Kim Suçlu ?

Zerosima

Boy:1,58 Güncel:62,4 hedef:57
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Kasım 2014
15.770
19.085
298
Merhaba kk üyeleri size dün gece başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum objektif bakamıyorum yardımcı olun lütfen dün nişanlı evimiz vardı oturduk ettik nisanlimla cokta yanlız kaldik mutfakta bişey hazırlarken falan sonra odada otururken tlfnun msj bölümüne bugünden yani bi arkadaşıyla şehir dışına gidecegini yazmış bana okuttu bende neden dedim gezmek için dedi kaç saattir yan yanayiz neden soylemiyosun gitmeye yakin söylüyorsun dedim giderken soyleyecektim aslında dedi bende izin vermiyorum dedim ben sana haberin olsun diye söylüyorum dedi bende yani gideceksin öyle mi dedim o da evet arkadasima söyledim dedi bende Hayır dedim tabi bu konuşmaları msj bölümüne yazıp birbirimize okutuyoruz sonra bana ee fark ettim de sen anneme ters davranıyorsun kadın sana evlendigimizde çamaşırları kututma mak getiririm diyor sen aşağı getirmeye erinmiyor musun diyosun bu da kadının zoruna gidiyor zaten getirmez sadece söylüyo dedi bende bu nerden çıktı dedim hani sen Ailene laf söyletmem dedin ya bende söyletmem dedi bende tmm da annenin arkasından desem haklısın yüz yüze konuşuyoruz dedim bu sefer de komşuları annesine nişanlınız nasıl güzel mi demiş o da huyu güzel olsun demiş bende şakasına benim huyumda güzel yüzümde güzel dedim annesi de huy güzelliği sonra belli olur dedi bende kısmet dedim niye öyle demişim şimdi bunu niye yazdım daha onceden asla ve asla ailesini bu kadar savunmazdi bana karşı ya da ters tepki vermezdi şehir dışına girmesine izin vermediğim an böyle oldu baktım yazmayla anlasamiyoruz mutfağa gel dedim şimdi söyle ne soyleyeceksen dedim ee anneme ters davranıyorsun zoruna gidiyor dedi bende biz annenle devamli Böyleyiz kendisi bişey mi diyo dedim o da yok demiyo dedi bende bu zamandır bişey demedin niye özellikle şimdi söylüyorsun izin vermedim diye mi dedim yoo alakası yokmuş Çoktandır aklindaymis sözde falan filan sonra sustu bende sinirlenince çok kötü oluyorum dedim ki nereye gitmek istiyosan git ama bi daha benden de izin almam için bekleme dedim bundan sonra da ararsan konuşuruz yazarsan yazısiriz dedim odaya gittim 5 dk sonra falanda bu geldi işte tabi benim surat 5 batman sallanıyor sonra benim annemle onun annesi nisanlima ne oldu dediler bişey yok dedi kızın suratı niye böyle dediler bilmiyorum dedi sonra kahkahalar atarak oturdular giderken de annesi beni öpmedi tam gidiyodu öpmeyemek misin dedim gittim annesi ve kardeşini öptüm annesi beni kenara çekti ne oldu neye canın sıkıldı dedi bende bişeyim yok dedim ama inanmadilar tabi sonra odama geldim yattım ve dün geceden beri ne eve geldik diye yazdı ne de iyi geceler hatta şu saate kadar hiç bişey yazmadı zoruma giden izin vermedim diye hemen içindekileri kustu evlendikten sonra da hep boyle annesini tutacak muhtemelen ben öyle algiladim sabaha kadar uyumadim kötüyüm ne yapayım çok uzun oldu kusura bakmayın ...

Canim izin verseydin senden iyisi olmicakti seni anliyorum bende izin vermiyorum diyincr yüzüme teli.kapatip kufurler ediyor bana benimde dayanacak gucum kalmadi.. zor anlicagin o.msj atar elbet oturup guzelce konusun canim derdi neyse acik acik söylesin osekil cozeblrsnz hersey gönlünce olsun canim

Ama hiç bişey yazmadı şu saate kadar ne bileyim çok zoruma gitti hem hiç olmadık bi konudan konu annesine gelince cnm iyice sıkıldı dünden beri uyumadim sayesinde ama hiç değilse bi Özür dilerdi onu bile yapmadı bi izin yüzünden bu kadar olur mu çünkü o saate kadar çok iyiydik hiç bişey yoktu ortada

Bence sadece izinden deil oda var ama icinde annesiyle ilgili bisi biriktirmis ilk fırsatta dile getrmis gibi geldi ama cozulmicek bi sorun deil canim bende nisanlimla.kavgaliyim cuma kustuk bak pazar oldu aramadi bende ozurdilee pesimden kosar sandim ama aramadi seni suna cok ii anliyorum.. ama uzulme ararlar aradignda guzelce sorununu sor ve izah et cozulebilcek bi durum bence

Canım anlatımından bir şey anlayamadım ama, erkeklerin geneli böyle ama siz erken başlamışsınız sanki..

Oofff aileler neden bukadar dalar ilişkilere ya.
3. Şahısları sokmayın ilişkinize. Sen onun eşi olacaksın. Yok ben aileme laf söyletmem yok bende aileme laf söyletmem nedir bunlar ya evlenmeden yıpratmayın birbirinizi. Söylemeyin ailelere laf birbirinizi doldurmayın.

Son dakika ben tatile mi gidiyorum denirmiş oda ayrı bir konu.

Arkadasiyla vakit geciremeyecek mi cocuk?
Ayni sekilde sende tabi ondan izinsiz gidemeyecek misin hic biryere.
Boyle kisitlarsan yalan soylemeye baslar yakinda.
O aksam hosuma gitmedi emrivaki yapman ama madem soz vermissin git tabi deyip musait bir zamanda konusman en mantiklisi olurdu kanimca.

Huy meselesi arkadasim zeytin yagi gibi uste cikmayi seviyor nisanlin. Ve benden sana bir tavsiye nisanlinin yaninda bari ters cevap verme k.validene politik ol biraz.

Ise aileler karisinca zaten olaylar buyuyor katılıyorum

Niye sizden izin alması gerekiyor ki, makul bir zaman öncesinde haber vermesi yeterli. Bu konuda nişanlınıza hak verdim.

Diğer yazdıklarınızdan da sürekli kayınvalidenizi terslediginiz gibi bir sonuç çıkardım. Sonra da zorla kendinizi öptürmüşsünüz galiba. Ne gerek var böyle şeylere.

Kırıcı muhabbetler yapılmayan ama fazla da samimi olunmayan bir mesafede kalmak ne kadar güzel...

Ya bende bilmiyorum ortada hiç bişey yoktu çok iyiydik konuşuyorduk falan genele biz ailelerin yanında konuşmuyoruz kulakları bizde oluyor o yüzden msj yazıp okutuyoruz birbirimize yan yana şehir dışına gidicem yazmış bende Hayır dedim bu sefer sen anneme ters davranıyorsun fark ettim de demiş yani ummadik bi konudan ummadik bişey aynen içinde varmış demek ki mutfaga çağırdım dok içindekini diye eskiden beri diyecekmiste şimdi demiş eskiden ben neler söylerdim ailesiyle rahat vermezler karısırlar söyle böyle diye ben izin vermem derdi ki zaten dün normal konuşuyorduk kadınla kendisi diyecek laf bulamadı onu bahane etti bence ama yaptığı çok zoruma gitti Özür bekledim çünkü kırıldığımı bildiği zaman gönlümü almak için uğraşır

Çünkü normalde izin alıyor ailesiyle terslesmiyorum sadece dün huy sonra belli olur dedi bende kısmet dedim bu kadar

Şimdiden böyle şeyler başlarsa ilerisini düşünemiyorum canım nişanlınızında karekteri az çok böylece ortaya çıkıyor demekki evlenincede dediği olmayınca herşeyi başına kakacak umarım bir anlık kıgınlıkla söylemiştir ama birbirinize en tatlı olmanız gereken zamanlarda böyle olması geleceğin için seni zorlu günlerin beklediğini gôsteriyor oda belki şimdiden bana karışırsa evlenincede hiç bişeye izin vermez diye düşünüyordur umarım düzelirsiniz şimdiden inatlaşmalar başlarsa evliliğinizin iyi olacağını düşünmüyorum eğer bu zıtlaşmalar devam ederse ayrılmanızı tavsiye ederim inşallah devam etmez canım

Çünkü normalde izin alıyor ailesiyle terslesmiyorum sadece dün huy sonra belli olur dedi bende kısmet dedim bu kadar

Ben senin cevabında yanlis görmedim ksmet dmeek kotu bisi deilki orda ne dicektin kv zaten sonradan belli olur gibi hos.olamyan bisi demis sende kisa ve oz cevap vermissn bence hatali gormedim bu konuda

Ya işte ortada sorun yoktu bende izin alıyorum o da ama dün aniden söyleyince cnm sıkıldı konusu olunca gunduzden haber ederdi böyle bi konu var gitsem nasıl olur sen ne dersin diye daha öncede oldu hep soruyordu sonra konuyu annesi getirmesi garip bilmiyorum hiç

Ben senin cevabında yanlis görmedim ksmet dmeek kotu bisi deilki orda ne dicektin kv zaten sonradan belli olur gibi hos.olamyan bisi demis sende kisa ve oz cevap vermissn bence hatali gormedim bu konuda

Ya tabiki ilerde ne olacağını kimse bilmez ben huyum güzel dersem de yalan olur kötü dersem de o yaşamaya bağlı karsinin tavirlarina bağlı ...

Günahını almayayım ama ozaman biraz annesinin dolduruşuna gelmiş olabilir insan durdururken birden değişmez

O konuda haklısınız ama bırakın nişanlınız arkadaşlarıyla gönül rahatlığı ile görüşsün.

Ben görüşmesine karışmıyorum ki zaten ama o konu olur olmaz sorardi fikrimi alırdı olumsuz biseyde yok derdim o da gitmezdi aynı keza bende o şekilde ama Dünkü olayda niye son dk haberim oluyor saçma değil mi ?

Günahını almayayım ama ozaman biraz annesinin dolduruşuna gelmiş olabilir insan durdururken birden değişmez

Bilmiyorum kimsenin günahıni almak istemem ama bazen nişanlıma söz dinliyor diye bu kadar kılıbik olma falan dedi teyzesi benim amcam annesi falan bende agizlarinin payını veremiyosun ben dinliyoSam oda dinliyo hersey karşılıklı dersin dedim bi daha öyle derim dedi sonra konusu açılmadı bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…