aranıza yeni katıldım kızlar içimi dökmek yorumlarınızı almak istiyorum o kadar bunaldım ki anlatamam lütfen dışardan biri olarak bir yorum yapın. 24 yaşında 3 aylık evliyim. çalışıyorum eşim daha öğrenci yani evi ben geçindiriyorum.eşimin annesi dünya iyisi bir insan annem gibi hissediyorum. kayınbababm da iyi sayılır ama babamla iş konusunda sorun yaşadılar. kayınbabam babamdan daha hatalı. herneyse ben yine hiçbirşey olmamış gibi normal davrandım sonuçta ikisinin arasında bir problemdi.ama eşim sürekli babasını haklı görüyor babamı suçluyordu. bunun yüzünden çok kavgalar yaptık. evlendikten sonra ikimizde hiç açmadık bu konuyu. eşimle 4 sene çıktık. bazı olumsuz huylarını görüyordum ama umursamıyordum. ama artık tahammül edemiyorum. çok cimri biri kardeşime aldığım 10 liralık oyuncak için bile surat yaptı. sürekli ama sürekli kendini haklı görüyor. bir yolunu bulup kendini haklı çıkartıyor. ben ise hep alttan alıp asla küsmüyorum. ama artık canıma tak etti kardeşlerim geldi bir hafta kaldı vay efendim ben neden ona sormamışım. tek taraflı anlatmak istemiyorum diğer özellikleri ev işlerinde çok yardımcı olur. kendi işini kendi yapar ama ona o kadar kırgınım ki hiç bir iyi özelliğini göremiyorum. iki gündür küsüm benden fala surat yapıyor. tek istediğim gönlümü almasıama yok içimdeki sevginin erimeye başladığını hissediyorum.boşanmayı düşünüyorum ama cesaretim varmı bilmiyorum. nolur evliliğimizi kurtaracak birşey yap diye mesaj atmak istiyorum