• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kime güvenip kime inanacagız artık lütfen okuyun

• Konu Sahibi Konu Sahibi esc_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa yok artik :((( bende bu linki istiyorum
cünki bende kandirildim ozaman kendiyle görüstüm telde ay sok oldum yaaa:(((

Allah o kadını bildiği gibi yapsın..

Konuyu hatırlıyorum kendısı calısmıyormus esı ısten cıkmıs hasta cocugu varken bırde hamıle kalmıs ama nasıl olduysa baskalarının cocukları uzerınden duygu somurusuyle prim yapmaya calısıyordu. Hatta konusuna yazdıgım ıcın ozel mesajla yardım etmemı talep etmıstı.
Insallah bogazından gecmez. Dolandırdıgı paraların da misliyle çıkmasını istiyorum.

Birde küçük çocuğum var beni dava etmeyin yazmış. Neden edilmicekmiş? Çocuğun var diye mi?
O parayı gerçekten ihtiyacı olan insanlardan SEN çaldın.
Senin gibiler yüzünden kime güvenip, kime yardım edeceğimizi bilemiyoruz. Gerçekten ihtiyacı olanların karalekesisin sen.

Umarım hakettiğin cezayı ve fazlasını alırsın.

boyle leri yüzünden yönetimler acıtgımız konuları kapatıyor malesef allah bunları bıldıgı gıbı yapsın :(((( bende erkek cocuk için konu actım ama malesefki konumu bır turlu yonetım kabul etmıyor bunlar yüzünden allah a havele edıyorum sizin gibilerini :((((

arkadaslar burdan sesımı duyan varmı abımın çocukları için kıyafet olan varmı para degıllllllllllllllllll gıydırmedıgınız kıyafeterden annelerı bırakıp başkasına kactı.:17: cocuklarının üzerındekılerıde ablasının çocuklarına gondermıs nasıl bır annelık anlamadım abım ile çocukları yanlız kaldı ve gercekten cokk ıhtıyacları var cocuklarının yardım lütfennnnnn :((((((((

Evet arkadaşın yaptığı hiç hoş değil. Ben de o mesaj yüzünden buraya girip bakıyorum kime yardım edebilirim diye. Ama böyle bişeyle karşılaşırım diye mümkün olduğunca herkese bişey vermek istemiyorum. Yine de şöyle düşünmek lazım. Bunu yapan kişinin de çok ihtiyacı varmış. Starbucs'da kahve içmek için değil, haciz borcunu kapamak için, çocuğuna biraz daha iyi bakabilmek için yapmış. Belki kendi durumunu anlatsa o kadar borcu yaparken bana mı sordun diyecekler diye bu şekilde yapmış olabilir. Evet duygu istismarı var, yaptığı doğru demiyorum. Allah affetsin. Sizin de niyetinizi Allah biliyor zaten.
Geçen gün gencecik 2 çocuk annesi kendini astı. Parası olmadığı, borcu çok olduğu için. İçim yandı, çok üzüldüm. Kimin neye ihtiyacı olduğunu bilemeyiz. Allah yardımlarınızı kabul etsin.

katılıyorum sıze ama ınankı benım dedıgım kısı abımın cocukları ben onun bunun iin degıl abımın çocuklarından bahsedıyorum :(((( istedıgınız zaman telımı vereyım ayrıntıları daha acık konusuruz:((((

Senin de hala olarak çırpınışının farkındayım ama benim oğlum daha 1 yaşında. Kızım da 3 yaşına girecek. Sana uyacak bişeylerim yok maalesef.

yınede ılgınıze tşkler işl buradan sesımı duyan olurda yardımcı olurlar abımın çocuklarına :((((((((

Back