünün içine nasıl bakacaksın... eğer yazdıkların doğruysa o üç bebeğin vebali de senin boynunda. senin gibi insanları vicdanlarıyla başbaşa bırakmak lazım, çünkü vicdan en büyük mahkemedir..

Mestitosh : o maddurlardan biri de benim 2 yıl boyunca yardım ettim oglumun kücülmüşleri ve para yardımı 3 üz bebeklere çok üzlmüştüm . hatta ben bu insanla buluştum parayı bir keresinde elden verdim benden ayrıldıktan sonra kim bilir arkamdan neler söyle allah bu kadını bildigi gibi yapsın bütün verdigim maddi manevi haklarıım haram olsun, zaten bu da ona yeter bu vicdanla nasıl yaşar bundan sonraki hayatında bilemem benim gibi daha niceleri var benim bilidigim 4 sitede daha yazmış acındırmış 3üz bebekleri sömürmüş hatta en sonunda bebeklerden biri icin öldü bile demiş para için hepsi bunların yazık kendi evladıda da allahım kimseye böyle bi karakter vermesin
bunun gibiler yüzünden madur insanlara yardım eli uzatamamak yıktı beni

allahından bulsun

yuhh artık..Allah ından bulsun.........

böyle insanlar olduğu sürece bizim gibi iyi niyetli insanlar doğru kişiye yardım yapamıyacağız yazık çok yazık

Canımya sen üzülme, sen insan olarak yardım ettin. Hesabını Allah'a o şahıs verecek. Hani bir söz vardır. Bir musibet bin nasihatten iyidir diye bu olayda herkese bir tecrübe olur ama senin yaptıkların Allah katında makbuldür.

bende bi üçüz annesi olarak gerçekten çok üzülmüştüm olaya ama yuh artık diyorum gerçekten hiç vicdan kalmamaış . diğer sitelerdeki anneler mahkemeye vereceklerdi ellerinde para yatırdıklarına dair dekontlar falan varmış . haber yapan gazeteler falan aramaış tekrar dolandırıcı diye inşallah cezasız kalmaz

çok iyi yaparlar bunun gibi insanlar cezasız kalmamalı

adi karı bi bu akıllı ,nasıl gecirdi bogazın haram para

gene dusuncelerimi paylasayim !

hic uzulmedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…