Kim Suçlu ?

Katılıyorum cunku daha ayni evi paylasmadan nasil.olucagini şimdiden kestirmek mümkün deil

Ama Dünkü konuşmadan sonra annesini karistiracakmis gibi görüyorum ya da çok abartıyorum sinirle mi dedi diye çünkü hiç böyle mevzu olmadı ki söylediğimiz şeylerde ailelerin yanında birbirimizi desteklerdik yani

Bence bianlik sinirle olabilir bunu anlaman icin nisanlinla bas basa kalip konuşmak canim zaten kisa surede bianda olmus olay daha sonradan konusulmamis oyuzden hangi duygularla dedigiini cozmek zor gibi oluyor

Bence bianlik sinirle olabilir bunu anlaman icin nisanlinla bas basa kalip konuşmak canim zaten kisa surede bianda olmus olay daha sonradan konusulmamis oyuzden hangi duygularla dedigiini cozmek zor gibi oluyor

Msj yazmıyor aramiyor ki ne yapacağımı bende şaşırdım kafam allak bullak ne düşündüğünü bilmiyorum ki

Msj yazmıyor aramiyor ki ne yapacağımı bende şaşırdım kafam allak bullak ne düşündüğünü bilmiyorum ki

Aramasini bekle derim aradgnda icindekileri söylersin sen arayip.ustune dusme kendini hakli goreblr sen ararsan.. ama tabi sen blrsn bi zman bekle aramasini aramazsa bisüre sonra arayip neden bole olduğunu sorarsin canim

Aramasini bekle derim aradgnda icindekileri söylersin sen arayip.ustune dusme kendini hakli goreblr sen ararsan.. ama tabi sen blrsn bi zman bekle aramasini aramazsa bisüre sonra arayip neden bole olduğunu sorarsin canim

Yok aramadim ama msj atmıştım sadece sonra bişey demedim bencede bırakayım bakalım ne olacak...

Adam hedef sasirtmis. Normal. Arkadas mevzusundan hakli cikamayacakti oda uzerine gelmek icin bunu yapmis. Hic sasirmadim sen de sasirma ve alis. boyle durumlarda suan konumuz bu degildi baska birmevzudan konusuyoruz. Hakli olabilirsin ama bu konuyu baska zaman konusalim diyerek konu saptirmasina izin verme. Bir de sozunun arkasinda dur. sakin arama sorma o arayana kadar.
yerinde olsam kayinvaliden sana noldu dediginde anne ben sanakotu davraniyormusum Allahaskina makine icin ben sana ne dedim ki kiracak tatli tatli konustuk derdim. Bunun ustune kaynanan aaa evet kirdin oglan hakli diyemezdi. Nisainizin kavga icin actigi kapiyi cat diye kapatmis olurdunuz

Şu anaları karıştırmayın ilişkilere ya
Bi de konu nerden çıkmış nereye varmış eski hesaplar açılmış.
Nişanlınız olay çıkartmak istiyor anlaşılan istediği olmad diye
Sizin de izin vermiyorum diye bi durumunuz hakkınız yok bana kalırsa
Gidicem demiş haber vermiş
Siz de bi yere giderken böyle yapın.
Suçun büyüğü nişanlınızda

Aklımdan geçmedi değil ama büyütmek istemedim çünkü daha önce hiç sorunumuz yoktu nisanlimla da oyüzden böyle ne yapacagimi şaşırdım

Ama en baştan beri kendi istegi bu izin almak bu sefer niye yapmadı

bu kadar ses çıkmadığına göre, kafasını toplamak istiyor.
annesiyle olanların kritiğini yapıyorlar ki, alakasız bir tartışmada bu konular önünüze gelmiş.

dipnot: lütfen daha anlaşılır yazın ve anlatın. nokta, virgül, paragraf çok mu zor. okuyup anlayana kadar gözlerim beynim birbirine girdi.

Bu sancılar çekilir başlarda, birkaç zaman sonra iki tarafında çok umrunda olmayacaksınız.

Sıkmayın canınızı.

Bırakın nereye gitmek istiyorsa da gitsin.

Aynı yaptırımları o da size uygular sonra.

kaç yaşında insanlarız. gitmeni istemiyorum ama sen bilirsin dersin güzellikle söylersin. izin vermemek ne demek?
bana biri izin vermiyorum dese inadına giderim.
kv konusunda bişey diyemeyeceğim çünkü sende kv den pek hazzetmiyo gibisin.

Hem tavır yapıp hem "öpmeyecek misin " diye sormanız ıyı olmamış.

Birde çok sık gidip gelir misiniz evlerine?

Bir konu tartışılırken başka konuları öne sunup o konuyu karman çorman yapan insanlar çok yorucu olur. Hep böyle mi tartışmaları nişanlınızın?

Şimdi söyle bi durum var ben normalde izin istediği zaman tamam diyorum sorun çıkarmıyorum dün emri vaki yaptığı için ben izin vermiyorum dedim kV isminden korkan biriyim ve evlenince herseye karışması hoşuma gitmeyecegi için böyleyim tlfdan giriyorum kusura bakmayın o yüzden öyle yazdım

Ilk tartışmamız diyebilirim nerdeyse evet çok sık görüşüyoruz akrabalıkta var arada ben tavrı kv yapmadım şimdi öyle demesem başka şey derlerdi

Ilk tartışmamız diyebilirim nerdeyse evet çok sık görüşüyoruz akrabalıkta var arada ben tavrı kv yapmadım şimdi öyle demesem başka şey derlerdi

Anladım kv. Ye demişsiniz bu cümleyi. Nişanlınıza dediniz sandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…