Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mestitosh : o maddurlardan biri de benim 2 yıl boyunca yardım ettim oglumun kücülmüşleri ve para yardımı 3 üz bebeklere çok üzlmüştüm . hatta ben bu insanla buluştum parayı bir keresinde elden verdim benden ayrıldıktan sonra kim bilir arkamdan neler söyle allah bu kadını bildigi gibi yapsın bütün verdigim maddi manevi haklarıım haram olsun, zaten bu da ona yeter bu vicdanla nasıl yaşar bundan sonraki hayatında bilemem benim gibi daha niceleri var benim bilidigim 4 sitede daha yazmış acındırmış 3üz bebekleri sömürmüş hatta en sonunda bebeklerden biri icin öldü bile demiş para için hepsi bunların yazık kendi evladıda da allahım kimseye böyle bi karakter vermesin
bunun gibiler yüzünden madur insanlara yardım eli uzatamamak yıktı beni
allahından bulsun
-İyilik yap ehli olana da, olmayana da, ehline isabet ederse yerini bulur. Etmez ise ehli sen olursun.
( Hz. Muhammed (s.a.v.) )
arkadaşlar haklısınız kendinizi enayi yerine konulmuş gibi hissediyorsunuz ama sakın böyle durumlardan kimseye güvenilipte yardım edilmez bu devirde die düşünüp yardım ellerinizi çekmeyin ,olayı daha yeni okudum üçüzlerin meselesini tam bilemiyorum ama bu kadıncağızda ihtiyacı olduğu için bi kısmını almış yardımların ve vicdan sahibiymiş ki bunu dert edip itiraf etmiş yaptığı doğru değil tabiki bunu savunmuyorum belki vicdanını rahatlatmak için belki hakkınızı helal edin die, ama onu bile yapmayan vicdanı taş olmuş yardım kuruluşlarının parasını kaba tabirle cukkalayanlar var bilmeyince gönül rahatlığıyla yardımlar yapılıyor evet ihtiyaç sahiplerine ulaşmıyormu bir kısmına ama Allah zaten o kadar aciz ve şahsi zevki için fukaranın ekmeğine göz dikenin cezasını verecektir, ama biz iyi niyetimizi şüpheler güvensizlikler yüzünden esirgersek kimse kimseye yardım etmez lütfen böyle şeyleri iyice kışkırtarak zaten güvensizlik ortamımızı iyice galyana getirmeyelim. Hz.Muhammed efendimizinde dediği gibi sizin ne niyetle yardım ettiğinizi Allah biliyor kendinizi enayi gibi hissetmeyiniz Allah sizin gönderdiklerinizden de bir şekilde üçüzleri nasiplendirmiştir sadece içimden geldi paylaşmak istedim
canim cok iyi niyetlisin gercekten
vicdana geldigi icin degil birbiri ardina hastaliklar turettigi icin saglikci ve dr arkadaslar buna sorular sormaya baslamislar
cevap veremeyince koseye sikismis. birden millet yuklenincede bu itiraf etmek zorunda kalmis ki bana dava acmasinlar diye
ama acilmis sanirim dava. ins cezasini ceker burda insanlari hem maddi hem manevi somurdu o ucuzlerede
hic yardim yapmamis zaten paralari kendi almis kiyafetleride satmis 2. el satis sitelerinde
azicik vicdani olsa onlari verirdi bari. o kadinda kesinlikle vicdanin zerresi yok.
umarimki cezasini ceker. zaten ucuz anneside dava etmis. resmen milleti dolandirmis ya.
birde bebeklerin teki oldu demis yazik degilmi uzdu burdaki kadinlari. herkes evlat sahibi ya millet cocugunun riskindan kesip yollamis.
ay ben hic affetmicem yazik degilmi? ben bir kere yolladim zaten ama her ay yollayan varmis vicdansiz kadin ya
Allah onu bildigi gibi yapsin eger ona gittiyse gonderdiklerim haram zikkim olsun iki elimde yakasinda obur tarafta.
allah ıslah etsin ne diyim yazık çocukları kullanarak insanların merhametini sömürmek en büyük günahlardan olsa gerek onu anlamaya çalışıyorum anne zorda kaldı çocukları açtı belki felan diyorum kendi kendime ama yinede olmuyo az bişey vicdanı varsa onu yer bitirir bu dolandırıcılık
isteyene bu yazının linki özelden yollayabilirm
esc_ konu sahibi isteyene yazinin linkini gonderirim diye yazmissin konuna burdan
senden yazinin linkini istedim ve hatta ozelden senden tik yok
hani o hasret nickli uye sana mesaj atmis diyordun ya yalan soyledigine dahil burdaki topladigi yardim paralarini kendi amaci icin kullandigini
yazdi diyordun nerden o mesaj buraya bi kopi yapta gorelim yoksa konunun sahte olduguna inanmaya basliyacam
valla arkadasim gözü kapalilikla illaki alakasi vardir ama bazen gözü aciklikta yaramiyor ben bizzat gittim gördüm yardim yaptigim ailenin gercekten ihtiyaci vardi kalan parayida ellerimle telsim ettim ona ,alninda dolandirici yazmiyo ki nerden bileceksin,sonucta aileyi gördüm ve öyle ikna oldum ama ne fayda onlarinda günahina girdidemek baska sitelerdende yardim toplayip milleti dolandirmis ....
vay bea bu kader denen rezil neymis boyle ...
1 degil belki 1000 lerce kisileri dolandirdi
internet uzerinden yapilan dolandiricilik vakalarini halen ogrenemediniz mi
.... veya o yardim amacli kuruluslarin paralari toplayip ceplerine attiklarini hic mi izlemediniz ...
yazik cok yazik bizim milletimiz bu iste ...
gozu kapali giden kuyuya duser ....
valla arkadasim gözü kapalilikla illaki alakasi vardir ama bazen gözü aciklikta yaramiyor ben bizzat gittim gördüm yardim yaptigim ailenin gercekten ihtiyaci vardi kalan parayida ellerimle telsim ettim ona ,alninda dolandirici yazmiyo ki nerden bileceksin,sonucta aileyi gördüm ve öyle ikna oldum ama ne fayda onlarinda günahina girdi
yardim yaparken bir aileye bence 3 kisi araya girmemeli ne vereceksen o muhtacin eline kendin vermelisin